Sve Harisove greske i uspjesi...

Post Reply

Od preuzimanja duznosti clana predsjednistva BiH, Haris se pokazao kao?

Napredan i pozitivan
28
21%
Nazadan i negativan
85
64%
Onako, vidjet ce mo jos...
20
15%

Total votes: 133

Loud

Post by Loud »

Izgleda da pi3da jos nije izbacila ko bi nama odgovarao. Mozda Mica? :roll:
spreca

Post by spreca »

E pa jebiga vama onda treba samo mile traktorista,pogledaj te malo okolo sebe tj. kakvi smo to mi,nebranim lepog,dali mi to zasluzujemo bolje.
Kisni_dan

Post by Kisni_dan »

DaysleepeR wrote:Katastrofalno negativan.

Bosnjake predstavlja covjek koji je jos 98 godine od strane međunarodne zajednice oznacen kao nepozeljan jer je sa njim nemoguce postici kompromis.

To se danas jasno vidi jer je u svim kljucnim momentima kad se odlucuje pro-bosna ili pro-srpska, međunarodna zajednica jasno na strani ovih drugih.
Oznacen je kao nepozeljan jer ne igra kako stranci sviraju, vec ima svoj jasan stav.

Medjunarodna svita nije na nasoj strani, ne zbog Harisa, vec zbog svoje licemjernosti.

Naravno da Haris treba da ima jasan i cvrst stav, kao u vezi policije, jer tako je mnogo bolje nego biti prevrtljiv i popustljiv poput nekih SDP-ovaca...
prleitihi

Post by prleitihi »

jasan i čvrst stav u održavanju statusa quo! :thumbup:

(poštovani gledaoci..publika u 100% transu..čuje se harise majstore manijaci i horde su uz tebe..čak se čuje i neki ženski glas kako govori harise..oženi me..u masi ljudi uočili smo sanju bagarić..ovo je nevjerovatnooooooooo.. :-) )
Kisni_dan

Post by Kisni_dan »

prleitihi wrote:jasan i čvrst stav u održavanju statusa quo! :thumbup:
Pa bolje je i to nego popustiti djeliocima Bosne i prihvatiti dvije policije!
Ili ti mislis da je bolje popustiti...?

A da je kojim slucajem haris popustio, bio bi kamenovan kao neko ko je prihvatio i ozakonio genocidnu policiju...!
prleitihi

Post by prleitihi »

đe će popustiti nešto što je '95. potpis'o..pa nije lud..on je ponosan na to :D:D:D
Kisni_dan

Post by Kisni_dan »

prleitihi wrote:đe će popustiti nešto što je '95. potpis'o..pa nije lud..on je ponosan na to :D:D:D
Tada se moralo, a sada ne mora!
prleitihi

Post by prleitihi »

moralo nego šta..i zubak je mor'o.. :D:D ..a da o haman fijasku daytona zbog brčkog (1% teritorije) i ne govorimo.. :D:D:D

naravno da se sada ne mora..ne bih ni ja da sam na državnom kazanu..odugovlači hare-care..ma šta care.. :x:x ..CARINO! :oops:
seln

Post by seln »

Ma, Hare igra na vrijeme i ceka priliku za kontru.....
samo...prema kojem golu? :D
Fair Life

Post by Fair Life »

prleitihi wrote:moralo nego šta..i zubak je mor'o.. :D:D ..a da o haman fijasku daytona zbog brčkog (1% teritorije) i ne govorimo.. :D:D:D

naravno da se sada ne mora..ne bih ni ja da sam na državnom kazanu..odugovlači hare-care..ma šta care.. :x:x ..CARINO! :oops:
Coca-Cola
Murisno1

Post by Murisno1 »

evo ja sam upravo se čuo s papom ...

kaže, citiram: "ja se izvinjavam svim djevojkama koje su se našle uvrijeđenom nakon mog hvaljenja mojoj raji u vatikanu za moje dugodovštinje u doba II sv. rata!"

naime papa se već mnogo puta izvinio ali djevojkama to nije dosta, naveo je da je samo citirao poznatog švalera Enriketa Iglesihasa!

Organizacija djevojaka " T.R.E.B.A " (taktička rekonstrukcijska energetsko-bolonjskih asimilacija) nije zadovoljna dosadašnjim izvinjenjem pape te i danas protestuju ispred Hamidove njive gore kod Modraca paleći papine postere u doba njegovog "haranja".

