10 godina je proslo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
et, sad vam i proljece smeta 
- lara b.
Jaaaao od svih tih Bivsih ljubavi, neka je Posebna...i eto bas se nje ili njega sjetite
pa jos se pitate zasto...
pa mozda vam ta osoba nedostaje, mozda je jos volite
mozda je to tada bilo nesto sto vise nikad biti nece, imate novu ljubav, ali vi se sjecate Te hmmm
ja se nesto ne sjecam svog 1,2,3 momka...sve davno proslo...
ali Njega se sjetim ponekad, jos kada ga sretnem u gradu...
pa jos se pitate zasto...
pa mozda vam ta osoba nedostaje, mozda je jos volite
mozda je to tada bilo nesto sto vise nikad biti nece, imate novu ljubav, ali vi se sjecate Te hmmm
ja se nesto ne sjecam svog 1,2,3 momka...sve davno proslo...
ali Njega se sjetim ponekad, jos kada ga sretnem u gradu...
- van Basten
amrino wrote:Kad se ja sjetim starih ljubavi...dodje mi da se izrigam!![]()
Ne mogu da vjerujem s kakvim sam kretenima hodala!!!![]()
Stas' mladost- ludost
Najgore je što sam se i ja prepoznao u tvojim rječima... sjećanje na moje bivše budi slične osjećaje u meni. Sreća pa i mladost nekad prođe
-
FX900
#55 Re: 10 godina je proslo...
Jarane nisi ti nju nikad prebolio. Probaj opet. Ko zna...DobroJutroKolumbo wrote:Sjeti li se ko od vas , stare , davne , ne/zaboravljene ljubavi....!?? Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju , slusam muziku koju smo tada slusali , idem na mjesta gdje smo izlazili i toliko lijepih sjecanja mi se vraca i sjedim i smijem se prisjecajuci se nasih dogodovstina...isto kao da mi se kompletno sve dogadja ispocetka!!! A nje nema nigdje na vidiku , ali uopste ovo sve ne dozivljavam sa tugom , vec mi je pravo dobro...LUdilo...Mislim sve mi je to cudno jer znam da nikad nista nece biti od nas, davno je to bilo...cak ja nebi zelio da budem sa njom... Imam super vezu , sve je OK...nista mi ne nedostaje...sem nje...mozda bi volio sjesti sa njom...Ehhh, ja...Kakav mazohizam za moj um...BRAIN DE JA VU LOVE....Eh svasta.... Molim nekog forum Frojda da mi objasni sta se sa mnom desava...!.
![]()
- anais_nin
great minds think alikedanas wrote:amrino wrote:Kad se ja sjetim starih ljubavi...dodje mi da se izrigam!![]()
Stas' mladost- ludost![]()
![]()
![]()
![]()
svaki je bio pravi... u tom trenutku...
P.S. samo sto se ja ne dam toj nostalgiji, sto je bilo proslo je, sto se vracat isprobanom polovnom kad ima more novih novcatih tamo negdje
- danas
naravno...anais_nin wrote:great minds think alikedanas wrote:amrino wrote:Kad se ja sjetim starih ljubavi...dodje mi da se izrigam!![]()
Stas' mladost- ludost![]()
![]()
![]()
![]()
svaki je bio pravi... u tom trenutku...potpisujem
![]()
P.S. samo sto se ja ne dam toj nostalgiji, sto je bilo proslo je, sto se vracat isprobanom polovnom kad ima more novih novcatih tamo negdjete setnje stazama sjecanja treba svoditi na minimum zbog radi izbjegavanja nepotrebnih zivotnih komplikacija
sta je bilo, bilo je... ali ne znam da bih za ijednog bivseg mogla reci da je kreten... mozda sam imala srece, mozda sam ja bila probirljivija... ali svaki je, na svoj nacin, ostao u lijepom sjecanju... samo zato sto nismo bili jedno za drugo, ne znaci da mi se sad povraca kad pomislim na njih... niti njima kad pomisle na mene... naprotiv
-
Gazz
malo je situejsn komplikovana.... zivim sa dvojicom... prvog sam ja ostavila, a ovaj drugi je mene zbog ovog prvogblack wrote:pa sto si ga ostavljala ondaGazz wrote:Blago vama vi se bar sjetite ponekad![]()
ja svaki dan zivim... sa svojim bivsim....![]()
(predpostavljam da si ti njega)
pa kome je gore... ovom kolumbu il' meni
- pitt
ma no sikiriki....izbit ce ga neko vecGazz wrote:uh kamo srece da je pod istim krovomanais_nin wrote:kako bona zivis?Gazz wrote:Blago vama vi se bar sjetite ponekad![]()
![]()
![]()
pod istim krovom?
![]()
![]()
ali nazalost samo u mojoj glavi
- danas
oni su gay?Gazz wrote:malo je situejsn komplikovana.... zivim sa dvojicom... prvog sam ja ostavila, a ovaj drugi je mene zbog ovog prvogblack wrote:pa sto si ga ostavljala ondaGazz wrote:Blago vama vi se bar sjetite ponekad![]()
![]()
pa kome je gore... ovom kolumbu il' meni![]()
-
Gazz
danas wrote:oni su gay?Gazz wrote:malo je situejsn komplikovana.... zivim sa dvojicom... prvog sam ja ostavila, a ovaj drugi je mene zbog ovog prvogblack wrote: pa sto si ga ostavljala onda(predpostavljam da si ti njega)
![]()
or what?
ma jok.... vidis rekla sam da je komplikovano hahaha
pittichu treba jak coJek da izbije dvojicu
- anais_nin
auuuuGazz wrote:malo je situejsn komplikovana.... zivim sa dvojicom... prvog sam ja ostavila, a ovaj drugi je mene zbog ovog prvogblack wrote:pa sto si ga ostavljala ondaGazz wrote:Blago vama vi se bar sjetite ponekad![]()
![]()
- danas
pa sta nas lozis bonaGazz wrote:danas wrote:oni su gay?Gazz wrote: malo je situejsn komplikovana.... zivim sa dvojicom... prvog sam ja ostavila, a ovaj drugi je mene zbog ovog prvog![]()
or what?
![]()
![]()
![]()
joj zaboravila sam kako ovaj forum zna biti cool
![]()
![]()
![]()
ma jok.... vidis rekla sam da je komplikovano hahaha![]()
pittichu treba jak coJek da izbije dvojicu
daj detalje