Zena-supruga uvijek mora biti spremna da udovolji muzu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Da li muzevi smiju i mogu varati svoje zene bez obzira na razlog?

DA
21
25%
NE
63
75%

Total votes: 84

tech10

Post by tech10 »

Juni. Trebam li obuci pancir prsluk? :D
Stari

Post by Stari »

tech10 wrote:Juni. Trebam li obuci pancir prsluk? :D
Prsluk...?...hm.
zena21

Post by zena21 »

tech10 wrote:Juni. Trebam li obuci pancir prsluk? :D
Obavezno :lol: :lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.

Problem ...po definiciji.
To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi. :-D
bug

Post by bug »

Stari wrote:
amrino wrote:Kada zena ne zeli da se stalno sexa sa svojim muzem (ili muz sa svojom zenom) - to znaci da imaju neki problem... :D
Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.

:D :D
stari zasto :D trosis energiju :D na njih, shvatit ce :D nekad
Stari

Post by Stari »

bug wrote:
Stari wrote:
amrino wrote:Kada zena ne zeli da se stalno sexa sa svojim muzem (ili muz sa svojom zenom) - to znaci da imaju neki problem... :D
Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.

:D :D
stari zasto :D trosis energiju :D na njih, shvatit ce :D nekad
Ooohoo...stovanje i rukoljub sa naklonom uz pregrst srdacnih pozdrava bug.

Ko to ...? (treba shvatiti...)
i sta?

PS.
tech10

Post by tech10 »

seka wrote: @tech10 i "rahatnija" je :lol:
I pomaze njenom ukupnom raspolozenju jer joj se cini da je izgubila koju kilu i da je njena dijeta uspjesna. :lol:
bug

Post by bug »

Stari wrote:Ooohoo...stovanje i rukoljub sa naklonom uz pregrst srdacnih pozdrava bug.

Ko to ...? (treba shvatiti...)
i sta?

PS.
gospodin :D bio i ostao :D

mislim da nisam :D upratila temu sasvim detaljno ali :D letimicnim pregledom par zadnjih postova zakljucih da :D postoji problem izazvan problemom :D koji pokusavas rijesiti
ma uopste nije bitno :D

ko razume :D shvatit ce :D:D
zena21

Post by zena21 »

tech10 wrote:
Stari wrote: Naravno...problem...recimo ima akutnu upalu mokracnog mjehura, umorna jer je rintala po kuci cijeli dan, ....ili se upravo kad joj se muzu u nje priprcalo njoj u stvari navalilo srati i mora u klozet.

To definitivno treba da obavlja na radnom mjestu. Na taj nacin racionalnije koristi vrijeme (ima vise slobodnog vremena za kucne aktivnosti), a istovremeno cini znatnu ustedu kucnom budzetu koristeci toalet papir od firme gdje radi. :-D

Odlicno :lol: :lol: :lol:
Stari

Post by Stari »

tech10 wrote:

Moram se , uz najbolju volju da se s tobom slozim, ipak razmimoici...mislim da ti je rezon pomalo ...uskogrudih vidika. Mislis da je sav svijet sacinjen od mladih osoba celicnih trbuha koji funkcionisu besprijekorno. Ja kad sam bio mladjan, recimo u vojakliji onomad davno, sam se jos donekle i mogao isprogramirati ...te takve i slicne (toaletne potrebe) obavljao u za to predvidjeno (priblizno isto) vrijeme. S godina se to dakako ...zehricu...poremeti. Da skratim kad me stisne...mrak mi padne na oci....i nema tog boga koji to onda moze zaustaviti. Pa sad bilo to na poslu...u kafani....na utakmici ...ili kod kuce.

Doci ces i ti u te godine.
amrino

Post by amrino »

Stari wrote:

Pa jeste i to je problem!
Kao sto je problem i kad se njemu ne moze dic' dvaput u toku jedne noci, kad njegova umjesnost traje cijelih pet i po' minuta...
Ne znam sta si ti konto da ja pisem...???

