Cuvajte se blamaze

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

uozo

Post by uozo »

Arminovski wrote:Zaletili ste se... Ne mora uopste da znaci da su poderane sto su stare ili sto je on skrt itd...

Kombinacija tvrde (najcesce nove) cipele i noga koja skroz ne pase cipeli. Carapa tu nema sanse ma koliko kostala... Jednostavno se probusi... Nije mi se jednom desilo da tako nove carape upropastim.

Al hajd nek se mi sto nemamo nasmijasmo malo onom sto ima... ;)
Interesantno! :shock:
A mi mislili kokuz do daske :D
Hvala sto si nas prosvijetlio!!! :-)
biscanka84

Post by biscanka84 »

Covjek sigurno nije znao da se izuva u dzamiji
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

:lol: :lol: sta's cojk nije naviko na izuvanje, vlaski style :D
Gnjuscic

Post by Gnjuscic »

Bosnian_spring wrote:On je uvijek bio takav. Nikakva novost. Covjek je zesci slob i uljep.

Ove rupe su jos mila majka (nije cova stigo' da ih usije :-) :lol: ), kakvih je stvari radio prije.

Dok je jos radio za Rumsfelda, ima snimak njega i jos jednog tipa pred intervju, tj. prije nego li su kamere krenule sa "uzivo" prenosom. Nisu znali da ih kamerman iz News Agencije snima.

Tu ti ovaj Wulfko ni po jada hrakne (pazi: ne pljune, nego hrakne) sebi na ruku i pocne lickati sa njom kosu (kao da je dotjera), a onda nakon toga svom kolegi koji stoji do njega krene da malo "popravi" frizuru sa tom istom rukom u koju je hraknuo i navlazio svoju kosu :lol:

Od tog peksniluka nisam nista gore vidio u oficijelnom svijetu.
Aaaaa ! Evo prilike da mi, bosanci koji smo se spuscali od Gorazda, Foce, Srebrenice, sa hercegovackog kamenjara i ko-zna-od-kud, ispadnemo kulturni i superiornu prema jednom uspjesnom i uticajnom svjetskom covjeku. Svaka cast, sta je Wolfovic prema nama, koji koristimo dezodorans brat-bratu dvaj's godina, kalodont sigurno trij's, a SAFUN - otkako smo rodjeni. O fici, stojadinu i evropskom otpadu kao nasem statusnom simbolu, da ne govorimo. I mi se nasli da budemo - gospoda.

Kad se siromah progospodi - citav svijet pozamuci.

( Citat " Bosnian_spring-a je samo najkarateristicniji, nikako ne i jedini, pa se i primjedbe o " Crnoj macki ", kalodontu s mirisom sumskih jagoda i SAFUN-u ne odnose nuzno na njega )
bc_chupo

Post by bc_chupo »

haj sto su mu carape pukle cek je isprljano odjelo 8-) 8-)

Image
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

shin wrote:Image

Evo ga kad lize cesalj, jebo nanine dimije.
Ma ne liže, nego podmazuje. :D
kub lajkan

#57 Re: Cuvajte se blamaze

Post by kub lajkan »

furlan wrote:Dosao predsjednik svjetske banke Paul Wolfowitz u posjetu Turskoj i gle blama.Ulazeci u djamiju vidi sta je sakriveno u cipelama. :lol: :lol: :lol:

Zato ljudi pamet u glavu.Uvijek ciste gace i citave carape.

http://www.leggonline.it/vedinews.php?id=923

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

Da nosi priglavke ovo mu se nikad ne bi desilo. Šta zna papak! :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

Ovo se našem Haretu nikad ne bi desilo. 100%! :oops:
muha_sa

Post by muha_sa »

:lol:
šta će jadnik :D kakvo ba mjenjanje čarapa :D samo ih svaki dan kontra okretat dok ne otvrdnu i nako puknu :lol:
B@snj@

Post by B@snj@ »

Ovo su mozda nove carape sa ventilacijom :D
B@snj@

Post by B@snj@ »

muha_sa wrote::lol:
šta će jadnik :D kakvo ba mjenjanje čarapa :D samo ih svaki dan kontra okretat dok ne otvrdnu i nako puknu :lol:
I kad ih baci od zid ako se ne zalijepe za zid dobre su mogu jos :lol: :lol: :lol: :lol:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

jeste svi ljubomorni :D ali eto, nek se raja malo nasmije :D
pitt

Post by pitt »

Ne dao Bog da su mu hlace skinuli...... :-) :-)
muha_sa

Post by muha_sa »

freak_with_a_laptop wrote:Image

to se kod nas kaze: s vana kalajli, iznutra belajli :D
kakvi li su mu nokti :? uh-peksina
tempora

Post by tempora »

Sta li je to toliko za ismijavanje,bas se pitam. :shock:
Mi smo inace nacija koja toliko polaze na vanjstinu, sto golo oko vidi to je i mjerilo-pa i razrooko! :x

Eto moglo bi se smisliti milion razloga, zasto je covjek obukao poderane carape ili kako su mu one pukle.
No vi naravno, kreativci u odredjivanju pesinluka, poganluka i cega vec ne, imate zagarantovano jace argumente.

