IZRAEL
-
sadin
#51 zidovsko-srpsko-ciganska zavjera
Es selamu allejkum
Halo ljudi zar ne vidite da je na sceni ocita zidovsko-srpsko-ciganska zavjera!!!Za sve to kriv je samo i jedino-Hitler!!!Sto ne zavrsi posao do kraja,koji je poceo!!!To sto se desava u Palestini je nista drugo do klasicni holokaust i etnicko ciscenje Muslimana i svega sto je Muslimansko na tim podrucjima!Poznato je da je izrael izvrsio agresiju i i samoproglasio drzavu na vjekovnoj Islamskoj zemlji!ovo sto trenutno zidovi rade Muslimanima potvrdjuje da je to niza rasa,koja moze opstati samo na temeljima krhke Darwinove teorije!
Halo ljudi zar ne vidite da je na sceni ocita zidovsko-srpsko-ciganska zavjera!!!Za sve to kriv je samo i jedino-Hitler!!!Sto ne zavrsi posao do kraja,koji je poceo!!!To sto se desava u Palestini je nista drugo do klasicni holokaust i etnicko ciscenje Muslimana i svega sto je Muslimansko na tim podrucjima!Poznato je da je izrael izvrsio agresiju i i samoproglasio drzavu na vjekovnoj Islamskoj zemlji!ovo sto trenutno zidovi rade Muslimanima potvrdjuje da je to niza rasa,koja moze opstati samo na temeljima krhke Darwinove teorije!
-
Svemirski_Jebach
pogresno.
samo hocu reci - kao sto je receno i ranije - da unutrasnji sukobi najvise stete samim palestincima.
zalosno je sto ti to ne kontas.
samo hocu reci - kao sto je receno i ranije - da unutrasnji sukobi najvise stete samim palestincima.
-
Danko_Bananko
Kontam ja to jarane puno bolje od tebe.Svemirski_Jebach wrote:pogresno.
Ali zato i jesam ljut na Fatah koji je izmanipuliran od Izraela i USA da napravi belaj dole, cak su im ( Fatahovcima ), i jedni , i drugi slali oruzje.
Ko vole ih pravo, mo's mislit.
-
forUMASH
#54 Re: zidovsko-srpsko-ciganska zavjera
.....nije fer sto si izostavio Hrvate.....uvrijedices pojedince na forumu.....sadin wrote:Es selamu allejkum
Halo ljudi zar ne vidite da je na sceni ocita zidovsko-srpsko-ciganska zavjera!!!
-
Svemirski_Jebach
a dje vatikan?
jest vama zajebano, vi u svemu vidite zavjeru...
jest vama zajebano, vi u svemu vidite zavjeru...
-
sadin
#56 Nemamo mi problema sa Hrvatima
Nisu nama Hrvati prioblem!!!To su nasi prirodni saveznici!Ove mi moramo paziti!!!
-
Gnjuscic
#57 Re: zidovsko-srpsko-ciganska zavjera
Ne znam ko bi to bio " niza rasa ". De nas bogati prosvijetli. I obrazlosi malo ako mozes, alaha ti. A to sa Hitlerom se stavlja uz bok cetnika koji su planirali " konacno rjesenje ", i cija razmisljanja su ti tako bliska.sadin wrote:Es selamu allejkum
Usput, holokaust je daleko, daleko od onoga sto se tamo desava. Molim te ne razbacuj se izrazima tek tako. Devalviras svoje rijeci.
-
Jastreb35
#59 Re: zidovsko-srpsko-ciganska zavjera
Ne zeleci da relativiziram nasilje koje se cini nad Palestincima, ti si kreten.sadin wrote:Es selamu allejkum
- GandalfSivi
Sta su sad cigani krivi???
-
Svemirski_Jebach
fakat? Cuj cigani? Jesu li i oni dio zavjere? vjerovatno cemo vidjeti slike Sabana i ljube Alicica kako pjevaju izraelskim vojnicima
Da ja imam razmisljanje ko ti ja bi se samo spalio...sramota!!!
Da ja imam razmisljanje ko ti ja bi se samo spalio...sramota!!!
