LARI
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
debela wrote:ama prestani stavljati slike, sludih sesad bih ja njih mirisala..
ja svako jutro kasnim na posao...mrsko mi ustat kad mi se navale na kicmu, pa griju, pa predu, joooooooooojjj...
- zlatiborka
Koliko jos dugo mora Lari da nosi gips i zavoje? Strasno mi ga je zao...cuvaj ga i neka sto prije ozdravi....
Mozda bi mu prijali vitamini u obliku onih macjih bombonica. Probaj da mu ponudis svjeze pilece dzigerice. U jednu serpicu stavi vode i neka zavrije. Ubaci u kljucalu vodu saku dzigerice i kuhaj 2 minute. Odmah ocijedi i kad se prohladi, isjeckaj. Mozes nasjeckati i malo POLI salame u to i dati mu. Nasa Tara jako voli takvu hranu, vise od VISKASA ili SHEBE!
Mozda bi mu prijali vitamini u obliku onih macjih bombonica. Probaj da mu ponudis svjeze pilece dzigerice. U jednu serpicu stavi vode i neka zavrije. Ubaci u kljucalu vodu saku dzigerice i kuhaj 2 minute. Odmah ocijedi i kad se prohladi, isjeckaj. Mozes nasjeckati i malo POLI salame u to i dati mu. Nasa Tara jako voli takvu hranu, vise od VISKASA ili SHEBE!
-
mIRCerka
ma da se ne otima i ne ponasa ko seljak pravi, ne bi trebao dugo, ovako ga moraju maltene uspavat da bi ga previli...zlatiborka wrote:Koliko jos dugo mora Lari da nosi gips i zavoje? Strasno mi ga je zao...cuvaj ga i neka sto prije ozdravi....
lari jede sve sto stigne, one vitamine nece ni pod razno...
mislim da je nervozan jer ne moze skakati...
-
mIRCerka
bice veceras, snimanje je pomjereno sa ponedeljka na vecerasdebela wrote:ima li ovdje sta novo?
ima ovo novo
http://www.youtube.com/watch?v=oewFOWxF6T0
http://www.youtube.com/watch?v=0fnGSDYEMHg
http://www.youtube.com/watch?v=3wk9WkNk2YU
http://www.youtube.com/watch?v=ksYOk8fZ3bo
- Phia
A kakav je tačno lom imao Lari?Ja sam do sad imala dvije mačke sa lomovima nogu.Cicko je imao iščašene obje zadnje noge u kukovima i još slomljenu tu istu jednu zadnju nogu odjednom a ova druga mačka koju sam našla zgaženu na cesti je imala potpun lom kosti po sredini prednje noge.Neobično mi je da Lari mora nositi gips jer ga moje mačke nisu imale iako lomovi nisu bili nimalo bezazleni..
-
mIRCerka
Otvoreni lom sa nekoliko milimetara odlomljene kosti, stavljen mu unutrasnji fiksator, tj sina...Phia wrote:A kakav je tačno lom imao Lari?Ja sam do sad imala dvije mačke sa lomovima nogu.Cicko je imao iščašene obje zadnje noge u kukovima i još slomljenu tu istu jednu zadnju nogu odjednom a ova druga mačka koju sam našla zgaženu na cesti je imala potpun lom kosti po sredini prednje noge.Neobično mi je da Lari mora nositi gips jer ga moje mačke nisu imale iako lomovi nisu bili nimalo bezazleni..
a on stoka odmah poceo skakati i onakav debelidzan malo iskrivi sinu...
a posto je star za ponovnu operaciju, cekamo vecerasnje snimanje da vidimo jel pocelo srastati ili ne i da li ima infekciju...
gips nosi jer langetu zubima potrga u sekundi...
sad manje tipkajte i drzite fige debelidzanu.,...
- Phia
Hm..stvarno mu se ne da jadničku
..znam kako je bilo grozno kad je moj Cicko patio..još je on tad bio mače i samo me tužno gledao..
A Lari je izgleda baš živahan kad je uspio iskriviti šinu
Sretno u svakom slučaju i da što prije zaraste kost Debeljku
A Lari je izgleda baš živahan kad je uspio iskriviti šinu
Sretno u svakom slučaju i da što prije zaraste kost Debeljku