Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije riječ o nikakvoj zajebanciji!
Nisi dovoljno upoznat sa njenim repertoarom, a nisi ni mjerodavan tj. nisi glazbeno pismen i zato ti predlažem da se suzdržiš od komentara jer ispadaš smiješan.
Tvoja dijagnoza glede mog "spuštanja" je totalni fulanac.
BTW. Jedina bosanska pjevačica koja može parirati Doris je Hanka Paldum (mislim isključivo na ženske izvođače). Ostale su vam pevaljke kuruza koja je prošla sito i rešeto- potrošena roba zrela za reciklažu.
E da! Čast iznimkama (onima koje mogu stat uz bok Hanki), ali mahom prevladavaju polugole, silikonske kvazi ljepotice koje bez 3 tone pudera izgledaju k´o smrt na dopustu.
HANKA & DORIS RULES!
Veličina u kojem smislu? Oš reć da HMH ima maloga? Pa koja ga ženska ne bi spucala ako ima slabo pokriće u gaćama? Kidding!
Hari je jedan kvalitetan i priznat pjevač i ja ga osobno jako poštujem.
To da je nejmu posvećena skladba "Malo mi za sriću triba" nije istina.
Ta pjesma je ciljano pisana za Splitski festival i nije nimalo autobiografska.
Btw. Sumnjam da je Hari takvo što izjavio jer je na glasu kao gentlmen.
Uostalom; Hari i Doris su prošlo svršeno vrijeme, a to što se on nikako ne može pomirit s činjenicom da joj nije interesantan i da je cijela priča stvar prošlosti - njegov problem.
mislio sam veličina ljudska.. ..doris je veliki čovjek..žena..to je humana osoba..pusti ove što te zajebavaju..oni ne vole nikoga ko je uspješan..eno vidiš da ismijavaju i rizu i feminem..niko im ne valja..doris
prleitihi wrote:mislio sam veličina ljudska.. ..doris je veliki čovjek..žena..to je humana osoba..pusti ove što te zajebavaju..oni ne vole nikoga ko je uspješan..eno vidiš da ismijavaju i rizu i feminem..niko im ne valja..doris
Konačno netko sa smislenim postom. Aleluja!
Ma ja sam ti imun na provokacije tako da me ne smetaju ovi padobranci koji imaju bljuv komentare jer znam kako stoje stvari tj. znam pravu istinu.
Ali grebem i grizem kad netko iznosi dezinformacije i pozva se na ono što pročita u štampi (a njima je u interesu samo što veća tiraža pa plasiraju i serviraju kojekakve skandale), ili se poziva na priče rekla-kazala itd. To su gluposti koje ne drže vodu, a nekima je žutilo hrana i zato imaju iskrivljenu percepciju ili pogrešnu sliku o nekoj osobi.
Prestanite slijepo vjerovati svemu što pročitate jer 85% toga je iluzija tj. laž!
ama takve stvari o doris može pričati samo neko ko ne zna lik i djelo dotične dive..njen glas me podsjeća na cvkutanje slavuja rano ujutro..to je odmor za dušu..njoj bi u hrvatskoj trebalo sagraditi spomenik..ona je više uradila na promociji hrvatske nego bilo ko drugi..možda čak više i od ivaniševića..a ne osvrći se na komentare zlobnika..njih će uvijek biti..
Lipi grozdi srca moga
puni vina njegovoga,
a on neće doć u jematvu.
Bokun mora, bokun neba
kamen cvita kad ga gleda
a di neću ja, di neću ja;
na me stavi kap ljubavi.
Ref.
Malo mi za sriću triba,
da me zove moja lipa,
da mi kazu zlato moje
lipe usne te njegove.
vilo moja dalmatinska
želja se u tilu stiska;
bez njega je duša suva
ka´ i maslina bez uja.
U traverši nebo ima,
modre zvizde di će s njima,
stavja ih u oči njegove.
Ref.
