...govno kad diras moze samo jos gore zasmrdit'.Galadriela wrote:sve se vraća, sve se plaća!
u to smo se svi uvjerili milion puta.
vratit će se njemu, kad tad...što da ti prljaš ruke zbog tog smrada, koji te sad ne može ni u oči pogledati...
Sta bi mu vi uradili...
-
rashid
Nemoj to tako odmah na politiku prebacivati, narod ce se prije ili poslije prebuditi. Dodik sto prdi to je samo politika i suplja, a naravno takodze i Tihic,Hare i slicna banda.funaki wrote:Haj' ne seri! Vidis (cujes) li sta Dodik govori? Pa ti misli pozitivno... Mater im cetnicku!rashid wrote:prleitihi wrote:Ja bih mu rek'o: "Otkud ti u Teheranu"?![]()
![]()
![]()
Ja mu licno nebi nista uradio. Dosta je bilo patnje i muke. Valja pozitivno misliti i dalje krenuti. A on sto je to rekao, zna se ko je bio u pravu ...
Sretno sa sretnim susretom
Mene licno zanima samo biznis,pare i da ljudi sto su oko mene, da krenu nekim pozitivnim(radnim) putem!
- Maraschino
sto ga nisi na cevape
mislim odveo
tako se "covjek" najvise ponizi

tako se "covjek" najvise ponizi
-
sunce_moje
#57 Re: Sta bi mu vi uradili...
umorni wrote:Danas u tramvaju onako ulazeci vidim tipa odnekud mi se cini poznatim..par sekundi sjetim se da je to moj bivsi skolski drug koji mi je pred sami pocetak rata u Sarajevu (znaci negdje sredina marta) prijetio na nacionalnoj i vjerskoj osnovi..mi cemo vas ovako,onako..Naravno nisam imao pojma o cemu je zapravo govorio dok nije rat poceo..Poslije od izbjeglica sa Pala sam saznao da je njegov otac pocinio i zlocina,najtezih..
Stojim ja,stoji on udaljeni 2-3 metra,gledam ga ma to je on nema sanse da je neko drugi..On se okrenu pogled mu zastade par sekundi i brzo prebaci pogled na drugu stranu,vise nije ni gledao..mislim da je i on mene prepoznao..Misli mi se motaju po glavi dali sad da mu pridjem da mu nesto kazem ostao mi je duzan prije 15 godina..kontam ma najradije bi ga izgazio nogama,gdje cu u tramvaju,mislim bezveze..Tako dok ja mislim on se naglo progura do vrata i izadje..Kontam srescemo se opet valjda na ulici mali je ovo grad..
sta da mu radis??
- chinese_water
Ma ko ti je rek'o da ti kontas?Sogan wrote:Morte evo mechinese_water wrote:Gdje je sad onaj sogan?Saian wrote: morte shine on you crazy diamond![]()
![]()
![]()
al' ne kontam nista
o kakvom oni napretku pricaju
-
Kralj Tvrtko XXVIII
Broj takvih ljudi je ogroman. Oni su potpuno porazeni, samo bojim se da nisu svjesni i da i dalje podrzavaju politiku velike Srbije. Mnogi su prije rata pricali kako ce Bosne nestati. Ja se uvijek sjetim Jadovana u skupstini kada sapostava da ce muslimanski narod mozda nestati. Danas se Jadovan skriva po brdima, sumama, ostavljen od svih.
Srbija ko Nokia.

Srbija ko Nokia.
- Rania
Na Palama je nemoguce izrasti u normalnog covjeka. Ko ima imalo kontakta sa tom sredinom zna kako se tamo djeca odgajaju i cemu se uce.makondo wrote:iz prvog posta zakljucujem da su se dva bivsa prijatelja posljednji put vidjela prije rata, kad su isli u skolu. znaci, imali su maksimalno 16-17 godina. postoji li mogucnost da je nacionalizam nestao odrastanjem, sazrijevanjem i svim ostalim sranjima? mislim, treba li ga iscipelariti izbog necega sto je pricao u pubertetu? mozda je izrastao u normalnog covjeka. sad raspalite.![]()
-
chudna
Fakat teska situacija. Sta god da uradis kajaces se. A vidim neki pominju "pravni sistem" , policiju i slicno a zaboravljaju gdje zive. Poznanik mi je pricao, da je radeci kao dostavljac za jednu firmu, u centru naseg grada (Sarajeva), naletio na cetnika koji ga je istjerao iz njegovog stana. Nakon soka je pozvao policiju, fino prijavio, ... I znate sta se desilo. Savjetovali su mu da "pusti to". Sto je jos gore, taj covjek je istjerao njega, mamu i sestru iz stana, nakon cega mu je otac ubijen. Sta reci?????Ne znam sta je gore, cinjenica da takvi zive u nasem gradu, da policija ne reaguje, da....
-
forUMASH
....sta li tek "oni" za odrastanje u Teheranu kazu.....Rania wrote: Na Palama je nemoguce izrasti u normalnog covjeka. Ko ima imalo kontakta sa tom sredinom zna kako se tamo djeca odgajaju i cemu se uce.
.....mozda mi i ne zasluzujemo bolje....
- Ahmmed
DUREX wrote:Sto, Oslo???MA DAJ... wrote:DUREX wrote:Treb'o si ubit' hljeb u njemu, da mu vise nikada ne padne na pamet da se vozi bez karte.![]()
Sad bez zajebancije... Ovo je stara i poznata situacija u gradu i drzavi u kojoj mnoge stvari nikada nisu zavrsene i dovedene do kraja... Ovakva govna cesto hodaju gradom i, kao misevi se potucaju okolo uz onaj odvratni umiljati, "pomirljivi" izraz lica kada im se obratis (najebes majke) i onu ljigavu frazu "Ma treba to sto prije zaboraviti.. ne ponovilo se...", prave se ludi i ocekuju da ih se "prihvati".
Apropos ove situacje... ja sam svog rodjaka nokautirao neke '97-'98 i zavrsio s njim, nakon sto me je pitao (a vrativsi se iz Njemacke) "Zasto ste unistili parkove i posjekli sva drva?"... tako da i sam ne znam sta bih svasta mogao da uradim nekome kao sto je taj paljanski govnar iz tramvaja... Ali morao bih nesto da mu uradim, definitivno...
Ove koje sam ja sretao i koji su se meni pokusali flekati uglavnom sam slao u picku materinu i skidao s neke stvari nakon prvog njihovog pokusaja kontakta, jer se radilo o govnarima lakseg kalibra... nista radikalno, tek onako, neodredjene, bljutave pobjegulje.
Ne treba im nista zaboravljati, niti im treba ista oprastati... Treba ih jebati na svakom koraku i upirati prstom u njih da znaju da ih se sjecamo i po cemu ih se sjecamo... Samo sto ovaj glupi narod to nikada nije skontao, pa je preko noci presao preko svega.
Valjda su te banirali do sada...
Da se neko nije prepoznao, a??
Samo vi bacajte poglede u daljinu, zovite im pive i "unistavajte" ih sutnjom i ignorisanjem... Previse mi romanticarski i idealizirano zvuci taj pristup i previse vi snage pripisujete tim pogledima i sutnji, a zaboravljate da, ako je nekome imanentna osobina da bude supak i govnar, onda nema tog pogleda koji ce da ga posrami i stavi na mjesto koje mu pripada. A takvih je tona(u to sam se i uvjerio).
Meni je moj nacin drazi... A sa onima koji su pucali po meni i mome gradu (ili onima koji su klimali glavom na tako nesto) volim da budem konkretan iz jednostavnog razloga sto su stvari ovdje odavno crno-bijele... Nema potrebe za nekom apstraktnom osudom i "kako sam ga pogledao-nadam se da se postidio", jer takva govna ne puse tu foru kako ste vi to zamislili...
