kad vam je pun K

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

karanana wrote:
freak_with_a_laptop wrote:najbolje da se ne vidjate, neko vrijeme - ali morate biti konzekventni, ni tel, ni sms, bas nista - pa ako ga pozelis, super, ako ne ... onda put pod noge :D

meni kad prigusti, ja zapjevam, odma mi lakse dusi ... zeljo, zeljo, zeljo - to je moj tim - zeljo, zeljo, zeljo - kunem se snjim :D
nisam bas nesto kompetentan da govorim o ovim romansa-temama. da je kakav seksualni problem pa hajde... ali bih se slozio sa freakom za sve osim pjevanja i odabira pjesme.

Freak pozdrav iz Vrapcica.

pa kako bolan ne kuzis, ova tema bas spada u tvoj domen - cim ne fercera na duseku, odma problemi :D deder ti njoj slozi savjet, kako, kolko i skim, pa joj vrati osmjeh na lice :D

aha, pozdravi i ti ... red army, ako nisi Hero, onda si kvizling na kvadrat :D
prleitihi

Post by prleitihi »

registrovan wrote:
prleitihi wrote:ja ću čašu mlijeka.. :D:D ..ja cam maji.. :oops: ..tako maci?.. :D:D
takvi ste vi ilegalci, u janjecoj kozi
k'o kad smo uvijek na zadatku.. :oops: ..a neprijatelja..bogu hvala..na svakom ćošku.. :D:D
Vertigo

Post by Vertigo »

prleitihi wrote:
registrovan wrote:
prleitihi wrote:ja ću čašu mlijeka.. :D:D ..ja cam maji.. :oops: ..tako maci?.. :D:D
takvi ste vi ilegalci, u janjecoj kozi
k'o kad smo uvijek na zadatku.. :oops: ..a neprijatelja..bogu hvala..na svakom ćošku.. :D:D
jes vas ona crnokosa sredila :D
maccarona

Post by maccarona »

mema vece :oops: to je joc boje da te odgojimo onako kako nam odgovajac :oops: :D
a i cuja cam da ci vojan ucit :P :D :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

registrovani..to smo se namjerno predali.. :D:D

maci..meni ce cini da ci cvacta ti cuja.. :D:D ..nije bcko dajeko.. :oops::D:D
maccarona

Post by maccarona »

cujec ce ti od hebacke :oops: :D kojiko ci popujajan i tjacen :oops: :D
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Ja hem ne volim duge veze, hem mi ovo što ti ispisa vala liči na Lolitin problem, samo u blažem obliku. Eto, šta pametnije i konstruktivnije da ti rečem... ja sam pobornik teze da ako nisi sretan s nečim, s nekim, negdje, nekad... Brate batali. Čini sebi ono što te čini sretnim. Ne valja ti kafa, promijeni kafanu. Žuljaju te štikle, kupi starke. Čim ti razmišljaš toliko o tom tvom... nešto nije u dure. A ako ni zbog čega drugog, onda zato što si Pitarka, zaslužuješ da nađeš nekog o kome ćeš kontat u istoj mjeri, ali na jedan potpuno drugi i more satisfying way... ;-)

A te komplikovane ostavi ovim domaćicama sa grbavice...
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

vi ko djeca, nema to veze koliko se cesto vidjate...sta bi trebali onda mi koji sa partnerom/icom provodimo svaki dan i svaku noc? klat se? :D :D

Mozda je PMS? :D

Desavaju se takve stvari svakome, nekad te nervira odma' bi je glavom spuc'o...al to traje kratko, sat-dva-tri.

Ako to kod tebe traje vec duze vremena (npr. duze od mjesec) onda je problem sustinske prirode...nesto nije ok. Mozda neko prolazi kroz krizu koja nema veze sa partnerom (npr. gubitak posla, problemi na poslu, na faksu ili slicno) koji se odrazavaju na vezu jer je osoba osjetljiva ili nervozna pa se istresa na partnera...

