adi sARAJLIC genijalac

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:05, edited 1 time in total.
rashomon

Post by rashomon »

Nancy Drew wrote:
rashomon wrote:
ulicar wrote: Nego, mene zaista zanima kako ce sada napasti BH Dane, koji su im omiljeni, a zato sto hvale Adija, koji im je najmrskiji :) De, da vidim, haj'mo sad :)
Slutim da se ovdje radi o mahalskoj/haverskoj evaluaciji, npr.

Nije to prvi put da Dani imaju višak koraka i duplo/dvolično vođenje lopte! Ovo je čak irelevantna sitnica u odnosu na neke druge stvari, a da ne zaboravimo, ovo je tema o Adiju...

...i program 202 je sasvim prosječan!
Koliko znam A. Burić (Dani) vodi Centralni (202) jednom sedmično....
Pa valjda svaki Cigo svoga konja .... :-)
Pa da, vidiš, ja sam to sasvim zaboravio!

Hvala Nancy!
Faust

Post by Faust »

Ja taj spomenuti radio nikad slušao nisam. KAd slušam radio, onda su to snimljene emisije RFE-a, a ne neki omladinski radio. :-) :-) :-) :-)
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Zar vodi Bure nesto na 202 ??? Cesto ih slusam ali na njega nisam jos naletio ??? Morebit do mene ... :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:05, edited 1 time in total.
rashomon

Post by rashomon »

Mene smjene definišu...Slušam par emisija na BH radiju 1, i ako naletim na talase dobre muzike provjeravam eFM i 202!

Kako sam druga smjena u zadnje 2 godine 90% vremena, Centralni na 202 sam i zaboravio!
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

tri rijeci: dan iz snova
nekoliko puta sam slusala emisiju na radiju 202. ja ne znam kako da opisem moj utisak. u jednu ruku, super entertainment, ali mislim da je to vise slucajno nego namjerno. u drugu ruku, ne znam, pravo amaterski, da ne kazem diletantski.
mawerick

Post by mawerick »

Dolina avalona wrote:Imamo li mi ikakvog drugog posla sem pljuvanja po drugima... :roll:
Zapitajmo se katkad o samima sebi...

Adi je meni legenda!!
jos da mu je onu carapu s glave skinut....
horoz

Post by horoz »

ovako...

prvo sto se tice adija.
zgadio mi se jos od vatrenih ulica, kada je anketirao retardirane i puknute od rata, a ulice su bile pune takvih. to je bila emisija tako niska i prizemna da je nikakvo elaboriranje oko umjetnicke slobode, nagrade itd, ne moze oprati. svi koji su to pogledali makar jednom znaju na sta mislim.
kako se to naziva u medicini nemam pojma, ali siguran sam da bi mu neko strucan mogao puno pomoci.

drugo, sto se tice 202 i cz.
bio jednom jedan omladinski program, i bilo raznih emisija, dzinglova, muzike i zajebancije. bio hemon, bio neven, senad, zoka i ostali (ostali nisu adi i baftic, da se razumijemo)
onda bio rat, pa se sve po.ebalo, pa dosla neka druga vremena.
i onda adi i durakovic otjeraju sa 202 one sto su radili emisije u kojima se pozdravljaju voditelj, tonac i ostali u studiju i reziji, i naprave dobar radio, sa dobrim programom... sve dok se nisu sjetili omladinskog programa i pitanja dana.
i to bi nekako i radilo, ali su svi otisli u sefove a cz prepustili djeci i penzionerima
tako da sad slusamo nedima sa govornim manama a bez vrlina (iznenadio sam se kad je rek'o da ima 36 godina!?), mašu koja sa 20 fura feminizam (nisam protiv - ali ipak tu treba iskustvo :)) te ostale momcice koji totalno nepripremljeni ulaze u zivu kontakt emisiju...
javljaju se uvijek isti penzioneri i samo nekad, vrlo rijetko, naleti neko ko ima nesto reci o temi.

ja slusam jer moram. inace ne bi, ali kolege na poslu se nemaju cemu drugom smijat'
Aqualung

#60 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Aqualung »

Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu. :D Veoma suptilni i kulturni. :lol:
Aqualung

#61 Re:

