Nosite li BIJELE carape...
Moderator: anex
- nebojeplavo
Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidjamamica 31 wrote: nebo, prosle godine ja na moru prvi put kod nekih Italijana vidim ove sandale. Meni se pravo svidjeleMedjutim, kada sam vidjela koje je razmjere uzela moda ovih sandala, zgadise mi se
-
mamica papucarka
ma ne zezam se bonanebojeplavo wrote:Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidjamamica 31 wrote: nebo, prosle godine ja na moru prvi put kod nekih Italijana vidim ove sandale. Meni se pravo svidjeleMedjutim, kada sam vidjela koje je razmjere uzela moda ovih sandala, zgadise mi se
![]()
ovo meni k'o moderna verzija opanaka
ali ja sam uvijek imala cudan ukus za obucu
- pitt
sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote:Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidjamamica 31 wrote: nebo, prosle godine ja na moru prvi put kod nekih Italijana vidim ove sandale. Meni se pravo svidjeleMedjutim, kada sam vidjela koje je razmjere uzela moda ovih sandala, zgadise mi se
![]()
- danas
dje se ovo kupujepitt wrote:sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote:Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidjamamica 31 wrote: nebo, prosle godine ja na moru prvi put kod nekih Italijana vidim ove sandale. Meni se pravo svidjeleMedjutim, kada sam vidjela koje je razmjere uzela moda ovih sandala, zgadise mi se
![]()
:D samo izaberi boju
:D
- cHupjahalic@
jao, sta ih na poslu ima sa ovakvim "cipelicama"Ivy wrote:
cak su u jednoj bolnici (bar do sada) zabranjene... aparati ne rade kako treba.
dabogda ih zabranili i po ostalim bolnicama.... uzas su a mogu zamisliti kako se noga znoji.
@danas i ostali: hocemo li ovakve nabaviti pred odlazak u Bosnu, pa da svi znaju ko smo?
- pitt
ma ovo je ko da gledam Kmart.....na kiledanas wrote:dje se ovo kupujepitt wrote:sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote: Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidja![]()
jel' u home depot-u
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
chupka, evo muz mi rece da kod njih u bolnici ama bas svi nose ove kaljosecHupjahalic@ wrote:jao, sta ih na poslu ima sa ovakvim "cipelicama"Ivy wrote:
. ja nemam.
![]()
cak su u jednoj bolnici (bar do sada) zabranjene... aparati ne rade kako treba.![]()
dabogda ih zabranili i po ostalim bolnicama.... uzas su a mogu zamisliti kako se noga znoji.
@danas i ostali: hocemo li ovakve nabaviti pred odlazak u Bosnu, pa da svi znaju ko smo?
- cHupjahalic@
ajmeee... ista prica kao i na mom radnom mjestu.mamica 31 wrote:chupka, evo muz mi rece da kod njih u bolnici ama bas svi nose ove kaljose
prije gotovo godinu dana na nas posao se pojavi kolegica sa ovako slicnim sandalama... jos su njene ZLATNE pa se sijaju sa svih strana....
i dodje pacijent i kaze jednoj mojoj kolegici da trazi doktoricu a ne zna kako se zove... al` zato je primijetio da je imala zanimljivu obucu
Odmah smo znali o kome se radi.
Last edited by cHupjahalic@ on 09/04/2007 20:35, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
jao, a ja hocu od ovog da povratim

Last edited by mamica papucarka on 09/04/2007 20:36, edited 1 time in total.
- nebojeplavo
jaoj pitt, bas ti hvalapitt wrote:sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote:Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidjamamica 31 wrote: nebo, prosle godine ja na moru prvi put kod nekih Italijana vidim ove sandale. Meni se pravo svidjeleMedjutim, kada sam vidjela koje je razmjere uzela moda ovih sandala, zgadise mi se
![]()
-
Sogan
Pitte nemoj nista obecavati dok ne budes siguran da se smiju unijeti u zrakoplovnebojeplavo wrote:jaoj pitt, bas ti hvalapitt wrote:sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote: Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidja![]()
![]()
u crvenoj boji, molicu lijepo
![]()
- pitt
ma bit ces ko pepeljuganebojeplavo wrote:jaoj pitt, bas ti hvalapitt wrote:sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?nebojeplavo wrote: Ama, mamice, ja sve mislim da se zezas da ti se OVO svidja![]()
![]()
![]()
- danas
ma vaznije je sto ce svi na forumu znati koja je kad je vide u gradupitt wrote:ma bit ces ko pepeljuganebojeplavo wrote:jaoj pitt, bas ti hvalapitt wrote: sky girl, hoces da ti cika pitt donese jedne?:D samo izaberi boju
![]()
![]()
:D:D
- nebojeplavo
Cuvajte se zene u crvenim kaljacamadanas wrote:ma vaznije je sto ce svi na forumu znati koja je kad je vide u gradupitt wrote:ma bit ces ko pepeljuganebojeplavo wrote: jaoj pitt, bas ti hvala![]()
![]()
:D:D
![]()
![]()
-
mamica papucarka
ubilo se za glancanje parketaIvy wrote:
Kako vam se ove cine? Ovo su pele za usisavanje...![]()
![]()