kakva je šankerska plata?Maksim wrote:Sarajevsko je zakon pivo, imaju najbolju vodu zato i najbolju pivu. Inace tocim i Bihacko i Preminger plaho je i cesko Starobrnono, ipak se cesto iz nepoznatih razloga toci i Tuzlansko i Lasko.
ma......
Mala anketa za moj projekat - klikaj vamo ;)
-
prleitihi
-
Maksim
neam pojma, to ja tocim sam sebiprleitihi wrote:kakva je šankerska plata?Maksim wrote:Sarajevsko je zakon pivo, imaju najbolju vodu zato i najbolju pivu. Inace tocim i Bihacko i Preminger plaho je i cesko Starobrnono, ipak se cesto iz nepoznatih razloga toci i Tuzlansko i Lasko.
ma......:D
-
bonsai
Belgija,zemlja10 000 000 stanovnika,115 pivnica koje proizvode 400 a po nekim izvorima i 500 vrsta piva.U obicne vrste piva(svakodnevne) spadaju izmedu ostalih JUPILER, MEAS I STELLA ARTOIS koje su i najpoznatije.Medzutim pravo dobre belgijske pive su nesto sasvim drugo.Jos negdje od 16-og vijeka male porodicne pivare proizvode specijalne vrste piva izuzetnog kvaliteta i ukusa i dosta jace od obicnih piva. Ovo su neke od najpoznatijih:DUVEL
,Delirium Tremens Guillotine (giljotina)
,Lucifer
,Satan(nemam sliku),Palm
,Mort-Subite (trenutna smrt)
i meni najbolja Chateau (dvorac) 11% ITD,ITD .Jos da dodam da pivu prave i od raznog voca ;breskva,kajsija,jagoda,kupina,jabuka,grozdze itd,itd.
.
,Delirium Tremens Guillotine (giljotina)
,Lucifer
,Satan(nemam sliku),Palm
,Mort-Subite (trenutna smrt)
i meni najbolja Chateau (dvorac) 11% ITD,ITD .Jos da dodam da pivu prave i od raznog voca ;breskva,kajsija,jagoda,kupina,jabuka,grozdze itd,itd.
.-
motika
zelio bih izraziti svoju zahvalnost svima koji su ucestvovali u ovoj diskusiji ili glasali u anketi...puno ste pomogli nasem timu u nasem istrazivanju i jos jednom veliko hvala
kao sto sam vec napomenuo, nazalost, radi potrebe same teme sarajevsko nije moglo uci u izbor, ali se diskusijom doslo do nekih prijedloga koji mogu potaknuti izbor slogana za sarajevsku pivu
zasto da ne, ocigledno kreativnosti ne nedostaje
Suicidal Siberian: "Try it!..Hilmo recommends it"
prleitihi: sarajevsko bezalkoholno - jer reis zna najbolje!
kao sto sam vec napomenuo, nazalost, radi potrebe same teme sarajevsko nije moglo uci u izbor, ali se diskusijom doslo do nekih prijedloga koji mogu potaknuti izbor slogana za sarajevsku pivu
zasto da ne, ocigledno kreativnosti ne nedostaje
Suicidal Siberian: "Try it!..Hilmo recommends it"
prleitihi: sarajevsko bezalkoholno - jer reis zna najbolje!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Zuja je zakon.
tuborg i becks mi isuse usta ni lipbalm ne pomaze.
Heineken smo davno isfurali kad smo imali nekakav obicaj 4 vodke pa beton heinekenom...zadnji put za moj 20. rodjendan...
Staro sarajevsko, po mogucnosti zelena boca.
tuborg i becks mi isuse usta ni lipbalm ne pomaze.
Heineken smo davno isfurali kad smo imali nekakav obicaj 4 vodke pa beton heinekenom...zadnji put za moj 20. rodjendan...
Staro sarajevsko, po mogucnosti zelena boca.
- Dirty Harry
Nije tema, al nedavno sam probao ovaj otrov od 80 stepeni ...

Bloody Hell!!! Sjajno! Sve mi oči ovako

Bloody Hell!!! Sjajno! Sve mi oči ovako
- suncokret13
Karlovacko je zakon !
A nema ni Sarajevskog ????
:-(
glasam za STOCK 84, a ako njega nema onda ''zvecevo-zvekan''
A nema ni Sarajevskog ????
:-(
glasam za STOCK 84, a ako njega nema onda ''zvecevo-zvekan''
- Baby Jane
#73 Re: Mala anketa za moj projekat - klikaj vamo ;)
Oprosti sto pitam, ali....ciljana grupa? Pojasni malo bolje, jer ovdje dolaze osobe razlicitih uzrasti i ukusa, a Bogme ima i onih koji ne piju. Ne mislim nista lose ovim, ali me zanima na koju ciljnu grupu mislis. Radila sam vise projekata slicne prirode, i u svakom sam morala navesti ciljnu grupu.motika wrote:Radim mali projekat na faksu pa me zanimaju Vaša misljenja obzirom da ste mi ciljana grupa, bar što se ovih piva tiče
znači glasajte za pivu koju bi ste odabrali i pokusajte mi odgovoriti na pitanje kako na vas utice poruka koja ide uz brend pive odnosno na šta vas asocira...
unaprijed zahvalan
p.s. nemojte me napadat što nema sarajevske, uzevši u obzir šta mi treba i to da nema slogana uz ovu pivu sve je jasno...