Kao sto sam ja dobio gelere, moze i on petu u usta.... Ako sam se za nesto u ovome ratu izborio, a eto nisam ni za zemlju kakvu sam sanjao, ni za bolje sutra, a onda jesam za to, da imam pravo da ovim balijskim podrumasima i profiterima i ovim paljanskim picketinama podvucem jednu jedinu istinu u svom ovom haosu, a to je, da nije bas dzabe neko poturao ledja za ovaj grad i da nisu bas neprimjeceno prosle one ceti godine pakla.
Vi, kojima ovo smeta, samo nastavite da "ubijate" pogledom... Samo, sjetite se koliki su ljudi djonovi i koliko neke libo neka stvar za poglede.![]()
Vrijedi istaknuti.....Više puta
-
lindjo
#64 Re: Sta bi mu vi uradili...
zasto siris medjunacionalnu mrznju...?..cccmIRCerka wrote:al se potrudi da ne bude u tramvajuumorni wrote:Danas u tramvaju onako ulazeci vidim tipa odnekud mi se cini poznatim..par sekundi sjetim se da je to moj bivsi skolski drug koji mi je pred sami pocetak rata u Sarajevu (znaci negdje sredina marta) prijetio na nacionalnoj i vjerskoj osnovi..mi cemo vas ovako,onako..Naravno nisam imao pojma o cemu je zapravo govorio dok nije rat poceo..Poslije od izbjeglica sa Pala sam saznao da je njegov otac pocinio i zlocina,najtezih..
Stojim ja,stoji on udaljeni 2-3 metra,gledam ga ma to je on nema sanse da je neko drugi..On se okrenu pogled mu zastade par sekundi i brzo prebaci pogled na drugu stranu,vise nije ni gledao..mislim da je i on mene prepoznao..Misli mi se motaju po glavi dali sad da mu pridjem da mu nesto kazem ostao mi je duzan prije 15 godina..kontam ma najradije bi ga izgazio nogama,gdje cu u tramvaju,mislim bezveze..Tako dok ja mislim on se naglo progura do vrata i izadje..Kontam srescemo se opet valjda na ulici mali je ovo grad..
pa mu samo reci I STA BI... ako se ne preznoji 5 puta i ako se ne usere od muke, znaci da je ubijedjen da je on u pravu...e onda ga zgazi...al ono momacki...
za ovo bi *neko drugi* fasovo ban...ccc... trkom u stab izlobiraj mi banche
-------------------------------------------------------------------------------
meni pred sami rat,drug iz skolske klupe vodi kuci,i trazeci mi da se zakunem da necu nikom nista reci,vadi ispod kreveta ćaćinu sablju...tad nisam nisam konto,drugi razred bio
sad kad bih ga vidio,preklo bi ga noktaricom..
- Neelix
#65 Re: Sta bi mu vi uradili...
ccc i tebi nesto vjerovatlindjo wrote:zasto siris medjunacionalnu mrznju...?..cccmIRCerka wrote:al se potrudi da ne bude u tramvajuumorni wrote:Danas u tramvaju onako ulazeci vidim tipa odnekud mi se cini poznatim..par sekundi sjetim se da je to moj bivsi skolski drug koji mi je pred sami pocetak rata u Sarajevu (znaci negdje sredina marta) prijetio na nacionalnoj i vjerskoj osnovi..mi cemo vas ovako,onako..Naravno nisam imao pojma o cemu je zapravo govorio dok nije rat poceo..Poslije od izbjeglica sa Pala sam saznao da je njegov otac pocinio i zlocina,najtezih..
pa mu samo reci I STA BI... ako se ne preznoji 5 puta i ako se ne usere od muke, znaci da je ubijedjen da je on u pravu...e onda ga zgazi...al ono momacki...
za ovo bi *neko drugi* fasovo ban...ccc... trkom u stab izlobiraj mi banche...uostalom zar nije ovdje parola *mir,mir,mir,niko nije kriv*..*svi smo isti*...i ostala ugrozena,multi-kulti,upakovana balega
-------------------------------------------------------------------------------
meni pred sami rat,drug iz skolske klupe vodi kuci,i trazeci mi da se zakunem da necu nikom nista reci,vadi ispod kreveta ćaćinu sablju...tad nisam nisam konto,drugi razred bio
sad kad bih ga vidio,preklo bi ga noktaricom..
