pitt wrote:ma dobar kombajn cuda cini:D
ko onaj iz Aerosmithova spota "Crazy"
pitt wrote:ma dobar kombajn cuda cini:D
Nadam se iskreno da nije otvorena da se postiraju jpg fajlovi do besvijesti sa istim "motivima".bc_chupo wrote:ova tema nije otvorena da 4 cojka pricaju svoje anegdote neko da svako kaze po malo o znakovima da da objasnjenje zasto tako misli i gotovo a ne da ti pametujes o piramidama koje su u drugoj temi.........i da bosansko proljece glumi alberta
Kakvi ba strucnjaci???? Sta si ti bolan to gledo'?bc_chupo wrote:pogledaj dokumentarac o znakovima i svi strucnjaci koji su bili intervijunisani su rekli da je ovo jedan od najcudnijih znakova a amater jesi zato i pricas gluposti......nije bitno sto su upotrebljeni samo krugovi gleda se cjelokupni izgled..............
..
...al neka ti se razumijes u to bolje nego ljudi koji to izucavaju godinama....ja nevjerujem da su krugovi napravljeni od strane vanzemaljaca i ja kazem da su to gluposti za razliku od piramide)
al volim vidit kako ti pametujes vise nego hljeba se najest a nemas pojma o cemu pricas.......volio bi te vidit na kakvom mitingu da te jajima gadjaju i kupusom kad se tako izvalis![]()
![]()
ovaj forum kad malo bolje sagledas je jedan od najpametnijih...
pitt i ekipa odgovaraju na svako pitanje i za svaku misteriju imaju objasnjenje.......evo pravim novu temu.....gledajte....na bez cenzure
Ivo ti je sve rekao... Prihvati se knjige.bc_chupo wrote:ova tema nije otvorena da 4 cojka pricaju svoje anegdote neko da svako kaze po malo o znakovima da da objasnjenje zasto tako misli i gotovo a ne da ti pametujes o piramidama koje su u drugoj temi.........i da bosansko proljece glumi alberta

da.....otvara se da bi oni koji misle da je to zanimljivo i u ovom slucaju misteriozno mogli nesto naucit jedni od drugih vidit neke nove znanimljive stvarcice i slicno a ne da odma pri otvaranju oni kojima se ne svidja tema pocnu pljuvat po njoj...........pa boze dragi u sta se pretvara ovaj forumbonsai wrote:Ovaj fenomen ,narocito sarajevski,pljuvanja po svemu osim golfu dvici,od strane ljudi koji o temi znaju malo ili nista mi je dobro poznat jer sam i sam sarajlija preko 40 godina.Medutim ,nije mi jasno zasto se ljudi javljaju na temu koja ih uopste ne interesuje.Po mome misnjenju tema se otvara da bi se prodiskutovalo sa ljudima koje to interesuje a ne da bi se svadalo sa,tog dana dezurnim pljuvacem.

Ali si isto tako kategorican u tvrdnji da nisu napravljeni ni od strane ljudibc_chupo wrote: ....ja nevjerujem da su krugovi napravljeni od strane vanzemaljaca
Jarane, cisto je javljanje na temu da se da misljenje. Nije rijec o nikakvom pljuvanju nego podastiranju osnovnog znanja o necemu sto je "prevazidjeno". Ovo je otrplike kao kad bi neko tvrdio da je zemlja ravna....Toliko je "potkovano".bonsai wrote:Ovaj fenomen ,narocito sarajevski,pljuvanja po svemu osim golfu dvici,od strane ljudi koji o temi znaju malo ili nista mi je dobro poznat jer sam i sam sarajlija preko 40 godina.Medutim ,nije mi jasno zasto se ljudi javljaju na temu koja ih uopste ne interesuje.Po mome misnjenju tema se otvara da bi se prodiskutovalo sa ljudima koje to interesuje a ne da bi se svadalo sa,tog dana dezurnim pljuvacem.
Atlantidjani!Shoshana wrote:Ali si isto tako kategorican u tvrdnji da nisu napravljeni ni od strane ljudibc_chupo wrote: ....ja nevjerujem da su krugovi napravljeni od strane vanzemaljaca![]()
Pa, de da cujemo tvolje misljenje Chupo... Nisu ljudi, nisu vanzemaljci....a ko jeste?
Ma ja sam prvo mislio ganjalo se nekako kerinje po zitu!Shoshana wrote:Ne, ne...Atlantidjani su, kao sto je poznato, dosli iz sazvijezdja ...kog li ono, mili boze... Plejade? - dakle vanzemaljci... Protoiliri bi, valjda ipak bili ljudi, ili tacnije receno - jedan covjek, posto Protoiliri postoje samo u Semirovoj masti...
A, sta ti, nerazvodnjivi, mislis?
Nije neg' pijem rakiju iz pivskih casica!Shoshana wrote:Cuj, deset piva![]()
![]()
Mada ova teorija zvuci najvjerovatnije, ja te ipak moram upitati... jel' ti pivo pijes iz rakijskih casicaCuj deset piva
![]()
Gdje ti stane