nasla u njegovom komp
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
cek, cek, Karanana ce nam prepricat najbitnije detaljezena21 wrote:Ma ko je znao da ce zena u roku od par minuta izbrisati post![]()
Izgleda da smo procitali Debela, Karanana i ja![]()
![]()
Zoom, nemoj da bi ga jopet banovo
- danas
ma zaboravi tomamica 31 wrote:cek, cek, Karanana ce nam prepricat najbitnije detaljezena21 wrote:Ma ko je znao da ce zena u roku od par minuta izbrisati post![]()
![]()
![]()
Zoom, nemoj da bi ga jopet banovo![]()
-
mamica papucarka
kako li se hudnjak dovuko do hale, a da ga drugi ne primjete 
- Bosanac sa dna kace
a sta rece s taj nasla?
**bomo pas mater ovde gori a ja se tamo zabavio sa Dzon Lokom i Hobsom, pa sto ne javljate!
**bomo pas mater ovde gori a ja se tamo zabavio sa Dzon Lokom i Hobsom, pa sto ne javljate!
- karanana
Mamice ja sam clan ovog foruma s klasom i ne bih sebi dozvolio da ikada budem banovan, tako da mi se to nije nikada desilo.mamica 31 wrote:cek, cek, Karanana ce nam prepricat najbitnije detaljezena21 wrote:Ma ko je znao da ce zena u roku od par minuta izbrisati post![]()
![]()
![]()
A sto se teksta tice....na zalost nisam ga copy paste (sorry anais, konto sam posto je novi clan da nece brisati svoj prvi post)....a kad bih vam ga prepricao mogao bih popiti prvi ban posto tema nije u bez cenzure....ali je nesto u stilu onoga sto debela napisa nedze pri vrhu...ko ja ga lizem on se topi...pa ga stavimo...pa ovo pa ono. ma standardna erotska prica koju mozete dobiti na bilo kojem sajtu sa erotskim pricama.
-
mamica papucarka
izvini Karanana nisam te prepoznalakaranana wrote:Mamice ja sam clan ovog foruma s klasom i ne bih sebi dozvolio da ikada budem banovan, tako da mi se to nije nikada desilo.mamica 31 wrote:cek, cek, Karanana ce nam prepricat najbitnije detaljezena21 wrote:Ma ko je znao da ce zena u roku od par minuta izbrisati post![]()
![]()
![]()
A sto se teksta tice....na zalost nisam ga copy paste (sorry anais, konto sam posto je novi clan da nece brisati svoj prvi post)....a kad bih vam ga prepricao mogao bih popiti prvi ban posto tema nije u bez cenzure....ali je nesto u stilu onoga sto debela napisa nedze pri vrhu...ko ja ga lizem on se topi...pa ga stavimo...pa ovo pa ono. ma standardna erotska prica koju mozete dobiti na bilo kojem sajtu sa erotskim pricama.
nego, mi te dozivamo na svim temama
- anais_nin
ma nije toliko bitno STA nego u kom kontekstu je to autorica pronasla? to kao lafac pisao nekoj drugoj?karanana wrote: A sto se teksta tice....na zalost nisam ga copy paste (sorry anais, konto sam posto je novi clan da nece brisati svoj prvi post)....a kad bih vam ga prepricao mogao bih popiti prvi ban posto tema nije u bez cenzure....ali je nesto u stilu onoga sto debela napisa nedze pri vrhu...ko ja ga lizem on se topi...pa ga stavimo...pa ovo pa ono. ma standardna erotska prica koju mozete dobiti na bilo kojem sajtu sa erotskim pricama.
- Fair Life
#67 Re: nasla u njegovom komp
razvedena wrote:hvala na podrsci.

- anais_nin
ma sta pogodjenafurlan wrote:Mislim da je Anais najvise pogodjena sa ovom taktikom, udari i bjezi.Drama da ona propusti ovakvo stivo na sex i ljubav.![]()
- Fair Life
http://www.balkanshare.com/download.php?file=604741maccarona wrote:hoce li vise ko reci sta je pisalo![]()
gorim od znatizelje
-
iva24
Fair Life wrote:http://www.balkanshare.com/download.php?file=604741maccarona wrote:hoce li vise ko reci sta je pisalo![]()
gorim od znatizelje
- Bosanac sa dna kace
a staj nasla? ja jos nisam razabro
hocel ko rec?
hocel ko rec?
- taxi_driver
i ja sam izgleda kasno stigao