Napisala sam kada NE ZELI da se seksa a ne kada NE MOZE...razlika je velika.
Pearl

Post by Pearl »

tech10 wrote:

oplakah :D:D :thumbup: :thumbup:
Pearl

Post by Pearl »

Stari wrote:
tech10 wrote:

Moram se , uz najbolju volju da se s tobom slozim, ipak razmimoici...mislim da ti je rezon pomalo ...uskogrudih vidika. Mislis da je sav svijet sacinjen od mladih osoba celicnih trbuha koji funkcionisu besprijekorno. Ja kad sam bio mladjan, recimo u vojakliji onomad davno, sam se jos donekle i mogao isprogramirati ...te takve i slicne (toaletne potrebe) obavljao u za to predvidjeno (priblizno isto) vrijeme. S godina se to dakako ...zehricu...poremeti. Da skratim kad me stisne...mrak mi padne na oci....i nema tog boga koji to onda moze zaustaviti. Pa sad bilo to na poslu...u kafani....na utakmici ...ili kod kuce.

Doci ces i ti u te godine.
pusti nas da zivimo u lazoj nadi.. manje boli :D:D
arixs

Post by arixs »

Ne vjerujem u vjerodostojnost ovoga hadisa i iskreno ne mogu vjerovati da su dr.povjerovali.Neistina je da se zene konkretno u islamu ali i u drugim religijama tako tretirju pa mi je zato sve u vezi sa ovim pitanjem nelogično.
amrino

Post by amrino »

arixs wrote:Ne vjerujem u vjerodostojnost ovoga hadisa i iskreno ne mogu vjerovati da su dr.povjerovali.Neistina je da se zene konkretno u islamu ali i u drugim religijama tako tretirju pa mi je zato sve u vezi sa ovim pitanjem nelogično.
To je zato sto ljudi ZELE da vjeruju u takve nelogicnosti iz ko zna kakvih razloga...
pitt

Post by pitt »

bilo je slucajeva da su hadisi dodavani od strane pojedinaca da ubace svoje ideje (joj sad paljbe). ne znam tacno ko, al je jedan (koji se plasio svoje zene) pokusao podvaliti da je cuo Poslanika kako prica da se helem zenama sve treba dopustiti i nista osporavat. cak i tada je to bilo naucna fantastika. :D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

pitt, jel ti to dogorilo :D
pitt

Post by pitt »

mamica 31 wrote:pitt, jel ti to dogorilo :D
davnih dana :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

pitt wrote:
pa cija su ono djecica :)
:D
sffovac

Post by sffovac »

debilniju temu odavno ne vidjeh

pa ako si vjernik i ako nisi, a imas morala, neces varati zenu, ne vidim kakve to sad veze ima sa hadisom i vjerom matere ti

opet pokusavate nesto servirati, a ovi debili svojerucke prihvate

p.s. da zena zna da je muz vara, a i dalje zivi s njim, toboze zbog djece ili neceg desetog, onda ona i zasluzuje to sto joj se i dogadja, krava svoje vrste, isto vrijedi i za muskarce
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Sace ona teta @KDKG da vam rekne da vam ne valja tema, jerbo hadis ne treba uzimat za ozbiljno!

a mene zanima sta kad zeni navre seksualna potreba a cojku se nece nesto, jel on gresan? :roll: :D
pitt

Post by pitt »

mamica 31 wrote:
pitt wrote:
postareva :D:D
zena21

Post by zena21 »

Bosanac sa dna kace wrote:Sace ona teta @KDKG da vam rekne da vam ne valja tema, jerbo hadis ne treba uzimat za ozbiljno!

a mene zanima sta kad zeni navre seksualna potreba a cojku se nece nesto, jel on gresan? :roll: :D
Mislim da tada zena ima pravo da vara :oops: :D
uozo

Post by uozo »

pitt wrote:
mamica 31 wrote:
pitt wrote: davnih dana :D
postareva :D:D
:shock:
Sta ba???!!!!! :shock: :D
uozo

Post by uozo »

zena21 wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:Sace ona teta @KDKG da vam rekne da vam ne valja tema, jerbo hadis ne treba uzimat za ozbiljno!

Mislim da tada zena ima pravo da vara :oops: :D
Jel' vara il' da se taslachi okolo po mahali? :?
Mislim da su ta dva pojma potpuno razlicita!!! :shock: :lol:
Post Reply