A moze stvarno biti i da je veza jednostavno na samrti - pa je treba il ozivljavati ili sahranjivati
maccarona

Post by maccarona »

istina moj ti hebacu :oops: i ja sam odmah pomislila :oops: kako je onima u braku :shock: :?

znaci ovu teoriju brisi pitarko :D

ali kao sto rekoh vec nemam pojma :-)
Vertigo

Post by Vertigo »

...sacekajmo @mrkog, mozda ce on imati koju pametnu :roll:
Shoshana

Post by Shoshana »

Ja ne mogu sebi da dodjem :oops: Pitarka ima problema :?

Mada se uglavnom ne javljamo na istim temama, Pitarka je osoba koja me cesto odusevljava. Pametna, odrjesita, smisao za humor... Ruku bih stavila u vatru da ta osoba uvijek zna sta hoce a sta nece - i sada - vidi ovo... Pitarka ne zna sta da radi... :sad:

Prelazim preko prve zluradosti izazvane cinjenicom da su i pitari krvavi ispod koze :D i velikodusno dajem svoj savjet - mislim da Pitarka zaista treba podrsku - inace ne bi ovakvu temu postavila.

U slicnim sam situacijama bivala i nema tu nekog univerzalnog savjeta tipa: batali...nastavi...ljubav je 'vaka, 'naka... Nekome su to prolazne sinice, a nekome se te sitnice, koje nas u vezi nerviraju, u braku pomnoze sa deset.

Jedini savjet koji ti mogu dati - otidji u posjetu nekoj rodbini, prijateljima...negdje nekome u drugi grad, po mogucnosti u drugu drzavu. (Privremeno razdvajanje tu gdje si - nece pomoci, previse je njega u tvom stanu, u tvom drustvu.) Provedi negdje dvije sedmice. Nakon dvije sedmice - samo ce ti se kasti :D

Sa srecom - u svakom slucaju!
Svemirski_Jebach

rekoh li ja maloprije da bi je nekad glavom spuc'o? :D e evo sad je taj trenutak :D :D
amrino

Post by amrino »

Nema tog problema koji dvoje ljudi- koji se vole- zajednickim snagama, zalaganjem i trudom ne mogu rijesiti. Vazno je samo biti iskren. Prvo prema sebi a onda i prema partneru. Sjedite, popricajte, podsjetite jedno drugo zbog cega ste privukli jedno drugo na pocetku...
Eto tako je u braku... :D
Svemirski_Jebach

amrino wrote:Nema tog problema koji dvoje ljudi- koji se vole- zajednickim snagama, zalaganjem i trudom ne mogu rijesiti. Vazno je samo biti iskren. Prvo prema sebi a onda i prema partneru. Sjedite, popricajte, podsjetite jedno drugo zbog cega ste privukli jedno drugo na pocetku...
da je to tako ne bi se nikad niko razvodio...i niakakvih problema ne bi bilo.

siguran sam da se i psihopatski poremecaji kod partnera koji se ispoljavaju zlostavljanjem moze rijesiti jednim iskrenim razgovorom :roll: :roll:

dosta stvari se moze rijesiti razgovorom i zajednickim radom i trudom...samo cesto, vrlo cesto takva volja ne postoji sa obje strane...iz raznoraznih razloga. prema tome - otpada ti teorija jer je djetinjasta :-D
Jonx

Post by Jonx »

Poznata situacija...

Jedno je sigurno...ostanak u vezi znaci nova nerviranja, tersluke, podmetanja, inat..... a nakon svega dobar sex. :D
S vremenom se nece nista promjeniti.

S druge strane... napustanje veze zahtjeva nove prilagodbe. Obicno su teske, spore, bolne... ipak rezultiraju slobodom....

Ukoliko niste cesto prekidali, mozda ne bi bilo lose sada to uraditi. Nakon toga slika postaje jasnija...