-
Kralj Tvrtko XXVIII
Tragedija je sto se pojedinci ovdje sprdaju sa tudjom nesrecom. Nekima i smeta sto se pominju cionisti, sto se pominje Izrael. Biti anticionist ne znaci biti i antisemitist. Onaj koji kritizira politiku Izrela nije antisemitist. A politiku izraela smatram cisto fasistickom. Jer ovo sto rade palestinskom narodu je identicno kao ono sto je Hitler radio u Varsavi praveci geto u kojem samo jevreji zive.
Dogadjaji u Palestini su najbolji pokazatelj nemoci ujedinjenih nacija, zatim nam pokazuju koliko je zapravo jak cionisticko-masonski lobi koji vlada ovim svijetom.
Dogadjaji u Palestini su najbolji pokazatelj nemoci ujedinjenih nacija, zatim nam pokazuju koliko je zapravo jak cionisticko-masonski lobi koji vlada ovim svijetom.
-
Svemirski_Jebach
joj znao sam cim vidim tvrtka na temi - bice smijeha...
i vidi cuda - opet masoni. A jel onaj sa DIF-a, kako mu ono ime, Izet Radjo, ukljucen u tu cionisticku zavjeru?

i vidi cuda - opet masoni. A jel onaj sa DIF-a, kako mu ono ime, Izet Radjo, ukljucen u tu cionisticku zavjeru?
-
Gnjuscic
Jevrejska Nova godina se cestita/cestitala sa " Iduce godine u Jerusalimu ".bice_bice wrote:cemu diskusija? sta to nije jasno pa da je vrijedno diskusije? zar nije vec sve receno sa brdom Cionom? ili zidovskim pozdravom "za 50 god. u Jerusalem-u"....??
E, sad cemu takvo mrakobjesje prema Jevrejima, to je sira tema. Samo da dodam, da su se oni u Jerusalim vratili 1967. nakon jedno 2000 godina, i to zahvaljujuci gluposti beslovesne palestinske mase u Jordanu ( ne zaboraviti da su Palestinci uz Iracane najsposobniji Arapi ).
Nista tu cudno nije. Oni su raspseni sirom svijeta opstali kao narod, i nisu zaboravili ko su. Poredjenja radi, mi Bosnjaci necemo na zapadu kao narod opstati ni 3 generacije - pogledajte oko sebe. Oni su nasli snage, sposobnosti organizacije i kapaciteta svake vrste i vratili se kuci. Sta je tu cudno. Slabiji bi da zacementira istoriju, jaci bi da je pravi.
Malo poredjenje. Sta bi bilo sa Jevrejima da su ih nakon II svj. rata dolazeci u Palestinu, predvodilo bosnjacko vodjstvo !? Mi ih mrzimo prvenstveno jer su - BOLJI OD NAS. NE-U-PO-RE-DI-VO !!!
-
bice_bice
ja o pozdravu, ti o prazniku.. e jbga..Gnjuscic wrote:Jevrejska Nova godina se cestita/cestitala sa " Iduce godine u Jerusalimu ".bice_bice wrote:cemu diskusija? sta to nije jasno pa da je vrijedno diskusije? zar nije vec sve receno sa brdom Cionom? ili zidovskim pozdravom "za 50 god. u Jerusalem-u"....??
E, sad cemu takvo mrakobjesje prema Jevrejima, to je sira tema. Samo da dodam, da su se oni u Jerusalim vratili 1967. nakon jedno 2000 godina, i to zahvaljujuci gluposti beslovesne palestinske mase u Jordanu ( ne zaboraviti da su Palestinci uz Iracane najsposobniji Arapi ).
Nista tu cudno nije. Oni su raspseni sirom svijeta opstali kao narod, i nisu zaboravili ko su. Poredjenja radi, mi Bosnjaci necemo na zapadu kao narod opstati ni 3 generacije - pogledajte oko sebe. Oni su nasli snage, sposobnosti organizacije i kapaciteta svake vrste i vratili se kuci. Sta je tu cudno. Slabiji bi da zacementira istoriju, jaci bi da je pravi.
