adi sARAJLIC genijalac
Moderator: anex
-
Nancy Drew
-
rashomon
Pa da, vidiš, ja sam to sasvim zaboravio!Nancy Drew wrote:Koliko znam A. Burić (Dani) vodi Centralni (202) jednom sedmično....rashomon wrote:Slutim da se ovdje radi o mahalskoj/haverskoj evaluaciji, npr.ulicar wrote: Nego, mene zaista zanima kako ce sada napasti BH Dane, koji su im omiljeni, a zato sto hvale Adija, koji im je najmrskijiDe, da vidim, haj'mo sad
Nije to prvi put da Dani imaju višak koraka i duplo/dvolično vođenje lopte! Ovo je čak irelevantna sitnica u odnosu na neke druge stvari, a da ne zaboravimo, ovo je tema o Adiju...
...i program 202 je sasvim prosječan!
Pa valjda svaki Cigo svoga konja ....
Hvala Nancy!
-
urbanagerila
Zar vodi Bure nesto na 202 ??? Cesto ih slusam ali na njega nisam jos naletio ??? Morebit do mene ... 
-
Nancy Drew
-
rashomon
Mene smjene definišu...Slušam par emisija na BH radiju 1, i ako naletim na talase dobre muzike provjeravam eFM i 202!
Kako sam druga smjena u zadnje 2 godine 90% vremena, Centralni na 202 sam i zaboravio!
Kako sam druga smjena u zadnje 2 godine 90% vremena, Centralni na 202 sam i zaboravio!
- mrs. zurbrigen
tri rijeci: dan iz snova
nekoliko puta sam slusala emisiju na radiju 202. ja ne znam kako da opisem moj utisak. u jednu ruku, super entertainment, ali mislim da je to vise slucajno nego namjerno. u drugu ruku, ne znam, pravo amaterski, da ne kazem diletantski.
nekoliko puta sam slusala emisiju na radiju 202. ja ne znam kako da opisem moj utisak. u jednu ruku, super entertainment, ali mislim da je to vise slucajno nego namjerno. u drugu ruku, ne znam, pravo amaterski, da ne kazem diletantski.
-
horoz
ovako...
prvo sto se tice adija.
zgadio mi se jos od vatrenih ulica, kada je anketirao retardirane i puknute od rata, a ulice su bile pune takvih. to je bila emisija tako niska i prizemna da je nikakvo elaboriranje oko umjetnicke slobode, nagrade itd, ne moze oprati. svi koji su to pogledali makar jednom znaju na sta mislim.
kako se to naziva u medicini nemam pojma, ali siguran sam da bi mu neko strucan mogao puno pomoci.
drugo, sto se tice 202 i cz.
bio jednom jedan omladinski program, i bilo raznih emisija, dzinglova, muzike i zajebancije. bio hemon, bio neven, senad, zoka i ostali (ostali nisu adi i baftic, da se razumijemo)
onda bio rat, pa se sve po.ebalo, pa dosla neka druga vremena.
i onda adi i durakovic otjeraju sa 202 one sto su radili emisije u kojima se pozdravljaju voditelj, tonac i ostali u studiju i reziji, i naprave dobar radio, sa dobrim programom... sve dok se nisu sjetili omladinskog programa i pitanja dana.
i to bi nekako i radilo, ali su svi otisli u sefove a cz prepustili djeci i penzionerima
tako da sad slusamo nedima sa govornim manama a bez vrlina (iznenadio sam se kad je rek'o da ima 36 godina!?), mašu koja sa 20 fura feminizam (nisam protiv - ali ipak tu treba iskustvo
) te ostale momcice koji totalno nepripremljeni ulaze u zivu kontakt emisiju...
javljaju se uvijek isti penzioneri i samo nekad, vrlo rijetko, naleti neko ko ima nesto reci o temi.
ja slusam jer moram. inace ne bi, ali kolege na poslu se nemaju cemu drugom smijat'
prvo sto se tice adija.
zgadio mi se jos od vatrenih ulica, kada je anketirao retardirane i puknute od rata, a ulice su bile pune takvih. to je bila emisija tako niska i prizemna da je nikakvo elaboriranje oko umjetnicke slobode, nagrade itd, ne moze oprati. svi koji su to pogledali makar jednom znaju na sta mislim.
kako se to naziva u medicini nemam pojma, ali siguran sam da bi mu neko strucan mogao puno pomoci.
drugo, sto se tice 202 i cz.
bio jednom jedan omladinski program, i bilo raznih emisija, dzinglova, muzike i zajebancije. bio hemon, bio neven, senad, zoka i ostali (ostali nisu adi i baftic, da se razumijemo)
onda bio rat, pa se sve po.ebalo, pa dosla neka druga vremena.
i onda adi i durakovic otjeraju sa 202 one sto su radili emisije u kojima se pozdravljaju voditelj, tonac i ostali u studiju i reziji, i naprave dobar radio, sa dobrim programom... sve dok se nisu sjetili omladinskog programa i pitanja dana.
i to bi nekako i radilo, ali su svi otisli u sefove a cz prepustili djeci i penzionerima
tako da sad slusamo nedima sa govornim manama a bez vrlina (iznenadio sam se kad je rek'o da ima 36 godina!?), mašu koja sa 20 fura feminizam (nisam protiv - ali ipak tu treba iskustvo
javljaju se uvijek isti penzioneri i samo nekad, vrlo rijetko, naleti neko ko ima nesto reci o temi.
ja slusam jer moram. inace ne bi, ali kolege na poslu se nemaju cemu drugom smijat'
- Aqualung
#60 Re: adi sARAJLIC genijalac
Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu.
