Pitbull Fight 18.03.2007 Death Match

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Zenith

Post by Zenith »

Alica wrote:
a o SAD da ne govorimo. Oni vise paze o psima nego o ljudima:) oni su nam dobra sansa za nesto jer ovdje ima mnogo amerikanaca koji su voljni netso uraditi....
Jeste ali na njihov nacin,bruka amerikanaca vodi ljubav sa zivotinjama,licno sam upoznao covjeka koji je radio slike u jednoj Americkoj tvrtki.Gdje tu zakon?Nesmjes cuku udarit,umorit ovo ono a smijes spolno opcit sa njim.
Brine vas ova tema,a nesjecamo se kroz sta je Bosna prosla.Ako je ova borba pasa nekom,pala teskog srca ko Ero s onog svijeta,neznam u kojem smo stoljecu,danas je sve nenormalno normalno nazalost.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Postovani kloncicu,
kako to da si od svih mogucih odgovora, koji su jednako drski mome, ti odabra bas moj :D

o mom drustvenom zivotu se ne brini, malo mi je i 24 sata koliko obaveza imam. Ali sam dovoljno sposobna da stignem sve, pa cak i da forumam non stop.

Sto se za mnoge ne moze reci :D

A sad, ako nemas sta reci na ovu temu, produzi dalje :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Edit wrote:Ja samo ne razumijem zasto je ova tema prebacena na kucne ljubimce i skracena...?
Ovo je problem drustva, nasilja, bezakonja, surovosti... to sto na njega najjace reagiraju imaoci kucnih ljubimaca, nije razlog da se tema svrsta na ovaj podforum.

S druge strane, ne vidim razlog za skracivanje teme. Mislim da je kontraproduktivno jer - na slucajnog posjetioca drugacije djeluje kada vidi da tema ima i.e. 500 odgovora, 20 stranica, da je izazvala toliki interes, nego kad ima dvije stranice, a od toga je jedna puna ponovljenih ogromnih fotografija...
Edit, tema je ponovljena zbog onih ljudi koji ne mogu stici upratiti svaku stranicu one teme, a ona tema je jos uvijek tu, a prebacila sam kljucne postove diskusije i rayvoja dogadjaja, jer je temaa vezana usko za borbe u zenici, a moze se prosiriti i na borbe u cijeloj BiH, a vec se pocelo pricati o mnogo cemu mimo ovog problema, pa smo se razvodnili... :D
Edit

Post by Edit »

Zenith wrote:Brine vas ova tema,a nesjecamo se kroz sta je Bosna prosla.Ako je ova borba pasa nekom,pala teskog srca ko Ero s onog svijeta,neznam u kojem smo stoljecu,danas je sve nenormalno normalno nazalost.
Ti se pravis lud or what...? Duhovi su se toliko uzbunili jer ovakvo ponasanje i ovakva zabava uzasavajuca je ilustracija necijeg uma, stanja svijesti. Ne moras voljeti zivotinje i imati kucne ljubimce, da bi se najezio od moguceg susreta sa - vlasnikom nekog od ovih pasa, ili organizatorom borbi... to su siledjije, potencijalne ili ostvarene ubojice, kriminalni umovi.... to je ono sto izaziva ovoliko uzasavanje. Podrska u smislu "obezbjedjivanja skupa", "sponzorstva", placanja ulaznica za gledanje krvi i nasilja ... ono su sto bi svako normalno drustvo htjelo izbaciti iz svoje sredine. Ukinuti.

Pogledaj samo koliko djecijih lica u publici... u sta li ce oni izrasti?
Tebe to ne brine?
Edit

Post by Edit »

Zenith wrote: Onda i likove ciji su psi,zajedno sa gledaocima i organizacijom treba zatvorit.A ti prebroj koliko ih je.
Eto vidis da znas sta bi trebalo napravit...

Samo, moramo pitati oranginu hoce li sponzorirati dogradnju zatvora... nek ofarbaju sve iznutra i izvana, komotno ...
shin

Post by shin »

Ovaj Mexx25 je neki retard zesci, gdj je podatke ostavio :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Nego, zmijoljupci, kome se ne gadi, evo jos jedne teme:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35233

Ostavih na politiku, kontao svijest gradjana ovo ono, al haman dzaba... Jedini koji imaju svijest su izgleda na ovom podforumu.
medda

Post by medda »

Znate li je li se ista pokrenulo nakon ove hajke?
Jesu li organizatori/vlasnici kaznjeni/pod istragom/bilo sta?????
Hajte javite, plaho me interesuje... :)

A narode, pa zar je cudo da se takve stvari desavaju kad imamo toliko Zenitha?
Ne mora neko biti ljubimac ili vlasnik pasa/zivotinja da ovo osudi. Pa zivo je bice...ebem mu misha, bude me sramota ovakvih ljudi.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:Nego, zmijoljupci, kome se ne gadi, evo jos jedne teme:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35233

Ostavih na politiku, kontao svijest gradjana ovo ono, al haman dzaba... Jedini koji imaju svijest su izgleda na ovom podforumu.
oooo odvlacish mi pazhnju aaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D

Ukratko, sto se tice te teme za Travnik, gdje god sta treba uraditi gdje se guza mora dici, slab ce odziv biti....
Sta briga nekoga u Sarajevu za Neretvu, i sta briga nekog Travnicanina za Miljacku, a da ne pricam o Mostarcima kojima se zivo hebe za rijeku Bosnu...

