Jel to samo za penzionerepenzioner wrote:Konoba Magarac, Kibe, Park Prinčeva, Coloseum, Vinoteka, Via del Corso.
Provod za malo starije
-
Svemirski_Jebach
e ovdje mi valja otici sa bracom sa juga...zelenooka blogerica wrote:Lights je za mene i mog dragog mjesto best off,zena21 wrote:Prolazim skoro svaki tuda, ali jos nisam bilamirz@ wrote:Lights na Grbavici, u Šopingu, bolje mjesto nema.![]()
kakva je klopa, muzika, cijene??
muzike nema srijedom i nedeljom, sviraci tj tamburasi su super,
sviraju sve - ama bas sve, klasiku, kaubojsku tj country, sevdalinke, dalmatinske..... i jako su dobri animatori kada dodje do derneka ...
cijene klope su sasvim prihvatljive, hrana je dobra preporucujem piletinu sa susamom ... a ako niste puno gladni dovoljno je naruciti hladno predjelo (ustipci, kajmak, gljive, suhovine...)
a muzika se kativira najvise negdje oko 21 sat....
- pitt
mislis one 3 lezbace....kako ih na foxu zovnu ponekadSvemirski_Jebach wrote:e ovdje mi valja otici sa bracom sa juga...zelenooka blogerica wrote:Lights je za mene i mog dragog mjesto best off,zena21 wrote: Prolazim skoro svaki tuda, ali jos nisam bila![]()
kakva je klopa, muzika, cijene??
sviraju sve - ama bas sve, klasiku, kaubojsku tj country, sevdalinke, dalmatinske..... i jako su dobri animatori kada dodje do derneka ...
cijene klope su sasvim prihvatljive, hrana je dobra preporucujem piletinu sa susamom ... a ako niste puno gladni dovoljno je naruciti hladno predjelo (ustipci, kajmak, gljive, suhovine...)
a muzika se kativira najvise negdje oko 21 sat....![]()
samo da nema onih sto su protiv rata u iraku
-
FFK as Lucy01
Suti, vidi kako ih sada nagradjuju, a prije 2-3 godine nisu se vidjele od pljuvackepitt wrote:mislis one 3 lezbace....kako ih na foxu zovnu ponekadSvemirski_Jebach wrote:e ovdje mi valja otici sa bracom sa juga...zelenooka blogerica wrote: Lights je za mene i mog dragog mjesto best off,
a muzika se kativira najvise negdje oko 21 sat....![]()
samo da nema onih sto su protiv rata u iraku
:D:D
Joj jest lijepo bit' glup u MP3
- pitt
ma naslonis se nonsalantno na zid kraj vrata od zenske hale........i make sure da se svo zlato na tebi primjetiregistrovan wrote:debela wrote:volim se naklatiti za sank...sta cu u konobama i restoranima, moras uvijek nesto bezveze pricati
, nego za sank i osmatracnica
- SaraLe
Zeno, ako on nece, hocu jazena21 wrote:Pa ti nemas prikolicu... On mene garant zamislja sa ooooogromnom pozadinomdebela wrote:cuj ga sada nije te strah kako cu se ja ponasati
cccc
![]()
![]()
![]()
Mislim da je gore negdje to i spomenuo... Ne boj se karanana, nije sve tako crno... tj. ogromno
- pitt
ako nece zena jel mogu jaSaraLe wrote:Zeno, ako on nece, hocu jazena21 wrote:Pa ti nemas prikolicu... On mene garant zamislja sa ooooogromnom pozadinomdebela wrote:cuj ga sada nije te strah kako cu se ja ponasati
cccc
![]()
![]()
![]()
Mislim da je gore negdje to i spomenuo... Ne boj se karanana, nije sve tako crno... tj. ogromno
-
Vertigo
pitt wrote:ma naslonis se nonsalantno na zid kraj vrata od zenske hale........i make sure da se svo zlato na tebi primjetiregistrovan wrote:debela wrote:volim se naklatiti za sank...sta cu u konobama i restoranima, moras uvijek nesto bezveze pricati
- pitt
de reci nebilotizapovjedjeno....gdje je taj elitni objekat...da znam posjetiti tokom ljetne turnejeregistrovan wrote:pitt wrote:ma naslonis se nonsalantno na zid kraj vrata od zenske hale........i make sure da se svo zlato na tebi primjetiregistrovan wrote:...sta cu u konobama i restoranima, moras uvijek nesto bezveze pricati
... prosle hefte sam bio kod brace Ceremida i djevojaka ko nigdje u Sa, garant je bila dojava da cu ja doci
![]()
Last edited by pitt on 06/03/2007 20:17, edited 1 time in total.
- SaraLe
A sta bi ti?pitt wrote:ako nece zena jel mogu jaSaraLe wrote:Zeno, ako on nece, hocu jazena21 wrote: Pa ti nemas prikolicu... On mene garant zamislja sa ooooogromnom pozadinom![]()
![]()
![]()
Mislim da je gore negdje to i spomenuo... Ne boj se karanana, nije sve tako crno... tj. ogromno:D
-
prleitihi
ako nekoj starijoj treba društvo..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 86&start=0
nema na čemu!
nema na čemu!
- karanana
malo je starija raja u havani, pa eto...prleitihi wrote:ako nekoj starijoj treba društvo..
nema na čemu!:D:D
-
Svemirski_Jebach
nemoj tako pitte, i fox se promijenio...
angolo je dobro mjesto bilo (bio jednom) svidjelo mi se, hrana dobra i ugodjaj vrlo prijatan.
angolo je dobro mjesto bilo (bio jednom) svidjelo mi se, hrana dobra i ugodjaj vrlo prijatan.
-
freak_with_a_laptop
pitt wrote:ma naslonis se nonsalantno na zid kraj vrata od zenske hale........i make sure da se svo zlato na tebi primjetiregistrovan wrote:debela wrote:volim se naklatiti za sank...sta cu u konobama i restoranima, moras uvijek nesto bezveze pricati
sve mi tvoja slika pred ocima, raskopcana kosulja do pupka a zlatni lanac ko u vola - jos kad kes nabijes .... a zlatni zub se cakli
- pitt
ne zaboravi slamka u ustima, tapiserija.....i nezaobilazne halidovke (kabrioletke) sa zvoncicima na nogamafreak_with_a_laptop wrote:pitt wrote:ma naslonis se nonsalantno na zid kraj vrata od zenske hale........i make sure da se svo zlato na tebi primjetiregistrovan wrote:...sta cu u konobama i restoranima, moras uvijek nesto bezveze pricati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve mi tvoja slika pred ocima, raskopcana kosulja do pupka a zlatni lanac ko u vola - jos kad kes nabijes .... a zlatni zub se cakli![]()
![]()
![]()
![]()
- nebojeplavo
E jest vala bas u havani sve sami copori zene, pozlilo mi od tolikog zenskinja na jednom mjesturegistrovan wrote:a objekat se zove Havana, nisam siguran kako Amerikanci tamo prolazepitt wrote:pu gluho bilo....ne zalazim ja ni blizu establishmenta a takvim imenomregistrovan wrote:@pitt, preko puta cevabdzinice Zeljo:D:D
![]()