Gaća, čarapa....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

paparazzi wrote:dobro mozda je legenda teska rijec, al ako tebi neko kaze "djes legendo!!" jel' mu ti kazes cekaj, pazi, stani, gledaj, vidi nisam ti ja bas legenda, legenda moze bit o jeseni, zaim imamovic je bio legenda, zatim kindze, itd.? :lol:
:lol: :lol: :lol:

:thumbup: Legendo ! :razz:
Prince

Post by Prince »

A zasto inspekcija, covjek je imao registrovan biznis, pdv broj i sve?! Garant je bio posteniji od svih ovih oji su sada na vlasti i koji nam rade o glavama...!
Ma mogu mislit' što je bio pošten... Pa znaš li uopšte kako je nastala ona pijaca ?
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Prince wrote:
A zasto inspekcija, covjek je imao registrovan biznis, pdv broj i sve?! Garant je bio posteniji od svih ovih oji su sada na vlasti i koji nam rade o glavama...!
Ma mogu mislit' što je bio pošten... Pa znaš li uopšte kako je nastala ona pijaca ?
Ja ti kazem za covjeka da je imao firmu i da mu je i ono bio biznis, i to legalan.
Pijaca me ne interesuje.
Last_one

#54 Re: Gaća, čarapa....

Post by Last_one »

chuchumbamayumbe wrote:Narode,
da li je istina da je umro onaj lik iz prolaza kod Sirana?
Nisam bio u tom dijelu ima mjesec, ali mi neko reče da taj čovjek više nije među živima?!
Zao mi je ako je umro....al' bio je nervozan-nema sta!
Ne da covjek da se zaustavis u onom prolazu!Kaze on mojoj jaranici...."Sta si stala,,bjezi,onetas mi musterije" :roll:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

dunia wrote:samo da potvrdim, umro je covjek.
RIP...

bilo je simpaticno proci i cuti njega
latinalover

Post by latinalover »

Santos wrote:Dovoljno je da se o njemu pise znaci dokaz da je imo nesto sto je privuklo ljude.Pa ima ih tone sto prodaju istu robu ali eto ja nijednog neupamti a cin vidjeh temu Gaca Carapa skonta o kome se radi..

potpisujem

cim vidjeh temu ..odma mi on na pamet pade...

sjecam ga se jos iz rata...
quantum

Post by quantum »

photo wrote: sada tebi treba objasnjavati zasto je neko legenda.
Hvala sto si se zahmetio da mi pojasnis
photo wrote: legenda je onaj bez koga sarajevo vise nije sarajevo.

Pa s obzirom na to sta je Sarajevo danas moze se reci da je i gaca-carapa cinilo Sarajevo onim sto jeste.
photo wrote:... ali kada ih nema, onda ti nesto fali. u srcu, dusi, pogledu ili bar uhu da cujes ono gaca - carapa.

Vjerujem da mnogima u Sarajevu takvi zvuci gode srcu i dushi.
photo wrote:to se osjeca unutra. to se ne moze objasniti. ako to ti ne osjecas, ok. tvoja stvar. nama su ti ljudi legende. nekome nisu. i gotovo.
Mozes ti to osjecati i to je tvoja stvar. I moze neko tebi biti legenda ali to ne znaci da je legenda grada.
Post Reply