OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
penzioner
-
patrius
Ma stipu gatibo, "sedma sila" provali "Watergate" a da nece maskenbal.Nego,"dobrodosli drugovi,na nasu malu maskaradu"...penzioner wrote:Kao gost imaš sva prava, limuzina, cuga, hrana, sex ako to želiš i naiđeš na osobu koja takođe to želi (što nije teško jer su svi tu iz istog razloga, jelpatrius wrote:Ma ja ba,prava bogatunska perverzija!Nego,de ti nama reci kakve ti,kao gost, pocasti imas?I kakve uslove jos moras ispuniti da postanes jedan od "njih"?). I možeš raditi sve što i drugi. E sad da postaneš jedan od njih, nisam to još skroz provalio, ali moraš nekoliko puta da dolaziš i da se "dokazuješ" u ceremonijama otvaranja i druženja kasnije da te zapaqmte i vide da nisi problem. A moraš imati i tog nekog ekskluzivnog člana koji će te pozvati, koji zna lozinku, s kojim uđeš, jer ta osoba zapravo garantuje da nisi neki kreten ili novinar ili špijun ili krtica. Navodno te sami pozovu "in" kad se uvjere da možeš biti jedan od njih i da na isti način doživljavaš sve to.
-
penzioner
Idite na http://www.castleevents.com/
i vidjećete dole lijevo nekoliko video snimaka s partyja:
1. Castleevents - Trailer
2. New years eve - Germany 2006
3. Ceremony - Castle Party 2005 Switzerland
Kliknite na bilo koji (najbolje pogledati sva 3!
), uključite zvučnike, uživajte, i javite utiske.
Kliknite na bilo koji (najbolje pogledati sva 3!
-
penzioner
Novinari su pisali o svemu ovome, ima puno članaka, publicitet je čak šta više veoma poželjan, ali je ANONIMNOST ČLANOVA - SVETINJA! Zato paze da neka krtica ne raskrinka članove, jer tu ima sigurno i oženjenih, i sudija, i političara, i ne bi nikako valjalo da im imena dođu u javnost zbog ovog "hobija"patrius wrote:...Ma stipu gatibo, "sedma sila" provali "Watergate" a da nece maskenbal...
-
freak_with_a_laptop
google i ... evo cijena - he heee - ti i tvojih 5.000 € - jest al' u zutom
vidi sta kazu: Wer dabei sein will und dafür 350 Franken hinblättert, muss sich vorher mit einem Foto bei Lorenc bewerben ... blaa bla bla
350 franaka to ti je ... ~ 220 €
http://www.20min.ch/news/schweiz/luzern/story/11315493
vidi sta kazu: Wer dabei sein will und dafür 350 Franken hinblättert, muss sich vorher mit einem Foto bei Lorenc bewerben ... blaa bla bla
350 franaka to ti je ... ~ 220 €
http://www.20min.ch/news/schweiz/luzern/story/11315493
-
penzioner
Kao što rekoh, nisam ja plaćao, hvala bogu
.
(2000-5000 evrića je ako zakupiš Suite u zamku. Pročitaj ponovo šta sam napisao o cijenama.)
Još bolje ako su cijene niže. Mada je i to puno love za naše džepove, iako se isplati svaki fening, vjeruj.
(2000-5000 evrića je ako zakupiš Suite u zamku. Pročitaj ponovo šta sam napisao o cijenama.)
Još bolje ako su cijene niže. Mada je i to puno love za naše džepove, iako se isplati svaki fening, vjeruj.
Last edited by penzioner on 16/03/2007 01:19, edited 1 time in total.
-
penzioner
Nije sve tako jednostavno, eto sad žene odmah kurave. Iznenadili biste se kakvih sve žena ima i čime se sve bave i na kakvim su pozicijama. Godina uglavnom 20-38, a ima i puno parova, uspješnih dakako. Pogledajte video koji vam gore napisah da pogledate kao zadaću.
- A-R-N-I
Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulazSaraLe wrote:Sudije, mocnici pod maskama, radi anonimnosti
Djevojke excort girl
Prostitucija, na malo visljoj nozi,a ti Penzic, ako mislis da su te djevojke tu iz zabave, grdno se varas
-
mAAm
.....nego imaš li žrtvu za sljedeća gostovanja, ili te treba materijalno pogurati,reko da ti šta prikupimo..penzioner wrote:Lik koji je pokrenuo sve ovo je švicarac Andrej Lorenc, 33 godine, biznismen, multimilioner.
Tip renta dvorce širom Evrope i poziva odabrane članove da mu se pridruže u fantazijama: podvezice, crno rublje, korzeti, pelerine, venecijanske maske su obavezne.
Dovoze te limuzine, cijelu noć sipaš šampanjac u sebe, i to samo najbolji, možeš se seksati a i ne moraš, možeš samo gledati, a možeš i plesati uz dobru ziku DJ-eva.
