Auto do 12.000 KM

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Prince

Post by Prince »

Ne znam stvarno kako možete toliko hvaliti Fabiu. Ja sam je tri godine vozio i toliko se kvarila da nisam mogao vjerovati. Osim svih potrošnih dijelova, znala su se razna sranja dešavati. Npr. jednom mi je pukla zadnja šajba u hiljadu komada, a samo sam kontakt dao i bio u garaži. Troši minimum 10 po gradu. Jedina svijetla tačka joj je što na otvorenom stvarno troši malo, nikad iznad 6, ja sam je znao i na 5 spustiti, ali vrlo brzo se troši, meni je već nakon 60.000 bila za hitnu prodaju.

Sad kontam uzeti nešto do 10.000 KM, ima li ko kakav savjet ? Volio bih dizela, Clio ili Megane, ali ne znam koliko je to realno za očekivati za te pare :)
mehopuzic

Post by mehopuzic »

Prince wrote:Ne znam stvarno kako možete toliko hvaliti Fabiu. Ja sam je tri godine vozio i toliko se kvarila da nisam mogao vjerovati. Osim svih potrošnih dijelova, znala su se razna sranja dešavati. Npr. jednom mi je pukla zadnja šajba u hiljadu komada, a samo sam kontakt dao i bio u garaži. Troši minimum 10 po gradu. Jedina svijetla tačka joj je što na otvorenom stvarno troši malo, nikad iznad 6, ja sam je znao i na 5 spustiti, ali vrlo brzo se troši, meni je već nakon 60.000 bila za hitnu prodaju.

Sad kontam uzeti nešto do 10.000 KM, ima li ko kakav savjet ? Volio bih dizela, Clio ili Megane, ali ne znam koliko je to realno za očekivati za te pare :)
Fabiu hvalim samo zato sto sam imao priliku voziti i corsu i clia na duzi period i opet sam se vratio na fabiu. samo licno iskustvo
bianconero

Post by bianconero »

moj jaran vozi fabiu već 2 godine. ja sam je vozio do dubrovnika i meni se sviđa. jest da su joj sjedišta užas (imam osjećaj da sjedim na klupi u parku). auto je ko stvoreno za početnike. igračka prava
Post Reply