InshallahMajstorinho wrote:Kljucna utakmica Spanske primere je Zaragoza-Real.Ako real tu kiksa,Barcelona ce bit prvak.Novi-stari.vinnie_jones wrote: raspored do kraja Barce
Getafe kući
Espanjol kući
Gimnastik
real-ov
Deportivo kući
Saragosa
Majorka kući
[/b]
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vatana
Real je trenutno u boljoj formi, ili bolje receno imaju srece ko nikad do sad. Zadnje 4 utakmice su gubili i po 2 gola razlike, da bi tamo 5-6 minuta prije kraja i u sudijskoj nadoknadi stizali i pobjedjivali protivnika.
Gledo sam sve te tekme. Protiv Sevilje su gubili kuci 0:1 i dobili ih na kraju. Protiv Espanjola su gubili 1:3 i dobili ih i evo sad protiv Gimanastika ovog u 92. minutu onaj Carlos postigne gol. Nije dao gola skoro godinu dana i sad se nadje da ga zabije. Dabogda mu to zadnji bio
Ja se nadam da ce Real kiksat barem jednu. Dovoljno je samo da nerjeseno odigra i gotovo je.
Barca ce sve do kraja dobit, u to sam ubijedjen...
Gledo sam sve te tekme. Protiv Sevilje su gubili kuci 0:1 i dobili ih na kraju. Protiv Espanjola su gubili 1:3 i dobili ih i evo sad protiv Gimanastika ovog u 92. minutu onaj Carlos postigne gol. Nije dao gola skoro godinu dana i sad se nadje da ga zabije. Dabogda mu to zadnji bio
Ja se nadam da ce Real kiksat barem jednu. Dovoljno je samo da nerjeseno odigra i gotovo je.
Barca ce sve do kraja dobit, u to sam ubijedjen...
- vinnie_jones
uze barca jedva
je li iko vidio sto ronaldinho fasova crveni!?
dva zuta ili direktno crvendac?
- vatana
Pobjeda protiv Getafea od 1:0.
Retardinjo ga zabio u drugom minutu i u 40. dobio crveni (zasluzeno).
Nervozna utakmica, milion faulova, prekida, zalijetanja na sudiju, prigovora, prljavo do bola..., al 3 boda su 3 boda
Slijedeca tekma 31.05. u gostima (moglo bi se reci i kod kuce, s obzirom da je Gimnastik-Taragona takoreci predgradje Barcelone) kod Gimnastika.
Retardinjo ga zabio u drugom minutu i u 40. dobio crveni (zasluzeno).
Nervozna utakmica, milion faulova, prekida, zalijetanja na sudiju, prigovora, prljavo do bola..., al 3 boda su 3 boda
Slijedeca tekma 31.05. u gostima (moglo bi se reci i kod kuce, s obzirom da je Gimnastik-Taragona takoreci predgradje Barcelone) kod Gimnastika.
- vatana
Dirktni crveni!vinnie_jones wrote:uze barca jedva
Sutno` protivnickog igraca u "jaja". Cisti crveni i jos ce dobit i zabranu do kraja sezone sigurno...
- Neelix
- vinnie_jones
vatana wrote:
ma jok slijedeca sa epanolom na nou campu
pa sta bi zubalinhu
koji mu je kurac
mozda je i vrijeme da ide ako mu se ne igra vise u barci...vraticemo Rivalda

- vatana
Ma Retardinjo sere, glumi mangupa. Da moze i na gol bi stao, u sve se frajer mijesa. Eto mu fino pripremio go, serviro mu i sve, a on kenjac protinickog igraca u jaja nogom. Ma uobrazio se. Ja bi njega prodo sutra...vatana wrote:@vinnie_jones, tacno.
Slijedeca je protiv Espanjola kuci, ovo sto sam ja konto se odnosi na kup Katalonije. Nema veze s vezom...
Kad je on izaso, 10 puta su bolje igrali, iako sa 10 igraca. Deco i Eto slobodnjake pucali, nekako bolje harmonisu bez njega. On usporava brate previse, ne znam...
-
Majstorinho
Nemoj ga tako zvati.On je majstor,i uvijek ce ostati majstor.On je puno dao za Barcelonu.Sto se tice crvenog,zasluzeno,ali i ja bi postupio kao on.Svo vrijeme su ga udarali,dok nije izgubio zivce.vatana wrote:Ma Retardinjo sere, glumi mangupa. Da moze i na gol bi stao, u sve se frajer mijesa. Eto mu fino pripremio go, serviro mu i sve, a on kenjac protinickog igraca u jaja nogom. Ma uobrazio se. Ja bi njega prodo sutra...vatana wrote:@vinnie_jones, tacno.
Slijedeca je protiv Espanjola kuci, ovo sto sam ja konto se odnosi na kup Katalonije. Nema veze s vezom...
Kad je on izaso, 10 puta su bolje igrali, iako sa 10 igraca. Deco i Eto slobodnjake pucali, nekako bolje harmonisu bez njega. On usporava brate previse, ne znam...
Naredno kolo igraju Barcelona-Espanol (bez Majstora,i Edmilsona),i kljucna utakmica sezone,Zaragosa-Real.Tu ako Real kiksa,Barcelona ce najvjerovatnije bit novi-stari prvak.