Post by Aqualung »

lindjo wrote:...iskomplksirani tovar koji nosi chuval na glavi bi hotio biti cool,duhovit... :? smjesan je koliko i film grbavica,a od njega je i sejo hadzijahic kulji

p.s.karlesuha ih nije uzela lopatom...nego BAGEROM

Ovo je veoma suptilno i kulturno. :? :mrgreen:
Jeste ,plaća se,ali ne mora se svaka emisija,u svakom terminu svakom svidjeti. Meni se dopada kad on vodi emisiju,nije dosadno i suhoparno. Ne bih se ama baš nikako složila da su bolje emisije na HTV-u. I šta ,čovjek ima baš cool čarapu na glavi,čovjek ima svoj stil. :-D :thumbup:
Kralj Tvrtko XXVIII

#62 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

Aqualung wrote:Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu. :D Veoma suptilni i kulturni. :lol:
Gdje si Adi nisam te prepozno u mraku.
Epitop

#63 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Epitop »

Samo da mu se smrad sa čarape na glavi nije apsorbovao u mozak?
Mobile_Disco

#64 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Mobile_Disco »

Aqualung wrote:Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu. :D Veoma suptilni i kulturni. :lol:
Ako je on uspjesan, onda ne znam.. Izivljava se na nepismenim pjevaljkama, i budalama koje dovodi u emisiji i kao on obrazovan,kulturan,uspjesan? Jos onaj njegov "modni dodatak" carapica na glavi, imal frajer ogledalo? :D
Neelix

#65 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Neelix »

ma razumijem ga ja...samo u razgovoru sa njima i moze ispast pametan :-)
strong69

#66 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by strong69 »

Neelix wrote:ma razumijem ga ja...samo u razgovoru sa njima i moze ispast pametan :-)
Slazem se. Adiju bi bilo bolje da svaki dan nauci neku novu rijec koju moze upotrijebiti u emisiji. Sega je onaj njegov stav sa kaziprstom na sljepoocnici i mumljanje.

On kontroverzan? :lol: :lol: :lol:
al_akhisari

#67 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by al_akhisari »

Prihvatam cinjenicu da postoje razni ukusi i da se o istima ne vrijedi raspravljati, ali istovremeno sam siguran da velika vecina ljudi ( ne samo ovdje na forumu ), gospodina sarajlica ne dozivljava kao novinara uopce!

Vrhunac je za mene kad je pomenuti bio pozvan u neku emisiju, kao jedan od ucesnika, na temu kica i sunda :?

Sve u svemu dno :run:
abidsakalas

#68 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by abidsakalas »

Evo pa uvezite teme jer su ovu admini zakljucali :)

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=58103
Neelix

#69 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Neelix »

al_akhisari wrote:
Vrhunac je za mene kad je pomenuti bio pozvan u neku emisiju, kao jedan od ucesnika, na temu kica i sunda :?
pa moraju saslusat obje strane :D :D :D
nosara

#70 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by nosara »

202 je do rata bio urbani radio sa skolovanim i profesionalnim novinarima. Sarajevo se prepoznavalo po 202, Primusu i Omladinskom. Sad je 202 parodija na radio...

Adi i Omladinski program? Nesto ga ne pamtim. Baftic u redu, ali nikako u prvom redu...
Compact

#71 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Compact »

On je bio moj favorit za žohara 2008 ali malo mu je falilo!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#72 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by KatarinaKosaca »

Ekipu Senada, Hemona i Nevena , sjajnu ekipu je uvijek kvario ovaj tatin sin.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#73 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:Ekipu Senada, Hemona i Nevena , sjajnu ekipu je uvijek kvario ovaj tatin sin.
Ko mu je tata? Izet Sarajlić?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#74 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by KatarinaKosaca »

Dok su mogli, gurali ga. Onda kad su mu ukidali emisije, jer je nespoban, onda je plakao kako je neshvaćeni novinar. Ukratko... jad
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#75 Re: adi sARAJLIC genijalac

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:Dok su mogli, gurali ga. Onda kad su mu ukidali emisije, jer je nespoban, onda je plakao kako je neshvaćeni novinar. Ukratko... jad
Ma ti si samo ljubomorna što ti ne znas stisnuti zube ko da imaš zatvor kao ON, i što ti kondom ne stoji tako dobro na glavi kao NJEMU :D :-)
A o novinarskom umijeću zbunjivanja poluretardiranih osoba da i ne govorimo.
Post Reply