Zena-supruga uvijek mora biti spremna da udovolji muzu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi.Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.
Problem ...po definiciji.
- bug
Stari wrote:Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.amrino wrote:Kada zena ne zeli da se stalno sexa sa svojim muzem (ili muz sa svojom zenom) - to znaci da imaju neki problem...
stari zasto
-
Stari
Ooohoo...stovanje i rukoljub sa naklonom uz pregrst srdacnih pozdrava bug.bug wrote:Stari wrote:Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.amrino wrote:Kada zena ne zeli da se stalno sexa sa svojim muzem (ili muz sa svojom zenom) - to znaci da imaju neki problem...
Problem ...po definiciji.![]()
![]()
stari zastotrosis energiju
na njih, shvatit ce
nekad
Ko to ...? (treba shvatiti...)
i sta?
PS.
- bug
gospodinStari wrote:Ooohoo...stovanje i rukoljub sa naklonom uz pregrst srdacnih pozdrava bug.
Ko to ...? (treba shvatiti...)
i sta?
PS.
mislim da nisam
ma uopste nije bitno
ko razume
- zena21
tech10 wrote:To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi.Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.
Odlicno
-
Stari
Moram se , uz najbolju volju da se s tobom slozim, ipak razmimoici...mislim da ti je rezon pomalo ...uskogrudih vidika. Mislis da je sav svijet sacinjen od mladih osoba celicnih trbuha koji funkcionisu besprijekorno. Ja kad sam bio mladjan, recimo u vojakliji onomad davno, sam se jos donekle i mogao isprogramirati ...te takve i slicne (toaletne potrebe) obavljao u za to predvidjeno (priblizno isto) vrijeme. S godina se to dakako ...zehricu...poremeti. Da skratim kad me stisne...mrak mi padne na oci....i nema tog boga koji to onda moze zaustaviti. Pa sad bilo to na poslu...u kafani....na utakmici ...ili kod kuce.tech10 wrote:To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi.Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.
Doci ces i ti u te godine.
-
amrino
Pa jeste i to je problem!Stari wrote:Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.amrino wrote:Kada zena ne zeli da se stalno sexa sa svojim muzem (ili muz sa svojom zenom) - to znaci da imaju neki problem...
Kao sto je problem i kad se njemu ne moze dic' dvaput u toku jedne noci, kad njegova umjesnost traje cijelih pet i po' minuta...
Ne znam sta si ti konto da ja pisem...???
Napisala sam kada NE ZELI da se seksa a ne kada NE MOZE...razlika je velika.
-
Pearl
oplakahtech10 wrote:To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi.Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.
-
Pearl
pusti nas da zivimo u lazoj nadi.. manje boliStari wrote:Moram se , uz najbolju volju da se s tobom slozim, ipak razmimoici...mislim da ti je rezon pomalo ...uskogrudih vidika. Mislis da je sav svijet sacinjen od mladih osoba celicnih trbuha koji funkcionisu besprijekorno. Ja kad sam bio mladjan, recimo u vojakliji onomad davno, sam se jos donekle i mogao isprogramirati ...te takve i slicne (toaletne potrebe) obavljao u za to predvidjeno (priblizno isto) vrijeme. S godina se to dakako ...zehricu...poremeti. Da skratim kad me stisne...mrak mi padne na oci....i nema tog boga koji to onda moze zaustaviti. Pa sad bilo to na poslu...u kafani....na utakmici ...ili kod kuce.tech10 wrote:To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi.Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.
Doci ces i ti u te godine.
-
amrino
To je zato sto ljudi ZELE da vjeruju u takve nelogicnosti iz ko zna kakvih razloga...arixs wrote:Ne vjerujem u vjerodostojnost ovoga hadisa i iskreno ne mogu vjerovati da su dr.povjerovali.Neistina je da se zene konkretno u islamu ali i u drugim religijama tako tretirju pa mi je zato sve u vezi sa ovim pitanjem nelogično.
- pitt
bilo je slucajeva da su hadisi dodavani od strane pojedinaca da ubace svoje ideje (joj sad paljbe). ne znam tacno ko, al je jedan (koji se plasio svoje zene) pokusao podvaliti da je cuo Poslanika kako prica da se helem zenama sve treba dopustiti i nista osporavat. cak i tada je to bilo naucna fantastika.
:D
-
mamica papucarka
pitt, jel ti to dogorilo 
-
mamica papucarka
pa cija su ono djecicapitt wrote:davnih danamamica 31 wrote:pitt, jel ti to dogorilo
- sffovac
debilniju temu odavno ne vidjeh
pa ako si vjernik i ako nisi, a imas morala, neces varati zenu, ne vidim kakve to sad veze ima sa hadisom i vjerom matere ti
opet pokusavate nesto servirati, a ovi debili svojerucke prihvate
p.s. da zena zna da je muz vara, a i dalje zivi s njim, toboze zbog djece ili neceg desetog, onda ona i zasluzuje to sto joj se i dogadja, krava svoje vrste, isto vrijedi i za muskarce
pa ako si vjernik i ako nisi, a imas morala, neces varati zenu, ne vidim kakve to sad veze ima sa hadisom i vjerom matere ti
opet pokusavate nesto servirati, a ovi debili svojerucke prihvate
p.s. da zena zna da je muz vara, a i dalje zivi s njim, toboze zbog djece ili neceg desetog, onda ona i zasluzuje to sto joj se i dogadja, krava svoje vrste, isto vrijedi i za muskarce
- Bosanac sa dna kace
Sace ona teta @KDKG da vam rekne da vam ne valja tema, jerbo hadis ne treba uzimat za ozbiljno!
a mene zanima sta kad zeni navre seksualna potreba a cojku se nece nesto, jel on gresan?

a mene zanima sta kad zeni navre seksualna potreba a cojku se nece nesto, jel on gresan?
- uozo
Jel' vara il' da se taslachi okolo po mahali?zena21 wrote:Mislim da tada zena ima pravo da varaBosanac sa dna kace wrote:Sace ona teta @KDKG da vam rekne da vam ne valja tema, jerbo hadis ne treba uzimat za ozbiljno!
a mene zanima sta kad zeni navre seksualna potreba a cojku se nece nesto, jel on gresan?![]()
![]()
Mislim da su ta dva pojma potpuno razlicita!!!