- vinnie_jones
ma pusti to sad kad zavise od ciganije iz madrida...nekako ispade kljucna utakmica ona u sevilji kad zubalinho fuli penal kod 0:1
ma svaka cast zubi ali nekako me sad podsjeca na one zizuove momente iz juve-a...malo malo pa crveni
da hoce anri doci to bi bio pun pogodak
jel se zambrota 100% vraca u juve slijedecu sezonu??
ma svaka cast zubi ali nekako me sad podsjeca na one zizuove momente iz juve-a...malo malo pa crveni
da hoce anri doci to bi bio pun pogodak
jel se zambrota 100% vraca u juve slijedecu sezonu??
- vatana
Finale kupa Katalonije: Espanyol - FC Barcelona 5 - 6 (nakon penala)
Sastav Barce:
Jorquera, Belletti, Olmo, Oleguer (Valiente 64'), Sylvinho, Sastre, Motta, Crosas (Busquets 72'), Dos Santos, Orlandi (Calvo 57'), Ezquerro
Golovi: 0-1 Ezquerro (9'), 1-1 Pedraza (24')
Navodno Milan sad zeli Eta, a sportski direktor Barce Txixi Begiristain izjavio da ne zeli u redovima svog kluba vidjeti Lamparda...
Sastav Barce:
Jorquera, Belletti, Olmo, Oleguer (Valiente 64'), Sylvinho, Sastre, Motta, Crosas (Busquets 72'), Dos Santos, Orlandi (Calvo 57'), Ezquerro
Golovi: 0-1 Ezquerro (9'), 1-1 Pedraza (24')
Navodno Milan sad zeli Eta, a sportski direktor Barce Txixi Begiristain izjavio da ne zeli u redovima svog kluba vidjeti Lamparda...
- vinnie_jones
ma da hoce henry ne treba lampard
veceras konacan rasplet ima i kombinovani prijenos na HAYAT-u
ocekujem sigurnu razvaljotku espanol-a samo u saragosi ce biti gutavo
interview sa fabregas-om http://www.itv.com/news/index_21e677653 ... 78490.html
ocekujem sigurnu razvaljotku espanol-a samo u saragosi ce biti gutavo
-
Majstorinho
Veceras je noc istine.Samo da ne pobijedi Real.Nek bude u zaragozi 1x.vinnie_jones wrote:ma da hoce henry ne treba lampard
ocekujem sigurnu razvaljotku espanol-a samo u saragosi ce biti gutavo![]()
- vatana
To bi bilo to sto se tice prvenstva. Real igro nerjeseno, al nismo uspjeli dobit Espanjola.
Tamudo u 90. minuti izjednacio na 2:2, a Nistelrooy isto u 90. izjednacio u Saragozi na 2:2. NEVJEROVATNO
Al neka hajd. Sad je vrijeme da se nesto promijeni u klubu. Treba 3-4 igraca promijenit, nema druge...
Tamudo u 90. minuti izjednacio na 2:2, a Nistelrooy isto u 90. izjednacio u Saragozi na 2:2. NEVJEROVATNO
Al neka hajd. Sad je vrijeme da se nesto promijeni u klubu. Treba 3-4 igraca promijenit, nema druge...
-
bengin
Pa jebem mu više mater i njemu i njegovom stalnom forsiranju Gudjohnsen-a. Još mu je samo Ezquero falio. A mali Saviola grije klupu. E sad kada je već izvjesno da će iz kluba pošto je na transfer listi, da mene pita, trebo bi lijepo pred novinarima jebat mater Rykard-u u po pizze.vatana wrote:To bi bilo to sto se tice prvenstva. Real igro nerjeseno, al nismo uspjeli dobit Espanjola.
Još kad majmun večeras uvede Oleguera u odbranu, odmah mi je bilo jasno da smo donji. Njegovom greškom i primismo go jer je spavo prilikom pokušaja da se napravi offside .
Vatana, slažem se da je vrijeme da se nešto promijeni u klubu. Ja bih pod broj 1 krenuo od trenera i njegove holandske tvrdoglavosti i kurčenja tipa van Gaal, van Basten itd.
- van Basten
Neko me proziva?bengin wrote:Pa jebem mu više mater i njemu i njegovom stalnom forsiranju Gudjohnsen-a. Još mu je samo Ezquero falio. A mali Saviola grije klupu. E sad kada je već izvjesno da će iz kluba pošto je na transfer listi, da mene pita, trebo bi lijepo pred novinarima jebat mater Rykard-u u po pizze.vatana wrote:To bi bilo to sto se tice prvenstva. Real igro nerjeseno, al nismo uspjeli dobit Espanjola.
Još kad majmun večeras uvede Oleguera u odbranu, odmah mi je bilo jasno da smo donji. Njegovom greškom i primismo go jer je spavo prilikom pokušaja da se napravi offside .
Vatana, slažem se da je vrijeme da se nešto promijeni u klubu. Ja bih pod broj 1 krenuo od trenera i njegove holandske tvrdoglavosti i kurčenja tipa van Gaal, van Basten itd.![]()
![]()
![]()
ozbiljno... treba malo promjeniti odbranu... ustvari sve osim Puyola... "pojačanja "tipa drugara broja 1 ala Thuram i Zambrota to nisu. I u napadu malo svježe krvi (1 igrač ali beton) čisto da se igtra malo oplemeni... postali su pročitani
-
Majstorinho
Zamislite kad bi majorka odigrala do 90 minute 0-0,onda u sudijskom vremenu zabije Maxi Lopes...Uh...