Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mislav wrote:pa je li cijeli bokokotarski zaljev tribao pripasti bih ili rh ne znam a ionako se svede na isto, ali sigurno je da nije tribao pripast crnoj gori.činjenica je da se i u jugi učilo da je dalmacija od karlobaga do boke(uključujući i njih) i da je početkom 20 st. 95% stanovništva zaljeva bilo hrvatsko,da se zaljev zove zaljevom hrvatskih svetaca, a danas dođe mi za plakat jer cili je jadran lijep ali bokokotarski zaljev je...
meni je ovo tragikomično!crveni hrvati,dalmatinci katolici,bosanski katolici.pa ljudi koji se takvim smatrate bar pokušaajte gledati stvari sa određenim vremenskim razmakom.pa šta mislite da su se prije 200-300 god svi francuzi nazivali francuzima.malo morgen.izražen je bio regionalan osjećj.tako je i sa dalmacijom,istrom,slavonijom i pogotovo bosnom koja je bila novonastala država.ljudi su se regionalno opredijeljivali a hravtskom se nazivala samo sjeverna hrvatska.Šta oni nisu Hrvati.pojmovi bijela i crvena hrvatska su čisto zemljopisni tako da nisam shvati tvoju misao.
Klahere rahmet ti svakome.
O ovoj temi bi se moglo argumentovano razgovarati, ali ne vrijedi sa latinima vrijeme trošiti.O podanicima ratka perica i ucenicima smiljka sagolja sve znamo.
Din-dusmani i bosanski neprijatelji.
Interesantno je kako su neki pravo aktivni na forumu u sijanju smutnje.
mislav wrote:Bosnu samo tvrtkovim potomcima i onima koji drže do njegova grba a ne nadošlim srbima i onima koji žele ljiljanima opravdati neki kvazinarod.
zasto se ovo ne sankcionise!!!
moderacijaaaaaaaaaaaaa!!!!!
mislav wrote:Bosnu samo tvrtkovim potomcima i onima koji drže do njegova grba a ne nadošlim srbima i onima koji žele ljiljanima opravdati neki kvazinarod.
Odakuda tebe sa Tvrtkovim potomcima. Uradi DNK nalaz, pa vidi odkuda ti je porijeklo. Ne mozes se "cesat, landrit i kopat nos". a biti plemicke krvi.
Znam te pusko kad si pistolj bila.
Ljiljani su bili jedan od Tvrtkovih grbova ako nisi znao.