NADREALITY SHOW

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Bjazi_Ba

Post by Bjazi_Ba »

Pa, ebo te, ispade, Nele i Djura bili "mozgovi" starih nadrealista, pa sad nista bez njih ne valja :-? Gledala sam onaj skec sa Hercegovcima i sasvim je OK. Ako nista, cijenim "nove" sto su ostali u BiH, :bih: snimali nove skeceve u ratnom Sarajevu, sa velikim rizikom. Nisu zbrisali k'o "mozgovi." :run: Zbog nostalgije za necim cega vise nema i nikad vise nece biti, ne mozemo biti toliko prestrogi premaa ovome sto danas imamo. Mi imamo svoje i stare i nove "multitalente" i podrzavam ih u svakom smislu. Ne mozes porediti 100 epizoda prijeratnih nadrealista, sa 13 epizoda ovih sada. Bilo je dosta fusha i kod Neleta, ali se izgubi tih nekih 30-40 nekvalitetnih, medju onih 60-70 kvalitetnih skeceva. Stipu malo da i ovi krenu, bice tu kvalitetnih stvari za pogledat', pa ce se one nekvalitetne "izgubiti u masi." :faraon1:
Saian

Post by Saian »

Svemirski_Jebach wrote:da i ja temi pristupim ono bosanski pravo...

nisam gledao ali sam prilicno siguran da je kurcevaca. deplasirano.
pa sto bi pristupio ovoj temi drugachije neg drugim temama, ha ja :D
danas

Post by danas »

ouch :oops: :oops: :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Saian wrote:

ne znam zasto si ti odjednom poceo mene kao da kritikujes? cemu nagla promjena? :roll: :roll:

ako imas nesto za reci...reci...nemoj biti ckapi, ovdje govoriti jedno a sjediti sa mnom kao ono mi raja... :roll:

nadam se da je u pitanju nesporazum...
Saian

Post by Saian »

Svemirski_Jebach wrote:
Saian wrote:

ne znam zasto si ti odjednom poceo mene kao da kritikujes? cemu nagla promjena? :roll: :roll:

ako imas nesto za reci...reci...nemoj biti ckapi, ovdje govoriti jedno a sjediti sa mnom kao ono mi raja... :roll:

daj ba Svemirac to se mozhe bit raja samo ako se u svemu slazhes sa svakim stavom onog drugog, ne budi primadona, chinjenica je da u zadnje vrijeme provodish puno vishe vremena na forumu i puno vishe pishesh nego sto sam te prije imao priliku chitati, sad si od "orgija" do "kvantne mehanike", sve stignesh pa ako ni pochemu po samom zakonu statistike kvaliteta mora trpiti, :D hebi ga, ja bih ti ovo sve rek'o i kad bih te prvom prilikom vani vidio kao i dosad sto sam kad se sretnemo, fazon je sto dosad nisam imao razloga da dobronamjerno kritikujem i diskutujem neke stavove koje sam tek u posljednje vrijeme primjetio, jer kao sto rekoh, nisi ih valjda stizao sve ispisati za razliku od sadasnje situacije, ovo gore sto sam napisao bilo je jednostavno primjerena reakcija na tvoj post jer stav tipa "nisam gledo, al je kita mushanova" meni odzvanja odmah pored "America is the greatest country in the world" koju kazhe neki redneck koji nije krochio dalje od granica Louisiane (bajdvej ova poredba je potpuno sluchajna, ne aludiram ni na kakvu opchu americhku ignoranciju), eto raja ti nije samo onaj sto te uvijek tapshe po ramenu, hebo ti tu raju ;-)
sulesavic

Post by sulesavic »

Kanim se satima ne¹to napisati o novim Nadrealistima, ali mi se ne da iz nekog razloga. Za¹to mi se sviða Fuckerov stav? Sve je ovo obièna prdimahovina: Hercegovci, ¹tedi¹e, Troja - marginalne stvari o kojima je isprièano milijardu viceva, ni¹ta ¹to veæ ranije nije viðeno u Vizi za buduænost, seoskom seksu/seksualnom selu etc. Jedini poku¹aj, na tragu starih Nadrealista, bio je onaj novogodi¹nji s tri èlana Predsjedni¹tva, koji zavr¹io neslavno - vlasti se nije svidjelo kako ih mezete.
Ne oèekujem neko oduzimanje od komiènosti. ©to reèe Mala-i, show je prilagoðen tr¾i¹tu Hrvatske, ¹to znaèi da æe prag duhovitosti biti spu¹ten dosta nisko - nedovoljno za moj ukus.
paparazzi