Veoma suptilni i kulturni. 
- Aqualung
#61 Re:
lindjo wrote:...iskomplksirani tovar koji nosi chuval na glavi bi hotio biti cool,duhovit...smjesan je koliko i film grbavica,a od njega je i sejo hadzijahic kulji
p.s.karlesuha ih nije uzela lopatom...nego BAGEROM
Ovo je veoma suptilno i kulturno.
Jeste ,plaća se,ali ne mora se svaka emisija,u svakom terminu svakom svidjeti. Meni se dopada kad on vodi emisiju,nije dosadno i suhoparno. Ne bih se ama baš nikako složila da su bolje emisije na HTV-u. I šta ,čovjek ima baš cool čarapu na glavi,čovjek ima svoj stil.
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#62 Re: adi sARAJLIC genijalac
Gdje si Adi nisam te prepozno u mraku.Aqualung wrote:Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu.Veoma suptilni i kulturni.
- Epitop
#63 Re: adi sARAJLIC genijalac
Samo da mu se smrad sa čarape na glavi nije apsorbovao u mozak?
-
Mobile_Disco
#64 Re: adi sARAJLIC genijalac
Ako je on uspjesan, onda ne znam.. Izivljava se na nepismenim pjevaljkama, i budalama koje dovodi u emisiji i kao on obrazovan,kulturan,uspjesan? Jos onaj njegov "modni dodatak" carapica na glavi, imal frajer ogledalo?Aqualung wrote:Adi je legenda ! To je činjenica. Kontroverzan jeste,ali u tome i jeste fol. Baš mi se sviđa što provocira raznorazne seljačine i turbo folk zvjezdice. A vi potajni ljubitelji turbo folka i srceparajućih ,sladunjavih voditelja,prebacite kanal kad naletite na Centralni zatvor. Nemojte toliko bjesniti i pljuvati na one koji su postigli uspjeh. To je inače karakteristika ovdašnjih prostora. Mrziti i pljuvati i pljuvati sve one koji su nešto postigli.Adi ima originalnost ma šta vi pričali. Vi govorite da Adi provocira i pljuje,a kakvi ste vi na ovom forumu.Veoma suptilni i kulturni.
- Neelix
#65 Re: adi sARAJLIC genijalac
ma razumijem ga ja...samo u razgovoru sa njima i moze ispast pametan 
- strong69
#66 Re: adi sARAJLIC genijalac
Slazem se. Adiju bi bilo bolje da svaki dan nauci neku novu rijec koju moze upotrijebiti u emisiji. Sega je onaj njegov stav sa kaziprstom na sljepoocnici i mumljanje.Neelix wrote:ma razumijem ga ja...samo u razgovoru sa njima i moze ispast pametan
On kontroverzan?
- al_akhisari
#67 Re: adi sARAJLIC genijalac
Prihvatam cinjenicu da postoje razni ukusi i da se o istima ne vrijedi raspravljati, ali istovremeno sam siguran da velika vecina ljudi ( ne samo ovdje na forumu ), gospodina sarajlica ne dozivljava kao novinara uopce!
Vrhunac je za mene kad je pomenuti bio pozvan u neku emisiju, kao jedan od ucesnika, na temu kica i sunda
Sve u svemu dno
Vrhunac je za mene kad je pomenuti bio pozvan u neku emisiju, kao jedan od ucesnika, na temu kica i sunda
Sve u svemu dno
-
abidsakalas
#68 Re: adi sARAJLIC genijalac
Evo pa uvezite teme jer su ovu admini zakljucali 
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=58103
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=58103
- Neelix
#69 Re: adi sARAJLIC genijalac
pa moraju saslusat obje straneal_akhisari wrote:
Vrhunac je za mene kad je pomenuti bio pozvan u neku emisiju, kao jedan od ucesnika, na temu kica i sunda![]()
- nosara
#70 Re: adi sARAJLIC genijalac
202 je do rata bio urbani radio sa skolovanim i profesionalnim novinarima. Sarajevo se prepoznavalo po 202, Primusu i Omladinskom. Sad je 202 parodija na radio...
Adi i Omladinski program? Nesto ga ne pamtim. Baftic u redu, ali nikako u prvom redu...
Adi i Omladinski program? Nesto ga ne pamtim. Baftic u redu, ali nikako u prvom redu...
- Compact
#71 Re: adi sARAJLIC genijalac
On je bio moj favorit za žohara 2008 ali malo mu je falilo!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#72 Re: adi sARAJLIC genijalac
Ekipu Senada, Hemona i Nevena , sjajnu ekipu je uvijek kvario ovaj tatin sin.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#73 Re: adi sARAJLIC genijalac
Ko mu je tata? Izet Sarajlić?KatarinaKosaca wrote:Ekipu Senada, Hemona i Nevena , sjajnu ekipu je uvijek kvario ovaj tatin sin.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#74 Re: adi sARAJLIC genijalac
Dok su mogli, gurali ga. Onda kad su mu ukidali emisije, jer je nespoban, onda je plakao kako je neshvaćeni novinar. Ukratko... jad
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#75 Re: adi sARAJLIC genijalac
Ma ti si samo ljubomorna što ti ne znas stisnuti zube ko da imaš zatvor kao ON, i što ti kondom ne stoji tako dobro na glavi kao NJEMUKatarinaKosaca wrote:Dok su mogli, gurali ga. Onda kad su mu ukidali emisije, jer je nespoban, onda je plakao kako je neshvaćeni novinar. Ukratko... jad
A o novinarskom umijeću zbunjivanja poluretardiranih osoba da i ne govorimo.