Malo mi za sriću triba
da me zove moja lipa,
bez njega je duša suva
kao i maslina bez uja
Last edited by Aleko on 28/02/2007 20:48, edited 1 time in total.
ama takve stvari o doris može pričati samo neko ko ne zna lik i djelo dotične dive..njen glas me podsjeća na cvkutanje slavuja rano ujutro..to je odmor za dušu..njoj bi u hrvatskoj trebalo sagraditi spomenik..ona je više uradila na promociji hrvatske nego bilo ko drugi..možda čak više i od ivaniševića..a ne osvrći se na komentare zlobnika..njih će uvijek biti.. Mad Mad Embarassed
To mi radi nesrećo - song by Doris D.
Sram ih bilo, takvu jednu licnost crniti. Trebali su organizovati protest i javno spaliti sve lazi napisane o Doris.
prleitihi wrote:ama takve stvari o doris može pričati samo neko ko ne zna lik i djelo dotične dive..njen glas me podsjeća na cvkutanje slavuja rano ujutro..to je odmor za dušu..njoj bi u hrvatskoj trebalo sagraditi spomenik..ona je više uradila na promociji hrvatske nego bilo ko drugi..možda čak više i od ivaniševića..a ne osvrći se na komentare zlobnika..njih će uvijek biti..
Znam te puško dok si pištolj bila!
Alo! Nisam ti ja od jučer pa da mene s tom patetikom možeš navuć na tanak led.
Doris je zadužila glazbenu industriju svoje matične zemlje i o tome nema spora. Uživa veliki ugled u svim državama EX-YU, a uskoro priprema turneju po Srbiji.
Što se tiče spomenika; mislim da je preuranjeno o tome govoriti jer je ona još uvijek među živima. Ovo je bilo bezobrazno i može se protumačit kao uvreda.
BTW. Koji si ti parazit! Ti si najveći zlobnik i predvodnik krda! Nemoj meni mazat oči; "...cvrkut slavuja rano ujutro..."
evo aleko..vidiš o čemu ti govorim..čim je neko uspješan odmah ne valja..ljudi ne znaju prepoznati prave vrijednosti..svako cijeni svoje..amerikanci u2..italijani pink floyd..britanci queen..irci pavarottija..jedino mi svoje pljujemo!
prleitihi wrote:ama takve stvari o doris može pričati samo neko ko ne zna lik i djelo dotične dive..njen glas me podsjeća na cvkutanje slavuja rano ujutro..to je odmor za dušu..njoj bi u hrvatskoj trebalo sagraditi spomenik..ona je više uradila na promociji hrvatske nego bilo ko drugi..možda čak više i od ivaniševića..a ne osvrći se na komentare zlobnika..njih će uvijek biti..
Znam te puško dok si pištolj bila!
Alo! Nisam ti ja od jučer pa da mene s tom patetikom možeš navuć na tanak led.
Doris je zadužila glazbenu industriju svoje matične zemlje i o tome nema spora. Uživa veliki ugled u svim državama EX-YU, a uskoro priprema turneju po Srbiji.
Što se tiče spomenika; mislim da je preuranjeno o tome govoriti jer je ona još uvijek među živima. Ovo je bilo bezobrazno i može se protumačit kao uvreda.
BTW. Koji si ti parazit! Ti si najveći zlobnik i predvodnik krda! Nemoj meni mazat oči; "...cvrkut slavuja rano ujutro..."
Prle; ako misliš ozbiljno sve ono šta si natipko; potpisujem svaku tvoju riječ. Mislim da je i više nego evidentno na čijoj sam ja strani. Btw. Malo si pobrko lončiće! Dobro ti kaže medda; nisi upućen tj. muzikalan!
Ovo je upućeno svima vama koji imate negativan komentar ali bez konkretnih argumenata.
Možete li si zamisliti ijednog poštenog amerikanca koji nema bar onaj osnovni respekt spram jedne Tine Turner; ili francuza koji će obezvrjedit Charlesa Aznavoura ili Edith Piaf? Ili ti NPR. Engleza koji ne poštuje Eltona Johna, Roda Stewarta i sl.?