Malo poredjenje. Sta bi bilo sa Jevrejima da su ih nakon II svj. rata dolazeci u Palestinu, predvodilo bosnjacko vodjstvo !? Mi ih mrzimo prvenstveno jer su - BOLJI OD NAS. NE-U-PO-RE-DI-VO !!!
kad na glas procitam
-
Maksim
Potpuno si u pravu, zato je otvoreno pitanje zasto se jedan veoma civilizovan i napredan narod sluzi barbarskim metodama prema jednom narodu koji je znatno slabiji? Oni se prema Palestincima odnose kao prema nekoj respektabilnoj vojnoj sili a isti slucaj je i sa Libanom koji Izraelcima nije cilj za sopstvenu teritorijalnu ekspanziju nego je jednostavno samo bojno polje na kojem vode indirektan rat protiv Sirije. Izrael i Sirija ce unistiti tu jadnu zemlju a sve se opravdava sa prisustvom Hezbollah-a na teritoriju Libana. Ja se slazem da Hezbollah kao i sve druge klerikalno-fasisticke organizacije treba nestati, ali mora li za to placati narod koji nema nijednog izbora, jer svaki vodi u pakao? Ili, da li borac protiv fasizma i terorizma mora biti bas fasist i terorist?Gnjuscic wrote:Jevrejska Nova godina se cestita/cestitala sa " Iduce godine u Jerusalimu ".bice_bice wrote:cemu diskusija? sta to nije jasno pa da je vrijedno diskusije? zar nije vec sve receno sa brdom Cionom? ili zidovskim pozdravom "za 50 god. u Jerusalem-u"....??
-
Gorcin
knjiga:
KA TOTALNOM RATU
Putovanje u srediste novog americkog stoljeca
Muhamed Hajdarevic
Knjig Muhameda Hajdarevica pod naslovom Ka totalnom ratu,
zanrovski pripada u red stiva savremene filozofsko - politoloske,
humanisticke, globalisticke i milenaristicke esejistike.
Ovo Hajdarevicevo djelo je, medjutim, legitimno citati i kao prilog
proucavanju savremene povijesti Zapada, napose americkog
Zapada i njegova uspona, takodje stranice ove knjige mogu se
vrlo uspjesno citati i na tragu savramenih rasprava o kraju
povijesti, sukobu civilizacija, globalizacijskim procesima, i tome
slicno.
Posebnu vrijednost Hajdareviceve knjige pronalazimo u opisu
savremenih religijsko - politickih lobija i sprega, jevrejskih prije
svega.
Ova knjiga na svojevrstan nacin otkriva paradoks naseg
doba: kad se misli(lo) da je religiji odzvonio kraj i da je sekularizam
trijumfalno zasjeo na prijesto moderne drzave, posvuda se vidi
jedna snazna reformacija fundamentalistickog i radikalistickog duha.
Na djelu je svojevrsna "bitka za Boga", kako to voli reci Karen
Armstrong.
Hajdareviceva knjiga samu sebe preporucuje svojim
stilom, akribicnim zakljucima, jasnim i britkim analizama i humanom
porukom.
obavezno procitati
Peace&Joy

KA TOTALNOM RATU
Putovanje u srediste novog americkog stoljeca
Muhamed Hajdarevic
Knjig Muhameda Hajdarevica pod naslovom Ka totalnom ratu,
zanrovski pripada u red stiva savremene filozofsko - politoloske,
humanisticke, globalisticke i milenaristicke esejistike.
Ovo Hajdarevicevo djelo je, medjutim, legitimno citati i kao prilog
proucavanju savremene povijesti Zapada, napose americkog
Zapada i njegova uspona, takodje stranice ove knjige mogu se
vrlo uspjesno citati i na tragu savramenih rasprava o kraju
povijesti, sukobu civilizacija, globalizacijskim procesima, i tome
slicno.
Posebnu vrijednost Hajdareviceve knjige pronalazimo u opisu
savremenih religijsko - politickih lobija i sprega, jevrejskih prije
svega.
Ova knjiga na svojevrstan nacin otkriva paradoks naseg
doba: kad se misli(lo) da je religiji odzvonio kraj i da je sekularizam
trijumfalno zasjeo na prijesto moderne drzave, posvuda se vidi
jedna snazna reformacija fundamentalistickog i radikalistickog duha.
Na djelu je svojevrsna "bitka za Boga", kako to voli reci Karen
Armstrong.
