Vracaju se Dzena Ceremida i Sanela Poricanin, povrac!!!
Moderator: anex
-
PITARKA_SA
hajat je mahalsko-profiterska televizija
jos malo pa ce se javljati na telefon.ee bona,,sta imaaa
al ja nemam pravo nista reci,jer sam zensko,pa ce reci da sam ljubomorna na dzenine grudi i sanelinu facu,il ko zna sta ovaj put
hrak !
al ja nemam pravo nista reci,jer sam zensko,pa ce reci da sam ljubomorna na dzenine grudi i sanelinu facu,il ko zna sta ovaj put
hrak !
-
penzioner
Ja sam tužan kao Kalimero jer ste nepravedni i imate duple standarde, nećete ni da se potrudite da me razumijete, a ja neću da se svađam niti ću da se pravdam. Ali samo da znate, zbog vas sam jako tužan jer mi se potvrđuje teza da smo ološ narod
Nek mi neko izvadi ove zabijene noževe iz mojih penzionerskih leđa
Nek mi neko izvadi ove zabijene noževe iz mojih penzionerskih leđa
-
Sarajevski Marlboro
Na ovo nikako ne mozes biti ljubomornaPITARKA_SA wrote:hajat je mahalsko-profiterska televizija
hrak !
-
penzioner
*...koji primitivac...*Sarajevski Marlboro wrote:Na ovo nikako ne mozes biti ljubomornaPITARKA_SA wrote:...pa ce reci da sam ljubomorna na dzenine grudi i sanelinu facu,il ko zna sta ovaj put
hrak !prva ih ni nema, a od drugoj je suvisno govoriti
Last edited by penzioner on 24/02/2007 13:04, edited 1 time in total.
-
Sarajevski Marlboro
Rekla su ti raja, uzmi pusku pa se ubi
mozda ce ljubomora i kompleksi manje progovarati iz tebe 
Last edited by Sarajevski Marlboro on 24/02/2007 13:09, edited 1 time in total.
-
Sarajevski Marlboro
Jos jednom ponavljam sta sam napisao... ako ti nije jasno, ponovo procitaj
sve je ispravno 
-
Sarajevski Marlboro
Sanela, zar se nisi umorila
Hajde bona nebila uzmi koju knjigu pa procitaj, obogati svoj fond rijeci, idi kod plasticnog hirurga, uljepsaj se, pa tek se onda vrati na forum i pljuj po drugima, a sebe uzdizi
I vise si nego provaljena. Vozdra pemzioner.
-
Sarajevski Marlboro
mawerick wrote:uzmi ubij, pa se pusku!penzioner wrote:E hajde sad ovo ponovo pročitaj što si napisao i samo će ti se rećiSarajevski Marlboro wrote:Rekla su ti raja, idi pusku pa se ubimozda ce ljubomora i kompleksi manje progovarati iz tebe
-
penzioner
Raskrinkao si meSarajevski Marlboro wrote:Sanela, zar se nisi umorilaHajde bona nebila uzmi koju knjigu pa procitaj, obogati svoj fond rijeci, idi kod plasticnog hirurga, uljepsaj se, pa tek se onda vrati na forum i pljuj po drugima, a sebe uzdizi
![]()
-
penzioner
Žao mi te što ne možeš shvatiti iz mojih replika da u svima vidim i ono što je dobro i ono što je loše, što ti nisi u stanju očigledno, jer si ograničen ko balkon (ovdje je potrebno malo tvog žargona da me konačno ne bi pogrešno shvatio).mawerick wrote:i pored najbolje zelje, fakat ne kontam. popljuva sve redom, a onda te iste brani i optuzuje ostale za duple standarde. pa ga ne posalji...po pusku
I ono što je dobro u ljudima i na ljudima, ja kažem. Ono što nije dobro, ja i to kažem. Kad nekoga previše hvalite, zaboravite na njegove mane i stvari koje radi loše. Kad nekoga pljujete, zaboravite da i ta osoba ima dobrih vrlina. Eto protiv čega se ja borim. U svima odmah vidiš sve najgore, umjesto obrnuto. Zapitaj se malo nad sobom šta je smisao toga.
Zamisli koliko si ugrožen samim sobom da nisi u stanju shvatiti ni dobronamjerne replike. No, glavu gore, bićeš bolje.
- Better Man
Da se razumijemo i Sanela i Džena su obične priučene novinarke i očajne su do bola i nebi mogle ni pod da čiste na nekoj ozbiljnijoj televiziji! A i ostatak voditelja-voditeljica sa Hayata je bez adekvatne školske spreme za posao novinara-voditelja!
-
penzioner
Hipotetičko pitanje: kako onda komentarišeš ljude poput Ognjena Blagojevića koji je takođe priučen, fakulteta nema, počeo studirati mašinstvo i nikad završio, a ni dana žurnalistike nema u sebi?Better Man wrote:Da se razumijemo i Sanela i Džena su obične priučene novinarke i očajne su do bola i nebi mogle ni pod da čiste na nekoj ozbiljnijoj televiziji! A i ostatak voditelja-voditeljica sa Hayata je bez adekvatne školske spreme za posao novinara-voditelja!