Eto kraljice :D
tigris

Post by tigris »

cekaj te ljudi, stan'te :oops: .............pitarko.......oko cega se svadjate? tu je kljuc :oops: :D

kako se niko nije sjetio da prvo treba rastabiriti ptianje svadje pa onda sexa ( garant je i on nikakav- :oops: :D ) ......hocu rec....kad krene svadja....brze bolje po metak :oops: :D :D kad se strasti smire...onda na miru porazgovarati o problemu :-D :D

ps. kad se naljutis na njega .....kad zelis da ga pregazis autom jelde da jaranici pricas kako je los u krevetu :lol: :lol: :D :D :shock:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

tigris wrote:cekaj te ljudi, stan'te :oops: .............pitarko.......oko cega se svadjate? tu je kljuc :oops: :D

kako se niko nije sjetio da prvo treba rastabiriti ptianje svadje pa onda sexa ( garant je i on nikakav- :oops: :D ) ......hocu rec....kad krene svadja....brze bolje po metak :oops: :D :D kad se strasti smire...onda na miru porazgovarati o problemu :-D :D

ps. kad se naljutis na njega .....kad zelis da ga pregazis autom jelde da jaranici pricas kako je los u krevetu :lol: :lol: :D :D :shock:
Mirsada,je's to ti?? :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:
tigris

Post by tigris »

jesam ba :-D .....de pricaj......oko cega se svadjate i kako je los u krevetu :lol: :oops: :D :shock:
Svemirski_Jebach

treba ga dublje metnut...pa onda malo promijesat. jel se to tako radi? :D :D :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Svemirski_Jebach wrote:treba ga dublje metnut...pa onda malo promijesat. jel se to tako radi? :D :D :D
pa nisi ti dzaba spejs faker :D :D
tigris

Post by tigris »

da, amateri tako rade :oops: :D :oops:
pitt

Post by pitt »

mala-i wrote:
pitt wrote:
SaraLe wrote:Najgora moguca solucija je, kad s nekim izlazis samo iz navike :sad:
fazon je ne dopustiti da postane (i ostane) navika. Ako postane, pishaj ga (ili nju :D). Samo valja raditi na odrzavanju veze da uvijek bude uzbudljiva :D
dječko doktorirao cosmo :D
Nista je Dr. Phil :D:D
Svemirski_Jebach

tigris wrote:da, amateri tako rade :oops: :D :oops:
a jel se stavi naprijed il nazad? :D :o
amrino

Post by amrino »

Svemirski_Jebach wrote:
amrino wrote:Nema tog problema koji dvoje ljudi- koji se vole- zajednickim snagama, zalaganjem i trudom ne mogu rijesiti. Vazno je samo biti iskren. Prvo prema sebi a onda i prema partneru. Sjedite, popricajte, podsjetite jedno drugo zbog cega ste privukli jedno drugo na pocetku...
da je to tako ne bi se nikad niko razvodio...i niakakvih problema ne bi bilo.

siguran sam da se i psihopatski poremecaji kod partnera koji se ispoljavaju zlostavljanjem moze rijesiti jednim iskrenim razgovorom :roll: :roll:

dosta stvari se moze rijesiti razgovorom i zajednickim radom i trudom...samo cesto, vrlo cesto takva volja ne postoji sa obje strane...iz raznoraznih razloga. prema tome - otpada ti teorija jer je djetinjasta :-D
Psihopatski poremecaji, zlostavljanje, nedostatak volje...ne pricam ja o tim slucajevima...to je neka druga tema... :-)
I naravno...kao udata zena, koja je vec godinama jako sretna u zajednici sa svojim dragim, imam puno pravo da nesto kazem...Kod nas se u kuci sve rjesava iskrenim razgovorima...nekada lete i stvari po kuci, popucaju glasne zice od dreke...ali komunikacija nikada ne prestaje, i "bojno polje" se nikada ne napusta dok se problem ne rijesi, takodje imamo pravilo da NIKAD ne zaspemo ljuti jedno na drugo...za sada funkcionise odlicno...pa bilo djetinjasto ili ne...
tigris

Post by tigris »

Svemirski_Jebach wrote:
tigris wrote:da, amateri tako rade :oops: :D :oops:
a jel se stavi naprijed il nazad? :D :o
jeste jeste :D :D
Post Reply