Sjecate li se prvog puta....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dino_va..djevojcica
ja se pokajah odmah nakon, nije mi bilo fino.. boljelo a 19 mi bilo, valjda zastarilo..
al' posle pjevanja nema kajanja
-
dino_va..djevojcica
ma jasta... a i amateri znaju pjevatiprleitihi wrote:garant mikrofon bio prevelik..dino_va..djevojcica wrote:ja se pokajah odmah nakon, nije mi bilo fino.. boljelo a 19 mi bilo, valjda zastarilo..al' posle pjevanja nema kajanja
:D:D
- Fair Life
Ama bruke i priznanja... uh.Stari wrote:Hm....ja se dobro sjecam toga ...mozda ne bas svih detalja jer desilo se to bogme podavno....ali moze se reci da se sjecam. Onako bez ikakvih pokusaja da ista uljepsavam ....kad mi je bilo prvi put ...ja sam kixao...tj nisam mogao. Eto vam sad ....pa nek se ovi turbo-svaleri smiju.
...
Kod mene je to zemljace izgledalo haman pa ovako...

Ili da skratim ribu, ha sta velis??
-
koler
Ja svoj prvi put nikad necu zaboraviti. Dernek...mi u drugoj sobi...
Patnja prava, meni prvi put a i njoj. Poslije duge bitke konacno probi onu prvu liniju i eto nekako krenu kad usred frke uletise hahari...kaze ona stani a meni zao i ne mogu nema sanse, pa prvi put....16 godina ceko i sad da stanem... ma jedva me skinuli....poslije nije htjela da cuje za mene...uvijek sam se pitao sto li majku mu...
jedina dobra stvar sto to nije bilo vrijeme mocnih mobitela jer bi mi se vjerovatno supak vrtio po internetu.
Patnja prava, meni prvi put a i njoj. Poslije duge bitke konacno probi onu prvu liniju i eto nekako krenu kad usred frke uletise hahari...kaze ona stani a meni zao i ne mogu nema sanse, pa prvi put....16 godina ceko i sad da stanem... ma jedva me skinuli....poslije nije htjela da cuje za mene...uvijek sam se pitao sto li majku mu...
jedina dobra stvar sto to nije bilo vrijeme mocnih mobitela jer bi mi se vjerovatno supak vrtio po internetu.
- R2D2_SA
Mora da je i njoj muka bilakoler wrote:Ja svoj prvi put nikad necu zaboraviti. Dernek...mi u drugoj sobi...
-
LeKo
Uhhhh kako ne sjecam 2 sec koje nikad necu zaboraviti, skinuli se laganeze ljubakanje, folovi fazoni i taman da ga vimsta povrati mali ko veliki huhhhhhhhhhhhh reko zajebane igre. Kasnije sam post'o štela zadav'o i po 10 sec
kako kazu "nisam se skid'o ko dijete s trešnje" 
-
koler
vidis dobro siR2D2_SA wrote:Mora da je i njoj muka bilakoler wrote:Ja svoj prvi put nikad necu zaboraviti. Dernek...mi u drugoj sobi...
jedina dobra stvar sto to nije bilo vrijeme mocnih mobitela jer bi mi se vjerovatno supak vrtio po internetu., a gdje joj je rezervna linija, nakon prve koju si probio
![]()
prva i jedina linija odbrane...
u davno proslo vrijeme ako se neodrzi do braka nije se mogla ponovno uspostaviti al eto sad moze i to
- Fair Life
Demencija... staracka. Kad se popnem na zensko... ne mogu se sjetiti zbog cega sam se penjao.pape wrote:Ja vjerujem da se @Stari, @Digger i @Fair mogu dobro sjecati svog "prvog puta", ali ..... nisam siguran da se sjecaju kad su zadnji put, ....
![]()
Pa sidjem...