Da Ognjen pređe na Hayat kao što je to učinio T. Đurović, šta bi tada govorili za njega??? Bi li i on tada bio mahalac?
-
mawerick
T. Đurović???? mislis T. Đurić?! haj ba ne rise vise! imas li pametnijih tema i diskusija??? je...i te i ognjen i dzena i sanela.... ni gojko beric nema fakulteta, pa pise sjajne kolumne! ali to to nisi ni znao. a zurnalistika ko biva mjerilo, u.lj.m.! najveca ubleha od faxa! helem, ne rise vise i sjasi.
-
penzioner
Da, T. Đurić. Mea culpa. Gojko Berić za tvoju nepismenu informaciju ima završen fakultet. Riječ je bila o priučenim novinarima-voditeljima-urednicima kojih je bar 90%. Samo skrećem pažnju na to da su dupli standardi svugdje, pa i ovdje. Ne znam što se toliko opireš da priznaš ono što i ptice na grani znaju.mawerick wrote:T. Đurović???? mislis T. Đurić?! haj ba ne rise vise! imas li pametnijih tema i diskusija??? je...i te i ognjen i dzena i sanela.... ni gojko beric nema fakulteta, pa pise sjajne kolumne! ali to to nisi ni znao. a zurnalistika ko biva mjerilo, u.lj.m.! najveca ubleha od faxa! helem, ne rise vise i sjasi.
Nisam dobio odgovor na moje pitanje: Da recimo Ognjen pređe na Hayat kao što je to učinio T. Đurić, šta bi tada govorili za njega??? Bi li i on tada bio mahalac? Fakat me interesuju vaša mišljenja. Bez svađe molim.
-
Sarajevski Marlboro
Mislim da ipak Ona vodi, kao i uvijek
mawerick znam da nisi zensko, nego to ja onako, radi fola druze
mawerick znam da nisi zensko, nego to ja onako, radi fola druze
- Better Man
Penzioneru, nema veze na kojoj ko televiziji radi, kad je loš loš je, pa taman da radi na BBC! Ognjen sa svojom emisijom se nije proslavio, ali je kao voditelj dnevnika bio interesantan, za razliku od Sanele i Džene koje su totalno loše! Šta reči za Sanelu, koja često zna završiti u kafančuri koja se nalazi u Vogošći u društvu Sarajevskih kriminalaca i drugog šljama, uz jeftine turbo-folk zvuke!
-
prleitihi
i onda pita gavru grahovca zašto u sarajevu ima malo kulturnih dešavanja..Better Man wrote:Penzioneru, nema veze na kojoj ko televiziji radi, kad je loš loš je, pa taman da radi na BBC! Ognjen sa svojom emisijom se nije proslavio, ali je kao voditelj dnevnika bio interesantan, za razliku od Sanele i Džene koje su totalno loše! Šta reči za Sanelu, koja često zna završiti u kafančuri koja se nalazi u Vogošći u društvu Sarajevskih kriminalaca i drugog šljama, uz jeftine turbo-folk zvuke!
da je gavro pametan..k'o što nije..rekao bi joj..kako malo..imaš royal..bazene..bosnu..kod cige..igman..zujevinu..as..itd..
- Ahmmed
Vidim, dobro su upoznat sa inkrimiranim mjestima okupljanja sarajevske eliteprleitihi wrote:i onda pita gavru grahovca zašto u sarajevu ima malo kulturnih dešavanja..Better Man wrote:Penzioneru, nema veze na kojoj ko televiziji radi, kad je loš loš je, pa taman da radi na BBC! Ognjen sa svojom emisijom se nije proslavio, ali je kao voditelj dnevnika bio interesantan, za razliku od Sanele i Džene koje su totalno loše! Šta reči za Sanelu, koja često zna završiti u kafančuri koja se nalazi u Vogošći u društvu Sarajevskih kriminalaca i drugog šljama, uz jeftine turbo-folk zvuke!![]()
![]()
![]()
da je gavro pametan..k'o što nije..rekao bi joj..kako malo..imaš royal..bazene..bosnu..kod cige..igman..zujevinu..as..itd..:D
-
prleitihi
samo sam pametan..Ahmmed wrote:Vidim, dobro su upoznat sa inkrimiranim mjestima okupljanja sarajevske eliteprleitihi wrote:i onda pita gavru grahovca zašto u sarajevu ima malo kulturnih dešavanja..Better Man wrote:Penzioneru, nema veze na kojoj ko televiziji radi, kad je loš loš je, pa taman da radi na BBC! Ognjen sa svojom emisijom se nije proslavio, ali je kao voditelj dnevnika bio interesantan, za razliku od Sanele i Džene koje su totalno loše! Šta reči za Sanelu, koja često zna završiti u kafančuri koja se nalazi u Vogošći u društvu Sarajevskih kriminalaca i drugog šljama, uz jeftine turbo-folk zvuke!![]()
![]()
![]()
da je gavro pametan..k'o što nije..rekao bi joj..kako malo..imaš royal..bazene..bosnu..kod cige..igman..zujevinu..as..itd..:D
![]()