Par djevojaka iz radikalne organizacije AL-HAJRA zaprijetilo je papi čak i atentatom ako se ne pojavi na festivalu ROCK AM RING i tu se javno ne izvine uz pjesmu Master of puppets koju će da izvodi poznata hejvi metal grupa dip parpl!

preuzeta sa http://www.kuharskimajstor.ba
--------------------------------------------------------
evo ..
kad je bal .. nek je maskembal :-D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Murisno1 wrote:
evo ja sam upravo se čuo s papom ...

kaže, citiram: "ja se izvinjavam svim djevojkama koje su se našle uvrijeđenom nakon mog hvaljenja mojoj raji u vatikanu za moje dugodovštinje u doba II sv. rata!"

naime papa se već mnogo puta izvinio ali djevojkama to nije dosta, naveo je da je samo citirao poznatog švalera Enriketa Iglesihasa!

Organizacija djevojaka " T.R.E.B.A " (taktička rekonstrukcijska energetsko-bolonjskih asimilacija) nije zadovoljna dosadašnjim izvinjenjem pape te i danas protestuju ispred Hamidove njive gore kod Modraca paleći papine postere u doba njegovog "haranja".

Par djevojaka iz radikalne organizacije AL-HAJRA zaprijetilo je papi čak i atentatom ako se ne pojavi na festivalu ROCK AM RING i tu se javno ne izvine uz pjesmu Master of puppets koju će da izvodi poznata hejvi metal grupa dip parpl!

preuzeta sa http://www.kuharskimajstor.ba
--------------------------------------------------------
evo ..
kad je bal .. nek je maskembal :-D
:lol: :lol: :lol: :D :D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Mladi liberali BiH o Silajdzicu
Sto se vise borite za BiH, nje je sve manje
"Gotovo svakog dana u medijima nas doceka neki istup clana Predsjednistva BiH Harisa Silajdzica u kojem doticni nastavlja svoj retoricki rat sa sebi slicnim snagama iz manjeg bh. entiteta. Svako malo gospodin Silajdzic nas podsjeti na neku anomaliju u uredjenju nase zemlje, s takvim stavom kao da bas on nije najizravnije ucestvovao u svim nasim historijskim dijeljenjima i prekrajanjima jedine nam domovine i kao da je u politicki zivot zakoracio u oktobru 2006. godine, a ne prije deceniju i po. Opste je poznata cinjenica da bez gospodina Silajdzica nije donesena ni jedna bitnija odluka u vezi sa BiH u ovom periodu", pise u saopstenju Mladih liberala BiH.
"Proslo je vrijeme predizborne kampanje i skupljanja poena jeftinim politickim trikovima. Danas vise nemate potrebe ratovati s onima s kojima biste, da je srece, trebali najblize saradjivati. Priznajte cinjenice koje su na stolu, zasucite rukave i krenite raditi posao za koji ste birani. Sjetite se svojih predizbornih obecanja, je li ono bilo 100% zaposljavanje, ako se ne varamo. Sta ste do sada uradili po tom pitanju? Nikome iole informisanom u ovoj zemlji vise nije interesantna vasa prozirna borba protiv Republike Srpske. Da ste zaista iskreno protiv nje, ne biste je vi licno potvrdili dejtonskim potpisom, niti biste je danas svakom svojom izjavom dodatno ucvscivali. Sto se vi vise borite za Bosnu i Hercegovinu, to nje na terenu ima sve manje", pisu Mladi liberali Bosne i Hercegovine.
sveu16

Post by sveu16 »

seln wrote:Ma, Hare igra na vrijeme i ceka priliku za kontru.....
samo...prema kojem golu? :D
:lol:
JAMBO

Post by JAMBO »

Haris je politički inpotentan. Sada je valjda svima jasno-niti ima ideja, niti snage, niti energije. Mrtvo puhalo! Stoji u Predsjedništvu kao kloc-ne miče se ni naprijed ni nazad samo stoji i nikome neda naprijed. Uništit će nas taj sujetni, narcisoidni paun kojeg je Nijaz Duraković s pravom opisao riječima da je "svana Delon a iznutra demon".
(Inače čujem da mu je Sanja B. zamijenila Selmu M. )
prleitihi

Post by prleitihi »

impotencija..inpotencija..ma kad je bal nek' je naskembal.. :D
Last edited by prleitihi on 20/04/2007 02:50, edited 1 time in total.
Kisni_dan

Post by Kisni_dan »

