Gdje cete na odmor?
Moderator: anex
-
tigris
cisto da napomenem, da ne bude redovazena wrote:hocel taj dajdzic vishe...danas wrote:jebigatigris wrote:danas !!!!! to bila u domovini..pa dje ona sminka sto si mi obecala ha?
![]()
![]()
![]()
to pitt donosi
![]()
![]()
![]()
nestrpljiva sam
-
Kwaheri
tebe se ne sjecam...tigris wrote:cisto da napomenem, da ne bude redovazena wrote:hocel taj dajdzic vishe...danas wrote: jebigato pitt donosi
![]()
![]()
![]()
nestrpljiva sam.....pitt dolazi samo zbog mene
![]()
![]()
![]()
![]()
al moje interesovanje dajdzicem... ne podrazumijeva nikakav red
-
Majstorinho
Ove godine u Makarsku,pa na ispunjavanje zivotnog sna,put u Barcelonu,i na stadion NOU CAMP.Moram vidjet onog vanzemaljca,Ronaldinha,pa Messija...
- janje_
ako ti je zivotni san, valjda bi trebo znati da se samo baho provaljuje sa nou camp. ispravno bi svakako bilo camp nou.Majstorinho wrote:Ove godine u Makarsku,pa na ispunjavanje zivotnog sna,put u Barcelonu,i na stadion NOU CAMP.Moram vidjet onog vanzemaljca,Ronaldinha,pa Messija...
a stadion je fakat kul za vidjeti. ali barcelona nudi puno ljepsih stvari od stadiona.
-
inspire_me
Nije ove godine...znam i ja da su prethodnih godina bili najskuplji, ali ove godine nisu, ja sam poredila Fibulu i Avio-Express...fazon je samo sto Fibula u ponudi ima vise hotela sa 5 i 4 zvjezdice, dok je Avio-Express ove godine ubacio dosta hotela sa 3 pa i 2 zvjezdice...Ali potrefilo se da imaju dva ista hotela u Antaliji u ponudi i Fibula je jeftinija (ne puno, ali ipak)Pearl wrote:i naskuplju...inspire_me wrote:Evo jedan dobar link, spisak svih turistickih agencija u BiH:razmazena wrote:
Ako bude jos nekih ponuda, za Tursku, u nekim drugim agencijama, javljaj. Hvala.
http://www.uhr-bih.ba/poag.html
Sto se tice Bodruma (ako koga interesuje), Atlas Tours radi sto se tice Turske samo Bodrum i Kusadasi (a to je naravno ono sto ne radi Avio-Express), mada ponuda i nije neka.
Koliko sam ja vidjela Fibula ima najbolju (i najkompletniju) ponudu za Tursku.nisam gledala ove godine, ali su proslogodisnje cijene bile zara....
- ja_cura_
u fibula agenciji, imaju predivan katalog sa ponudama u turskoj - prelijepo je! samo daj para...... odes tamo, pokupis katalog i kuci sve fino laganini pregledas....razmazena wrote:inspire_me wrote:Gledala sam katalog Avio Express-a, ali nemaju ponudu za Bodrum, anivej hvala ti...trazicu daljerazmazena wrote: Jesu, u Avio Expressu. Online, ne.
Iz Best Reisena (http://www.bestreisen.ba) besplatno posalju katalog na kucnu adresu, ali samo ponude za Tunis. Ostale ponude salju na mail, ukoliko im ostavite svoj mail.![]()
Ako bude jos nekih ponuda, za Tursku, u nekim drugim agencijama, javljaj. Hvala.
-
Svemirski_Jebach
sve se nema...sve se kuka kako je u bosni lose, kako ne valja ovo kako ne valja ono...i onda citas, grcka, turska....i mislim, naravno, nek ide svako gdje hoce i trosi svoje pare...samo onda, mojne mi kuknjave kako nista ne valja...
a ja 3 dana na Floridu...osim toga nista...valja uciti...
a ja 3 dana na Floridu...osim toga nista...valja uciti...
-
teletrader
Teska situacija u BiH,vrlo teska sa tendencijom "uslozhnjavanja"Svemirski_Jebach wrote:sve se nema...sve se kuka kako je u bosni lose, kako ne valja ovo kako ne valja ono...i onda citas, grcka, turska....i mislim, naravno, nek ide svako gdje hoce i trosi svoje pare...samo onda, mojne mi kuknjave kako nista ne valja...![]()
![]()
![]()
Ja cu ako uspijem ugrabiti 10tak dana u Avgustu i odletiti do Curitibe,ako ne..
Lijepi balkon,garaci i hladna kola
- uozo
Sta te interesuje o Bodrumu?
Hotel, pansion, vila, brod? Ne moras ba preko agencije ici. Odes do Bulaistan i sjedes na bus nocni do bodruma. Dole imas kamaru pansiona u centru grada. Artemis, Elvan, itd... Il' odes u luku i nadjes Hika il" Ozana, il"Kemal abija na njegovom Tufan IV i kazes im da te je poslo salkosi!
Inace su ti vecinom svi hoteli koji su u ponudi u Bagla, Torba, Gumbet, Icmeler itd... Do grada ti treba najmanje 15 minuta dolmusom. I od svih tih mjesta ako vidis Gumbet, bjezi od njega ko od djavla. To je najruznije i najodvratnije mjesto u okolini i puno je jeftinih engleza i debelih engleskinja koje pokupi co"jek kad joj kupi pivu i namigne dvaput!
Bagla je ok i Ortakent takodje, dok u gradu nemas neku dobru plazu iza tvrdjave u Kumbahce mahali, ali zato sjednes na neki od milion daily boat tripova koji ne kostaju nesto puno i oni te vozaju citav dan. U cijenu imas i hranu uracunatu (makarone i piletina) i nemoj slucajno na karaadu da ides! Tamo ce ti reci da ima pecina u koju je dolazila kleopatra za mud bath ali je to lafina jer moj jaro Herkul svaku noc dovlaci blato i stavlja ga u onu pecinu. Najbolje je otgici na Orak ostrvo, ili imas meteor krater iza karaade...
A ja cu ove godine opet u Puerto Rico na Gran Kanariji!
Tamo ima podmornica na prodaju
Mislim da ronjam malo i sanjom a ne samo sa surlom i perajama!
Hotel, pansion, vila, brod? Ne moras ba preko agencije ici. Odes do Bulaistan i sjedes na bus nocni do bodruma. Dole imas kamaru pansiona u centru grada. Artemis, Elvan, itd... Il' odes u luku i nadjes Hika il" Ozana, il"Kemal abija na njegovom Tufan IV i kazes im da te je poslo salkosi!
Inace su ti vecinom svi hoteli koji su u ponudi u Bagla, Torba, Gumbet, Icmeler itd... Do grada ti treba najmanje 15 minuta dolmusom. I od svih tih mjesta ako vidis Gumbet, bjezi od njega ko od djavla. To je najruznije i najodvratnije mjesto u okolini i puno je jeftinih engleza i debelih engleskinja koje pokupi co"jek kad joj kupi pivu i namigne dvaput!
Bagla je ok i Ortakent takodje, dok u gradu nemas neku dobru plazu iza tvrdjave u Kumbahce mahali, ali zato sjednes na neki od milion daily boat tripova koji ne kostaju nesto puno i oni te vozaju citav dan. U cijenu imas i hranu uracunatu (makarone i piletina) i nemoj slucajno na karaadu da ides! Tamo ce ti reci da ima pecina u koju je dolazila kleopatra za mud bath ali je to lafina jer moj jaro Herkul svaku noc dovlaci blato i stavlja ga u onu pecinu. Najbolje je otgici na Orak ostrvo, ili imas meteor krater iza karaade...
A ja cu ove godine opet u Puerto Rico na Gran Kanariji!
Tamo ima podmornica na prodaju
Mislim da ronjam malo i sanjom a ne samo sa surlom i perajama!
-
Penelopi2006
Grčka..konačno HIOS!!! bravooo!!