Post by paparazzi »

prvo, ovo nisu nadrealisti nego nadreality show. dio ekipe je tu, ali i oni priznaju da to nije isto. i djuro radi nasu malu kliniku pa je niko ne mjesa sa nadrealistima (kao ni neletovu sloznu bracu). :D
ovo treba shvatiti kao novi projekat, i gledati ga kao zasebnu cjelinu (sa svojim kvalitetima ili nekvalitetima, vidjecemo).
a zasto nema potpuno nove ekipe koja bi nastavila gdje su nadrealisti stali, to je vec drugo pitanje. :?
a stoji i onaj komentar da je ono sto je nekad bilo nadrealno postalo itekako realno, tj. sta je uopste nadrealno danas? :-)
znaci ovo veceras treba gledati kao will i grace ili bilo koju drugu humoristicku seriju, pa ako mi se svidi svidi...
navijac-xy

Post by navijac-xy »

Ja mogu samo reći, konačno nadrealisti dolaze !!!!!!!!!!

http://helpbhsport.blogger.ba/
Saian

Post by Saian »

paparazzi wrote:prvo, ovo nisu nadrealisti nego nadreality show. dio ekipe je tu, ali i oni priznaju da to nije isto. i djuro radi nasu malu kliniku pa je niko ne mjesa sa nadrealistima (kao ni neletovu sloznu bracu). :D
ovo treba shvatiti kao novi projekat, i gledati ga kao zasebnu cjelinu (sa svojim kvalitetima ili nekvalitetima, vidjecemo).
a zasto nema potpuno nove ekipe koja bi nastavila gdje su nadrealisti stali, to je vec drugo pitanje. :?
a stoji i onaj komentar da je ono sto je nekad bilo nadrealno postalo itekako realno, tj. sta je uopste nadrealno danas? :-)
znaci ovo veceras treba gledati kao will i grace ili bilo koju drugu humoristicku seriju, pa ako mi se svidi svidi...

bravo dakle bez predrasuda pogledati i nemati nadrealiste u zadnjem dijelu mozga, pa kom opanci kom obojci, al pogledati brate prije bilo kakvih struchnih sudova
sulesavic

Post by sulesavic »

Nema frke, gledat æu ja Zenita i ostale, ali neæe to biti uz onu euforiju koja je pratila TLN iz pro¹log vijeka.

Opaska: Ðuro sad radi Malu kliniku, ali je u jednoj od epizoda Enis obja¹njavao ljudima ¹ta je to hrklju¹.
Saian

Post by Saian »

sulesavic wrote:Nema frke, gledat ću ja Zenita i ostale, ali neće to biti uz onu euforiju koja je pratila TLN iz prošlog vijeka.

Opaska: Đuro sad radi Malu kliniku, ali je u jednoj od epizoda Enis objašnjavao ljudima šta je to hrkljuš.
majstore nit si ti isti chovjek sada kakav si bio kad si gledo "nadrealiste", nit su oni isti ljudi, dakle ovo s euforijom je vishe nego normalno, da je drukchije bilo bi zabrinjavajuce, dajte da se maknemo od Nadrealista vishe, sve je super, bilo je izvanredno, al shebavat bilo sta novo samo zato sto je staro bilo odlichno je negiranje bilo kakvog napretka, daj ba pustite da se nesto deshava, ako nije ovaj put jako dobro bit ce sljedeci naucit ce nesto iz ovog makar. Ne kontam ovo pljuvanje na nevidjeno, ko da svi vi osjechate da cete izdat onaj smijeh sto ste poklanjali nadrealistima ako vam ista poslije toga izmami slichan, necete vjerujte mi biti nista manje "cool" ( a ni vishe :D :D kad smo kod toga). S ovim pljuvanjem na nevidjeno i samosvrsnim mudrokolitisom se necemo maknut nikad od uchmalosti sto je uhvatila humor prvo, a onda i sve ostalo :roll:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

a sajo :D de mi reci :D zašto se ti toliko boriš za nešto :D :D :D što još nisi gledao :D :D :D
Saian

Post by Saian »

MRAVOJED wrote:a sajo :D de mi reci :D zašto se ti toliko boriš za nešto :D :D :D što još nisi gledao :D :D :D
o zemljo arabijo, ne borim se ja "za" nego "protiv", a chega ostavljam tvom istanchanom nosu da otkrijesh :P :D bajdvej evo skino sam sad prvu epizodu javim se za 20 minuta, a evo i za Svemirca torrent-file pa da fino izmijenimo kritichka misljenja http://rapidshare.com/files/24928615/Na ... i.rar.html

:D :D :D mrafojeb, a zasto ti imash tako velik nooooooooooooos
sulesavic

Post by sulesavic »

Saian wrote:bajdvej evo skino sam sad prvu epizodu javim se za 20 minutahttp://rapidshare.com/files/24928615/Na ... i.rar.html
Sabura, ljudi, jo¹ pola sata pa evo Nadrealityja i na FTV-u :shock:
Saian