- black
na ovoj temi jedino ovo i vrijediAhmmed wrote:DUREX wrote:Sto, Oslo???MA DAJ... wrote:
Valjda su te banirali do sada...
Da se neko nije prepoznao, a??
Samo vi bacajte poglede u daljinu, zovite im pive i "unistavajte" ih sutnjom i ignorisanjem... Previse mi romanticarski i idealizirano zvuci taj pristup i previse vi snage pripisujete tim pogledima i sutnji, a zaboravljate da, ako je nekome imanentna osobina da bude supak i govnar, onda nema tog pogleda koji ce da ga posrami i stavi na mjesto koje mu pripada. A takvih je tona(u to sam se i uvjerio).
Meni je moj nacin drazi... A sa onima koji su pucali po meni i mome gradu (ili onima koji su klimali glavom na tako nesto) volim da budem konkretan iz jednostavnog razloga sto su stvari ovdje odavno crno-bijele... Nema potrebe za nekom apstraktnom osudom i "kako sam ga pogledao-nadam se da se postidio", jer takva govna ne puse tu foru kako ste vi to zamislili...
Kao sto sam ja dobio gelere, moze i on petu u usta.... Ako sam se za nesto u ovome ratu izborio, a eto nisam ni za zemlju kakvu sam sanjao, ni za bolje sutra, a onda jesam za to, da imam pravo da ovim balijskim podrumasima i profiterima i ovim paljanskim picketinama podvucem jednu jedinu istinu u svom ovom haosu, a to je, da nije bas dzabe neko poturao ledja za ovaj grad i da nisu bas neprimjeceno prosle one ceti godine pakla.
Vi, kojima ovo smeta, samo nastavite da "ubijate" pogledom... Samo, sjetite se koliki su ljudi djonovi i koliko neke libo neka stvar za poglede.![]()
Vrijedi istaknuti.....Više puta
-
funaki
#68 Re: wewr
umorni wrote:Ne brinite saznao sam neku liniju njegovog kretanja..ako bude u crnoj hronici u novinama da znate samo
Jos neko?
-
Hendrix
Mom starom je jaran u ratu pričo kako će ovo biti Srbija i tome slično,i nagovaro mi oca da se pridruži četama , ne kontam kako je to mogo smislit,sjećam se kad je otišo govoreći kako smo se zeznuli što smo muslimani.
I eto ti lika 1999. zvoni na vratima i nasmijan pita me "Gdje ti je tata sine?" , ja mu odgovorim "U četnicima!" i zatvorim vrata.
Zvao je nedavno opet idiot nešto mu treba zemlje prodati balijama garant, kakav papak.
I eto ti lika 1999. zvoni na vratima i nasmijan pita me "Gdje ti je tata sine?" , ja mu odgovorim "U četnicima!" i zatvorim vrata.
Zvao je nedavno opet idiot nešto mu treba zemlje prodati balijama garant, kakav papak.
-
Svemirski_Jebach
lindjo...mozda je stari od tog malog bio u samurajima

-
gbojan2004
Vidi nesto,ja sam Srbin koji je ostao u Sarajevu gotovo citav rat,mog oca je pretukao kolega sa posla i uzeo mu sav novac.Prodje rat i na Bascarciji moj stari sretne tog tipa,sta je trebalo da uradi???Mislite o tome
-
bc_chupo
#75 Re: Sta bi mu vi uradili...
ko tebe pusti na forumumorni wrote:Danas u tramvaju onako ulazeci vidim tipa odnekud mi se cini poznatim..par sekundi sjetim se da je to moj bivsi skolski drug koji mi je pred sami pocetak rata u Sarajevu (znaci negdje sredina marta) prijetio na nacionalnoj i vjerskoj osnovi..mi cemo vas ovako,onako..Naravno nisam imao pojma o cemu je zapravo govorio dok nije rat poceo..Poslije od izbjeglica sa Pala sam saznao da je njegov otac pocinio i zlocina,najtezih..