Samo je Balkancima svojstveno da pljuju po svome iz svoje osobne taštine, a jad i komplekse liječe na način da obezvrjeđuju sve ono čime se mogu podičiti!
Žalosno je da ne možešte pokazat barem gram poštovanja prema jednoj: ženi, dami, divi, pjevačici, veličini... poput Doris D.
da ne mislim ne bih napisao.. ..doris je dva puta nastupala na evroviziji..sa pjesmom marija magdalena je osvojila četvrto mjesto i izraelu..hej dva puta????..i vi je pljujete (čak se i pokretač teme okreće protiv mene..a samim tim i protiv doris )..toliko puta na evrovizija sa ovih prostora je bila jedino alma čardžić..a vjerujem da ćete i po njoj pljuvati..
Ja sam sve mislio da se vi zezate pa nisam htio nista reci al vi to stvarno mislite, osjecate, zivite. I zato vam moram priznati da sam i ja jedan od vas !!! Doris je meni naaaaaaj !!!!!! Ja po citav dan mislim na nju ... imam poster u prorodnoj velicini na zidu svoje sobe nasuprot kreveta tako da je ona prvo sto vidim kad se probudim i posljednje prije nego zaspim,, jest da je mrak kad idem spavat al ja nju vidim i mraku. Mada i nije toliki mrak jer malo svjetla dolazi kroz prozor od susjednih kuca, jos onaj komsija preko puta ima neku jaku vanjsku svjetiljku pa ono ona ima neki senzor na dodir i sve kad neko prođe ona se upali pa obasja i meni u sobu i osvijetli Doris ali ja tada obicno spavam i ne vidim to tako da bi radije volio da nema te svjetiljke. Reko bi ja njemu za svjetlo nesto ali on je veci od mene pa se bojim da bi me mogao pretući pa ne smijem. Ali nije on jedini ima jos takvih u ulici pa ako to uradim valja belajit i sa drugim a ja to ne mogu sam. Dakle ukratko Doris je meni super !!!
Dirty Harry wrote:Ja sam sve mislio da se vi zezate pa nisam htio nista reci al vi to stvarno mislite, osjecate, zivite. I zato vam moram priznati da sam i ja jedan od vas !!! Doris je meni naaaaaaj !!!!!! Ja po citav dan mislim na nju ... imam poster u prorodnoj velicini na zidu svoje sobe nasuprot kreveta tako da je ona prvo sto vidim kad se probudim i posljednje prije nego zaspim,, jest da je mrak kad idem spavat al ja nju vidim i mraku. Mada i nije toliki mrak jer malo svjetla dolazi kroz prozor od susjednih kuca, jos onaj komsija preko puta ima neku jaku vanjsku svjetiljku pa ono ona ima neki senzor na dodir i sve kad neko prođe ona se upali pa obasja i meni u sobu i osvijetli Doris ali ja tada obicno spavam i ne vidim to tako da bi radije volio da nema te svjetiljke. Reko bi ja njemu za svjetlo nesto ali on je veci od mene pa se bojim da bi me mogao pretući pa ne smijem. Ali nije on jedini ima jos takvih u ulici pa ako to uradim valja belajit i sa drugim a ja to ne mogu sam. Dakle ukratko Doris je meni super !!!
Pitanje!
Da Doris gostuje u vašem gradu i da organizator najavljuje spektakularan koncert i zagarantiran provod; dali bi otišli na koncert?
Uzmite u obzir činjenicu da je karta 15KM ali i zabava do ranih jutarnjih sati uz hitove poput: "Sedam mora, sedam gora", "To", "Željo moja", "Ja noćas umirem", "Lice", "Moram"... Dirty Harry; fakat mi te žao. Ljepo ti porazbijaj vanjsku rasvjetu po cijeloj ulici i riješen problem; ali dobro se zakamufliraj da te netko ne bi prepoznao... Prle; imaš li ti dioptriju il´ si stvarno ćorav? Pavarotti - Irska???
Last edited by Aleko on 28/02/2007 21:17, edited 3 times in total.