Post by Saian »

ma sule meni su ukinuli FTV :( :D , nego evo pogledah, ono za pochetak imaju prolaz, ima odrona, ima dobrih fazona, onaj stereo dozivljaj kad se tip izgubi iz kadra pri kraju pjesme u folk- akademiji :D je krvav prate ga oni pogledom ode :D hahaaahahah,

Zena: "Jel to, to?"
Drot1: "Jes, to je to."
Zena: "A ovo tamo, jel to isto to il' to nije to?"
Drot1: "Nije to, to."
Drot2: "Nije to, to."
Zena: "Nije to, to. Znachi samo je ovo tamo to, to."
Drot1: "To, to."

hahahahah da ga zapalimo hahahahaah ovaj je jak :D :D :D Zena je "odglumio" onaj smijeh znalachki :D :D :D

ha haaaaaaaaa heehehehhhehe To je To! heeeee hehe Gdje's ti ono bio na seminaru?
U Amsterdamu shefe! :D :D :D (opet cu ispast kanabofil :roll: :D)
prleitihi

Post by prleitihi »

Saian wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
Saian wrote: pa sto bi pristupio ovoj temi drugachije neg drugim temama, ha ja :D

daj ba Svemirac to se mozhe bit raja samo ako se u svemu slazhes sa svakim stavom onog drugog, ne budi primadona, chinjenica je da u zadnje vrijeme provodish puno vishe vremena na forumu i puno vishe pishesh nego sto sam te prije imao priliku chitati, sad si od "orgija" do "kvantne mehanike", sve stignesh pa ako ni pochemu po samom zakonu statistike kvaliteta mora trpiti, :D hebi ga, ja bih ti ovo sve rek'o i kad bih te prvom prilikom vani vidio kao i dosad sto sam kad se sretnemo, fazon je sto dosad nisam imao razloga da dobronamjerno kritikujem i diskutujem neke stavove koje sam tek u posljednje vrijeme primjetio, jer kao sto rekoh, nisi ih valjda stizao sve ispisati za razliku od sadasnje situacije, ovo gore sto sam napisao bilo je jednostavno primjerena reakcija na tvoj post jer stav tipa "nisam gledo, al je kita mushanova" meni odzvanja odmah pored "America is the greatest country in the world" koju kazhe neki redneck koji nije krochio dalje od granica Louisiane (bajdvej ova poredba je potpuno sluchajna, ne aludiram ni na kakvu opchu americhku ignoranciju), eto raja ti nije samo onaj sto te uvijek tapshe po ramenu, hebo ti tu raju ;-)
- Ma koliko dobro čovjek govori, kad previše govori on uvijek na kraju kaže neku glupost!

- Mnoge ljude smatraju mudracima samo zato jer ćute.

- Ne trudi se da znaš sve da ne bi u svemu postao neznalica.

- Ljutim se za tebe a ne protiv tebe, čovječe!

- Ljudi od vas traže kritiku, a očekuju samo pohvalu.

- Govor je dar. Ćutanje još veći!

sai..je li to to? :D
angevin

Post by angevin »

kada dobro razmislim :D duhovitiji je ovaj fazon s Trojom nego cijela epizoda Male Klinike. Nije ni Djuro nista bez ostalih.
Saian

Post by Saian »

prleitihi wrote: - Ma koliko dobro čovjek govori, kad previše govori on uvijek na kraju kaže neku glupost!

- Mnoge ljude smatraju mudracima samo zato jer ćute.

- Ne trudi se da znaš sve da ne bi u svemu postao neznalica.

- Ljutim se za tebe a ne protiv tebe, čovječe!

- Ljudi od vas traže kritiku, a očekuju samo pohvalu.

- Govor je dar. Ćutanje još veći!

sai..je li to to? :D
jes to je to :D :D :D ma u deset deka :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Mijenjam mi¹ljenje i kajem se zbog skepticizma. Prvih deset minuta Nadrealityja ima vi¹e humora nego cijela epizoda Ðurine Klinike.
prleitihi

Post by prleitihi »

očekiv'o sam..za promjenu..kritiku..a dobih opet pohvalu.. :(:oops::D

prvih nekoliko minuta: da nije zenita - kurac! (š'o ti je karizma.. :oops: )

nadam se da do kraja neću vidjeti batka.. :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Jel ovo i Amel Curic :D
prleitihi

Post by prleitihi »

jašta je..a lake niđe..koja nepravda.. :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

I slika Sabana Saulica iznad table :lol:
Saian

Post by Saian »

jel to tek sad tamo prva epizoda sjooooooooooooo, ja reko bar neko osim mrava pogledo pa pricha, prle, a dze ti podzoni ove Davaj Lamine fazone :D
prleitihi

Post by prleitihi »

homer livnjak.. :D
Post Reply