vidi ovog debila, mila majko!!Smoki wrote:i da, upoznaj mene s malom pa cu ti reci nakon kolko mi je dala
Kol'ko ono treba...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chischo
odakle ti informacije da sam ja malac, da sam neiskusan, da mi treba pomoc, da trazim savjet!?karanana wrote:Cuj nemojte reci zavisi od cure....? Pa naravno da zavisi i od cure i od tebe. Kad bi znao da postoji fiksno vrijeme kad ce da dadne, onda bi je upoznao, otisao i ne bi vidjao do tog vremena.
Reci mi vise informacija, koliko ste zajedno? Dokle si dosao? Poljubac, sisa...?...da ne nabrajam dalje. Hajde, posto vidim da si neiskusan, probacemo da ti pomognemo da ti kazemo kad je vrijeme da je povalis. Samo nemoj traziti od mene da ti ga ja uperim na pravo mjesto.
-
mamica papucarka
Chischo, to bolan niko ne moze znati koliko ce koja zemska cekatChischo wrote:ma ne trazim ja ba savjete, ljudi sta vam je!?
i ko je rekao da nemam prijatelja sa kojim cu popit kafu!?
A JA LJUDI!!!
Sto je sigurno, one "fine" nece prvu noc
Hajd, nek ti ja jaranu sa srecom
- karanana
Pa kontam ako pitas koilko treba vremena da se zenska povali, znaci ti nemas iskustva niti predstave o tom vremenskom periodu cekanja i cekanja...kontam da pitas one koji su, povalili, hajmo recChischo wrote:odakle ti informacije da sam ja malac, da sam neiskusan, da mi treba pomoc, da trazim savjet!?karanana wrote:Cuj nemojte reci zavisi od cure....? Pa naravno da zavisi i od cure i od tebe. Kad bi znao da postoji fiksno vrijeme kad ce da dadne, onda bi je upoznao, otisao i ne bi vidjao do tog vremena.
Reci mi vise informacija, koliko ste zajedno? Dokle si dosao? Poljubac, sisa...?...da ne nabrajam dalje. Hajde, posto vidim da si neiskusan, probacemo da ti pomognemo da ti kazemo kad je vrijeme da je povalis. Samo nemoj traziti od mene da ti ga ja uperim na pravo mjesto.
- Chischo
ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...
a ovdje na forumu se nikad ne zna da li je neko povalio, u principu su najglasniji oni koji nisu...
a ovdje na forumu se nikad ne zna da li je neko povalio, u principu su najglasniji oni koji nisu...
- nebojeplavo
Moj savjet: ne treba odmah navaljivati, ionako ce se desiti
a ima nesto i u iscekivanju 
- karanana
Iako sam muskarac, moram se sloziti. Kad brzo dobijes, kasnije sve to izgubi neku char i neki nagon. I kontas ako je meni dala vako brzo, boga pitaj koliko ih je jos dobilo i brze od mene od nje.nebojeplavo wrote:Moj savjet: ne treba odmah navaljivati, ionako ce se desitia ima nesto i u iscekivanju
- nebojeplavo
uh, ode ti dalekokaranana wrote:Iako sam muskarac, moram se sloziti. Kad brzo dobijes, kasnije sve to izgubi neku char i neki nagon. I kontas ako je meni dala vako brzo, boga pitaj koliko ih je jos dobilo i brze od mene od nje.nebojeplavo wrote:Moj savjet: ne treba odmah navaljivati, ionako ce se desitia ima nesto i u iscekivanju
-
mamica papucarka
ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.Chischo wrote:ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...
valjda ce se ko mladji javit
- nebojeplavo
Mene je jednom u gradu, nepoznati momak pitao koliko treba sacekati prije nego sto spava sa svojom curom koja mu se kao pravo svidja
i to ono samo se okrenuo prema meni i pitao
mozda je to isti tip 
-
Smoki
ma bjer ba, cuj mjesec dvamamica 31 wrote:ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.Chischo wrote:ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...
a ovdje na forumu se nikad ne zna da li je neko povalio, u principu su najglasniji oni koji nisu...![]()
chisho, sta si se ba nalozio, sta ti je?
-
mamica papucarka
nego, kolikoooooooSmoki wrote:ma bjer ba, cuj mjesec dvamamica 31 wrote:ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.Chischo wrote:ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...
a ovdje na forumu se nikad ne zna da li je neko povalio, u principu su najglasniji oni koji nisu...![]()
valjda ce se ko mladji javit![]()
-
Smoki
halo ba, generacijomamica 31 wrote:nego, kolikoooooooSmoki wrote:ma bjer ba, cuj mjesec dvamamica 31 wrote: ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.![]()
- Chischo
ma ne mogu ba vise cekat, zagorio sam...Smoki wrote:ma bjer ba, cuj mjesec dvamamica 31 wrote:ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.Chischo wrote:ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...
-
mamica papucarka
ko kaubojski loncicSmoki wrote:halo ba, generacijomamica 31 wrote:nego, kolikoooooooSmoki wrote: ma bjer ba, cuj mjesec dva![]()
chisho, sta si se ba nalozio, sta ti je?ko ce trpiti dva mjeseca, pa zakorio bih ko kaubojski loncic
-
funaki
Mamice...???mamica 31 wrote:ne znam kako danasnja mladez, ali prije nekoliko godina jedno mjesec -dva.Chischo wrote:ma imam ja predstave, nego pitam samo koliko je razuman period cekanja, kad je ono normalno da se to desi, ali uostalom ne radi se o meni...