Ukratko, super je sto se konacno dogodilo DESAVANJE NARODA, i koliko god bilo off topic ovdje, opet ima veze, jer se i ovdje nesto naroda DESILO pa se digla hajka.

I da, ovo ispade jedan od rijetkih podforuma sa svijescu.

I ne kradi mi publiku :D:D:D

PS Stavi Dodik, Hare, Zlaja u naslov teme, cisto da se digne broj citanja.
kao sto ja "poklonih auto" da nadjem dva donatora krvi za onog starog ciku.
U ovakvim slucajevima CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO :D
@do ZeBlog

#60 VIDITE

Post by @do ZeBlog »

http://www.net.hr/vijesti/page/2007/03/22/0030006.html

JE LINK HRVATSKOG PORTALA, koji prenosi jucerasnji VCERENJI LIST, koji prenosi...
mIRCerka

#61 Re: VIDITE

Post by mIRCerka »

@do ZeBlog wrote:http://www.net.hr/vijesti/page/2007/03/22/0030006.html

JE LINK HRVATSKOG PORTALA, koji prenosi jucerasnji VCERENJI LIST, koji prenosi...
Najs!

Jest da nas nigdje ne pominju, no to nije ni bitno!!!

Nazalost, lose vijesti se daleko i brzo cuju....

TALASAJMO!
baby_angel

Post by baby_angel »

Ima li neko info o tome kako policija napreduje u ovom slucaju. Samo ne treba dozvoliti da se ovo zataska nakon 10 dana. Stalno svima dosadjivati.
nelica

#63 Re: VIDITE

Post by nelica »

@do ZeBlog wrote:http://www.net.hr/vijesti/page/2007/03/22/0030006.html

sorry zbog ovoga morala sam :D
nelice, nisi morala.

Mani se politike i lokalpatriotizma, ovo je stvar o kojoj treba da se cuje sto dalje i sto glasnije moguce.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Adoooo
javi MUPu slijedece sto nadjoh

zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja

http://www.vet.gov.ba/legislativa/u-pri ... id=336,2,1

Clan 48, stavka 12.
12) upotrebljava predmete za tjeranje koje životinji nanose bol (član 23. ovoga Zakona);
imaju na snimcima oni nekakvi siljci koje koriste...
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

mIRCerka wrote:Adoooo
javi MUPu slijedece sto nadjoh

zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja

http://www.vet.gov.ba/legislativa/u-pri ... id=336,2,1

Clan 48, stavka 12.
12) upotrebljava predmete za tjeranje koje životinji nanose bol (član 23. ovoga Zakona);
imaju na snimcima oni nekakvi siljci koje koriste...

Siljci se koriste da bi rastavili celjusti psu, posto on ponekad od puke agresivnosti i borbe za goli zivot ne zeli da pusti ono sto je zagrizao.
Valjda i on zna ako pusti da ce njega ugristi!
Jara

Post by Jara »

Da li je neko ranije na TV vidio snimak borbe pasa u ratnom Sarajevu?
Užas..:x . A publika bučno navijala...zato ne odgledah sad ove ... Snimljeno u nekom dvorištu, između zgrada ( kao da je među marindvorskim zgradama, ne znam...).
Iz kojeg je to dokumentarca, zna li iko????
Zhaba

Post by Zhaba »

Pearl

Post by Pearl »

bas me zanima da li ce ovoga da uhapse za krsenje zakona... kad jesu one malce malce ranije.. a ovaj kreten je i svoje slike stavio....

majku li im... :x :x
nineac

Post by nineac »

Ja poslo, mozda je doticni bas bio u crnilama!
mala-i

Post by mala-i »

mislim da je uvoznik orangine u BiH obala promet. ako već nešto nije poduzeto, ja mogu kontaktirati jednog od njihovih brand managera u hrvatskoj...ako će to pomoći...
nineac

Post by nineac »

Ja sam poslao u sjediste e-mail, ali nema odgovora. Ako znas njihov e-mail u HR, kontaktiraj ih, pmoglo bi ako bi utvrdili oni ko je njihovu reklamu zloupotrjebio.
mala-i

Post by mala-i »

ok, poslaću ja njemu mail, pa vam javim!!
baby_angel

Post by baby_angel »

Divni jedni momci, nema sta, ponos nase omladine :x
baby_angel

Post by baby_angel »

Evo jedan poucan link. Nadam se da ce ga bar neko od ovih bezdusnika pogledati. :(
http://www.youtube.com/watch?v=r0rDTBTLsfM
vesela

Post by vesela »

Post Reply