JAMBO wrote:Haris je politički inpotentan. Sada je valjda svima jasno-niti ima ideja, niti snage, niti energije. Mrtvo puhalo! Stoji u Predsjedništvu kao kloc-ne miče se ni naprijed ni nazad samo stoji i nikome neda naprijed. Uništit će nas taj sujetni, narcisoidni paun kojeg je Nijaz Duraković s pravom opisao riječima da je "svana Delon a iznutra demon".
BiH je vrlo komplikovana drzava. Svaka odluka mora da prodje kroz sito i reseto. Jedan covijek ne moze promijeniti stanje. Da je impotentan, nije tacno. To se najbolje vidi na njegovom ustrajavanju protiv policije RS-a, one policije za koju je SDP kazao da nije problem :roll:
U toku rata, Haris je uradio odlican posao. Da nije bilo njega koji je vukao svjetske diplomate za rukav, nikada ne bi ni znali da je ovde rat...
Sada je mir, situacija je drugacija-komplikovanija, borba se vrsi na drugaciji nacin a Haris je tu Stijena!!
A Dejton, hvala svima onima koji su ga potpisali. Bolje je nepravedan mir nego nepravedan rat! Kada su rokale granata, nema struje, vode, plina..., dozivali smo kakav takav mir. kad nam je mir dosao, kad smo se najeli i ugrijali, sada nam ni mir vise nevalja. Proklinjemo one koji su potpisali Dejton-mir. A kako bi tek proklinjali da se rat nastavio, jos krvi, jos ubijene djece u Sarajevu, jos stradanja... Eh...

Sada je lahko biti pametan...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Kisni_dan wrote:
JAMBO wrote:Haris je politički inpotentan. Sada je valjda svima jasno-niti ima ideja, niti snage, niti energije. Mrtvo puhalo! Stoji u Predsjedništvu kao kloc-ne miče se ni naprijed ni nazad samo stoji i nikome neda naprijed. Uništit će nas taj sujetni, narcisoidni paun kojeg je Nijaz Duraković s pravom opisao riječima da je "svana Delon a iznutra demon".
BiH je vrlo komplikovana drzava. Svaka odluka mora da prodje kroz sito i reseto. Jedan covijek ne moze promijeniti stanje. Da je impotentan, nije tacno. To se najbolje vidi na njegovom ustrajavanju protiv policije RS-a, one policije za koju je SDP kazao da nije problem :roll:
U toku rata, Haris je uradio odlican posao. Da nije bilo njega koji je vukao svjetske diplomate za rukav, nikada ne bi ni znali da je ovde rat...
Sada je mir, situacija je drugacija-komplikovanija, borba se vrsi na drugaciji nacin a Haris je tu Stijena!!
A Dejton, hvala svima onima koji su ga potpisali. Bolje je nepravedan mir nego nepravedan rat! Kada su rokale granata, nema struje, vode, plina..., dozivali smo kakav takav mir. kad nam je mir dosao, kad smo se najeli i ugrijali, sada nam ni mir vise nevalja. Proklinjemo one koji su potpisali Dejton-mir. A kako bi tek proklinjali da se rat nastavio, jos krvi, jos ubijene djece u Sarajevu, jos stradanja... Eh...

Sada je lahko biti pametan...
:-) :-) :-)
ines.c

Post by ines.c »

u svakom slucaju vise je za BiH od Radmanovica
prleitihi

Post by prleitihi »

a od komšića?..zato je on htio ljubića u predsjedništvu umjesto komšića..hare je za B..ljubić za H..radman za S..traži sve..kako ne bi dobio ništa i tako ostalo staro stanje..stari ublehaš..ma nek' je on nama potpis'o republiku srpsku..jebo ostalo.. :oops:
senada

Post by senada »

Jedan od njegovih grandioznih uspjeha je - rad na velicini lika i djela klo(v)na Mirnesa Ajanovica, buduceg najuspjesnijeg branitelja (svjetskog kalibra) Bosnjaka i Bosnjastva i novi buduci expertni advokat (jos u priremnoj fazi) nove tuzbe za genocid pri Medjunarodnom Sudu Pravde.
Mislim "za"bihovci pricaju o novoj tuzbi, pa nesto mi tu tukne da cekaju samo pravu priliku,... na pravog pravnika... :zzzz:
ines.c

Post by ines.c »

sta vi predlazete,da se izbaci bosnjacki predstavnik
prleitihi

Post by prleitihi »

da se ne bira silajdžić.. :D
senada

Post by senada »

ines.c wrote:sta vi predlazete,da se izbaci bosnjacki predstavnik
ne znam sta bi ini, ali ja bih da se Bosnjacki tim ojaca svjezim novim pravnim bosnjacko expertnim zabihovski modificiranim infuzionim rastvorom-otopinom...
Talicni Tom

Post by Talicni Tom »

Meni zao ovog Raffja , jadni covjek se uvrijedio do kostane srzi sto ga Pecenin poredi sa UNPROFOR-om . :-) :-) Zamisli , molim te ........
Post Reply