ja varam, ali se ne smatram legendomcinderella wrote:Bože dragi, jel' se to meni čini il' je danas varanje postalo u trendu!!!??? Hajd' što muškarci varaju,al' su i žene počele (ma,nikada nisu ni prestale, samo što danas to više i ne kriju)!!! Međutim, najviše me iritiraju stalno prisutne razlike između muškaraca i žena... Oni kad varaju-to je normalno, oni su "legende", "baje", "frajeri".... a mi kada varamo (čak i kad se pod tim podrazumijeva samo par poljubaca) onda smo "one što se bave najstarijim zanatom"... TO NIJE FER!!!!
Ko više vara???Muškarci ili žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bl4ever
#51 Re: Ko više vara???Muškarci ili žene???
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#52 Re: Ko vi¹e vara???Mu¹karci ili ¾ene???
e to je stav - ¹uti i guzibl4ever wrote:ja varam, ali se ne smatram legendomcinderella wrote:Bo¾e dragi, jel' se to meni èini il' je danas varanje postalo u trendu!!!??? Hajd' ¹to mu¹karci varaju,al' su i ¾ene poèele (ma,nikada nisu ni prestale, samo ¹to danas to vi¹e i ne kriju)!!! Meðutim, najvi¹e me iritiraju stalno prisutne razlike izmeðu mu¹karaca i ¾ena... Oni kad varaju-to je normalno, oni su "legende", "baje", "frajeri".... a mi kada varamo (èak i kad se pod tim podrazumijeva samo par poljubaca) onda smo "one ¹to se bave najstarijim zanatom"... TO NIJE FER!!!!
-
cinderella
#53 Re: Ko više vara???Muškarci ili žene???
nego čime se smatraš??? ja znam čime bih se ja smatrala da varam...pa ti sad vidi...bl4ever wrote:ja varam, ali se ne smatram legendomcinderella wrote:Bože dragi, jel' se to meni čini il' je danas varanje postalo u trendu!!!??? Hajd' što muškarci varaju,al' su i žene počele (ma,nikada nisu ni prestale, samo što danas to više i ne kriju)!!! Međutim, najviše me iritiraju stalno prisutne razlike između muškaraca i žena... Oni kad varaju-to je normalno, oni su "legende", "baje", "frajeri".... a mi kada varamo (čak i kad se pod tim podrazumijeva samo par poljubaca) onda smo "one što se bave najstarijim zanatom"... TO NIJE FER!!!!
-
ztluhcs
I onda ka¾u omaklo seByanka wrote:Ko vara vise a ko manje to ne znam . Ali znam da su zene toliko senzibilne da pocinju da zale muskarca vec jedno sedam dana prije nego ga prevare
-
ztluhcs
pa doðe, 7 dana se sprema za tebepitt wrote:jel to dodje ko plus?Byanka wrote:Ko vara vise a ko manje to ne znam . Ali znam da su zene toliko senzibilne da pocinju da zale muskarca vec jedno sedam dana prije nego ga prevare![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#63 Re: Ko više vara???Muškarci ili žene???
Oprobato, prozvakato, prezivato,...cinderella wrote:
Vaša Visosti, duboko se ispričavam ako Vas zamaram već prožvakanim temama... Ja sam nova ovdje pa ne znam šta je ili nije žvakano...
Eto ti zadace za ubuduce, kopaj po starim temama pa kad iskopas neku interesantnu refresiras je.
p.s. zene koje varaju su kurave, muskarci kojni varaju su hadze
p.p.s. posto si nova na forumu znaj da su moderatori uglavnom govnari
-
BuFu
#66 Re: Ko više vara???Muškarci ili žene???
cinderella wrote:nego čime se smatraš??? ja znam čime bih se ja smatrala da varam...pa ti sad vidi...bl4ever wrote:ja varam, ali se ne smatram legendomcinderella wrote:Bože dragi, jel' se to meni čini il' je danas varanje postalo u trendu!!!??? Hajd' što muškarci varaju,al' su i žene počele (ma,nikada nisu ni prestale, samo što danas to više i ne kriju)!!! Međutim, najviše me iritiraju stalno prisutne razlike između muškaraca i žena... Oni kad varaju-to je normalno, oni su "legende", "baje", "frajeri".... a mi kada varamo (čak i kad se pod tim podrazumijeva samo par poljubaca) onda smo "one što se bave najstarijim zanatom"... TO NIJE FER!!!!
Mogu poljubce?
-
Lorens
sto se tice ove teme mogu samo da kazem da ni zenama nije mane,cak sta vise licno smatram da su zene malo vise prefiganije od muskaraca.Uvijek slusamo kako su muskarci ti koji se upustaju u avanture,ali situacija je potpuno ista.Razlika ne postoji,sve je obostrano i potpuno isto.
-
dia81
ja npr sam se upustala u avanture i to tako strucno da mi nijedan momak nikad nije saznao...samo sto za to moras imati uzaasno puno maste za izgovore, jako puno energije i nikakvih osjecaja....jer kad tad ce se javiti griznja savjesti i nista vise nece biti kao prije...prevare su mi unistile vezu od 3 godine jer ja nisam mogla zivjeti s tim...jebes ga
-
ztluhcs
Za prevaru ti treba¹ samo dvije stvari: ®elju za sexom sa strane i momka koji izmeðu prièanja jaranima kako je kresnuo neku koku i samog (ponavljajuæeg) kresanja te koke bira ovo drugo...dia81 wrote:ja npr sam se upustala u avanture i to tako strucno da mi nijedan momak nikad nije saznao...samo sto za to moras imati uzaasno puno maste za izgovore, jako puno energije i nikakvih osjecaja....jer kad tad ce se javiti griznja savjesti i nista vise nece biti kao prije...prevare su mi unistile vezu od 3 godine jer ja nisam mogla zivjeti s tim...jebes ga
Last edited by ztluhcs on 13/05/2007 16:48, edited 1 time in total.