Hajdareviceva knjiga samu sebe preporucuje svojim
stilom, akribicnim zakljucima, jasnim i britkim analizama i humanom
porukom.
obavezno procitati
Peace&Joy
-
Utnapishtim

Israel = Rep Srpska
Zanimljivo je kako srpski nacionalisti i zionisti imaju istu retoriku u povodu pravdanja i pokusaja ocuvanja dvije vjestacke tvorevine nastale kao produkt genocida i entickog ciscenja.
'Israel je htjeli mi to ili ne realnost' = 'Rep Srpska je realnost...'
Ova Palestinska mapa najbolje oslikava ucinkovitost etnickog cisenja koje se i dalje sprovodi u Palestini.
-----------------------------
"I would say that in many ways the treatment of the Palestinians by the Israeli occupying foces is as onerous - and is some cases more onerous - as the treatment of the black people in South Africa by the apartheid government" - former President of USA Jimmy Carter.
("Rekao bih da na mnoge nacine Isrealske okupacione snage gore tretiraju Palestince, nego sto su crnci bili tretirani u Juznoj Africi tokom aparthejda" http://www.youtube.com/watch?v=Zf6jxLnflSg
Long Life Palestine
-
Pataren Ponthus
...i Garaudy-a "Politika cionista"...a sta reci o Izraelu.Treba ga unistiti,sramota sta rade ti majmuni,ali ima i dobrih zidova koji se ogradjuju od politike majmunski cionista...
- cartman
Ma mozemo mi prichat koliko ochemo , ali ova jednachina nema rijesenje. Izrael nije samo muslimanska zemlja, a nije ni zidovska. Sve bi bilo lakse da nema treche (nevidljive) partije koja zakuhava sve. Problem je sto se zadnjih 4-5 generacija (ako ne i vishe
) uchilo mrznji , a postaje sve ekstremnije i ekstremnije. I ovdje ne postoji dobar/losh , ne moze se rech da je ijedan narod, generalno govorechi, losh ili zao. Po meni je problem sto pojedincima pashe ta tenzija na bliskom istoku iz raznoraznih razloga... a i mase slijepih fanatika koje vjeruju sve sto im se kaze i koje padaju na jeftine trikove i pogresna tumacenja svetih knjiga... Uh..sto mi je to nesto poznato...
I da , masonerija je opasna stvar, zajedno s illuminatima,vitezima templarima, komitetom 300, bilderberg grupom itd... zato otvorite ochi , 2012 je iza coska =)
I da , masonerija je opasna stvar, zajedno s illuminatima,vitezima templarima, komitetom 300, bilderberg grupom itd... zato otvorite ochi , 2012 je iza coska =)
-
kao novi
samo bih zamolio pojedince da prekinu sa neumjesnim poredjenjem bosne i palestine, bosnjaka i palestinaca... takvo poredjenja su nemoguce i suludo je pokusavati uporediti situaciju uopste..
kao prvo bosnjaci zele kakvu takvu drzavu koja ce uci u eu, dok se palestinci i izraelci najvise svadjaju oko jednog vjerskog objekta u jerusalemu za koji i jedni i drugi vjeruju da pripada njima, te da će se nakon njegove obnove u njemu pojaviti/vaskrsnuti poslanik koji će ih spasiti, i da će zavladati mir i ravnoteza na svijetu.
bosnjaci ipak nikada nisu bili ovako nerealni
bosna je evropska drzava tri naroda i svako poredjenje sa palestinom je nidje veze i samo skodi...
kao prvo bosnjaci zele kakvu takvu drzavu koja ce uci u eu, dok se palestinci i izraelci najvise svadjaju oko jednog vjerskog objekta u jerusalemu za koji i jedni i drugi vjeruju da pripada njima, te da će se nakon njegove obnove u njemu pojaviti/vaskrsnuti poslanik koji će ih spasiti, i da će zavladati mir i ravnoteza na svijetu.
bosnjaci ipak nikada nisu bili ovako nerealni
bosna je evropska drzava tri naroda i svako poredjenje sa palestinom je nidje veze i samo skodi...
-
Pataren Ponthus
Ma ja...zauzmes ti meni cijelu kucu i ostavis mi da zivim u spajizu,s tim da nemogu izaci ni u wc...uz to pravis plan da me iz spajiza otjeras u cumez.ti zidov,a ja palestinac.