Ja sam bio pozvan kao gost (što ne znači da su mi odmah dali članstvo - jer nisu, ali se nadam nekad u budućnosti da ću dobiti... sad imam samo privremene invitacije) u srednjovijekovni dvorac u sredini Francuske. Za intenacionalnce, aerodrom je bio udaljen od dvorca samo 20km.
Tačno mjesto održavanja ovakvog događaja se najavi SAMO ekskluzivnim članovima. Oni kasnije zovu svoje goste (poput mene peMzije) i ljude koje znaju da bi voljeli da im se pridruže ili malo ošacuju situaciju.
-
penzioner
Baš takoA-R-N-I wrote:Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulazSaraLe wrote:Sudije, mocnici pod maskama, radi anonimnosti
Djevojke excort girl
Prostitucija, na malo visljoj nozi,a ti Penzic, ako mislis da su te djevojke tu iz zabave, grdno se varas![]()
![]()
Last edited by penzioner on 16/03/2007 01:32, edited 1 time in total.
- A-R-N-I
Vazda u zivotu, potrosis te pare na ovaj ili onaj nacin a to je PARTY!!!!!penzioner wrote:Baš takoA-R-N-I wrote:Jasta su nego iz zabave!!! Jest vise bi volile sjediti kuci uz komp. nego biti na ovakom partiy-u...Samo sto vjerovatno nisu palatile ulazSaraLe wrote:Sudije, mocnici pod maskama, radi anonimnosti
Djevojke excort girl
Prostitucija, na malo visljoj nozi,a ti Penzic, ako mislis da su te djevojke tu iz zabave, grdno se varas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. A-R-N-I, da platiš ulaz?
Last edited by A-R-N-I on 16/03/2007 01:32, edited 1 time in total.
-
penzioner
Jbga stari, penzija kolika je znaš i sam, nije ni pola ulaznicemAAm wrote:...nego imaš li žrtvu za sljedeća gostovanja, ili te treba materijalno pogurati,reko da ti šta prikupimo..
-
freak_with_a_laptop
ma znas sta pemzija, lijepo si nas zabavljo ... i opet da ti ponovim, ona tegla guacamole, sto si je nekidan spuco, mora da joj rok istekao
nista, ma bas ni jednu rijec ja tebi ne vjerujem - ihhhhh lafac jedan, tebe penzionera se bas neko sjetio, da ti salje private jetove i da te limuzinom vozika
evo izvora tvojih 'nebuloza' - samo je autor ovog clanka trebao malo bolje da se raspita za cijene
http://pimpwiz.com/2006/04/hot-castle-parties.shtml
samo ti googlaj i sanjaj ...
nista, ma bas ni jednu rijec ja tebi ne vjerujem - ihhhhh lafac jedan, tebe penzionera se bas neko sjetio, da ti salje private jetove i da te limuzinom vozika
evo izvora tvojih 'nebuloza' - samo je autor ovog clanka trebao malo bolje da se raspita za cijene
http://pimpwiz.com/2006/04/hot-castle-parties.shtml
samo ti googlaj i sanjaj ...
-
penzioner
A-R-N-I, čini mi se da i ova freak-s-laptopom teba jednog sugardaddyja da joj plati ulaz. Otpadoše joj oči gledanjem u ekran 
A voljela bi da vidi šta je to i na šta to tamo liči, da vidi macane i mace koji znaju uživati u životu i novcu, ama voljela bi više nego išta, jel'e?

A voljela bi da vidi šta je to i na šta to tamo liči, da vidi macane i mace koji znaju uživati u životu i novcu, ama voljela bi više nego išta, jel'e?

-
mAAm
#70 OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
fakat tebi nije dobro....tebi su oči širom "zavorene"......
- A-R-N-I
Ne nosi drva u sumu!!!!penzioner wrote:A-R-N-I, čini mi se da i ova freak-s-laptopom teba jednog sugardaddyja da joj plati ulaz. Otpadoše joj oči gledanjem u ekran
Last edited by A-R-N-I on 16/03/2007 01:43, edited 1 time in total.
-
penzioner
#72 Re: OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Da znaš da jesu, nikako da nađem nekoga da mi ih otvori. A zagorio sam, ma malo je reći ko onaj mexički grah što mi Svemirski posla recept od njegove latino hanume.mAAm wrote:fakat tebi nije dobro....tebi su oči širom "zavorene"......
-
freak_with_a_laptop
penzioner wrote:A-R-N-I, čini mi se da i ova freak-s-laptopom teba jednog sugardaddyja da joj plati ulaz. Otpadoše joj oči gledanjem u ekran
jasta bolan, tebe dozivjet u kupacim gacama i sa maskom, to bi bio san snova
-
penzioner
Idite na http://www.castleevents.com/
Kliknite na bilo koji (najbolje pogledati sva 3! ), uključite zvučnike, uživajte, i javite utiske.
ŠTO NIKO NE JAVLJA SVOJE UTISKE
Kliknite na bilo koji (najbolje pogledati sva 3! ), uključite zvučnike, uživajte, i javite utiske.
ŠTO NIKO NE JAVLJA SVOJE UTISKE