I mozda nije na mjestu, da je gospodin, pokazao svoj krompir.
Ali gospodo, osvrnite se na vonj u tramvajima, na smece po ulicama koje ugladjeni, lijepo obuceni, napirlitani gradjani ostavljaju iza sebe.
:oops: Pa onda nadjite mjesto smijehu koji u ovom slucaju nikako ne moze biti zarazan, osim ako je rijec o fukari! :(
shin

Post by shin »

Arminovski wrote:Zaletili ste se... Ne mora uopste da znaci da su poderane sto su stare ili sto je on skrt itd...

Kombinacija tvrde (najcesce nove) cipele i noga koja skroz ne pase cipeli. Carapa tu nema sanse ma koliko kostala... Jednostavno se probusi... Nije mi se jednom desilo da tako nove carape upropastim.
;)

STFU!
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

naravno da mi kao narod nismo najpozvaniji da sudimo o prljavstini i slicno medjutim ipak imamo pravo da se smijemo ovom malo je reci gafu jedne takve osobe.

Dakle, sigurno nije da nema love za carape i to one najskuplje. To pod jedan. Da se radi o nekom ko nema, ne bih se ni smijao.

Drugo, ne smijemo se stilu, i slicnome.

Trece, radi se o javnoj licnosti koja bi trebala da pazi sta oblaci.

Cetvrto, ulazi u dzamiju i treba znati da ce se skidati cipele.

Peto, nisam sljedebenik forme ali ipak treba imati minimum nekog obzira sta se i kako oblaci, drugim rijecima ne treba biti prljavo niti poderano POGOTOVO ako se radi o osobi takvog kalibra. Meni je vrlo bitno biti uredan i cist, sve ostalo manje-vise.

Sesto, radi se o osnovnim socijalnim normama oblacenja. Isto bi se i meni smijali da npr. u new yorku ili u parizu u nekom drustvu opsujem ili kazem neku drugu "neprikladnu" rijec. Dakle, i od njega se ocekuje (kao socijalna norma) da ne nosi poderane carape, a ako nosi imam pravo da mu se smijem kao seljacini posljednjoj.

Sedmo, kritikujem i sve lose pojave i kod nas ukljucujuci i slicnu.

Osmo, mnogi ljudi kod nas mozda nemaju taj osjecaj o tusiranju svaki dan ili dezodoransu ali ipak mnogi od njih razmisljaju kako nahraniti djecu, kupiti im knjige za skolu ili platiti lijekove ili rezije. Ovaj krkan sigurno nema tih problema.

Deveto, imam pravo da se smijem nekome (vrlo uticajnoj i bogatoj licnosti ko se u javnosti pojavi u takvom izdanju kao sto bi se smijao i da je npr. kopao nos.

I posljednje, zbog svih navedenih razloga a i drugih koje nisam naveo, radi se o jednoj ortodoksnoj seljacini i primitivcu, glupanu i majmunu koji zasluzuje da mu se smijemo. Na kraju, u svom ocaju (za koji mnogi od nasih ljudi nisu krivi) nemamo ni za sta drugo da se uhvatimo. Mozda je bogatiji i uticajniji od nas al nije nimalo bolji, ko mu jebe mater.
Shoshana

Post by Shoshana »

Arminovski wrote: Kombinacija tvrde (najcesce nove) cipele i noga koja skroz ne pase cipeli. Carapa tu nema sanse ma koliko kostala... Jednostavno se probusi... Nije mi se jednom desilo da tako nove carape upropastim.
[/size]
Onaj...a jesi li prob'o nokte odrezat? :D
patrius

Post by patrius »

Ma dobro je,barem su cipele citave...
Arminovski

Post by Arminovski »

Shoshana wrote:
Arminovski wrote: Kombinacija tvrde (najcesce nove) cipele i noga koja skroz ne pase cipeli. Carapa tu nema sanse ma koliko kostala... Jednostavno se probusi... Nije mi se jednom desilo da tako nove carape upropastim.
[/size]
Onaj...a jesi li prob'o nokte odrezat? :D
haha :D
Jesam zubima... nije islo :D

:zzzz:
Arminovski

Post by Arminovski »

shin wrote:
STFU!
Sta je shinko? :D Ponestalo maternjeg? :D Nije ucila mama kulturi? :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »