'Obavještajna služba', objavljeno prije sat vremena a pominje se ovaj portal....Vingo wrote:Ne zelim sama sebe praviti shizofrenicnom gledajuci ove kodove....Nancy Drew wrote:ma, je li iko shvatio šta je ovo?Nancy Drew wrote:tražeći nešto o behmenu nađoh i ovo, pominje se sarajevo -x ali baš ne razumijem puno
šta je ovo, zaista? nešto povjerljivo?![]()
http://republic-bosnia-herzegovina.com/?feed=rss2&p=195
U saobraćajnoj nesreći povrijeđen Omer Behmen
-
Nancy Drew
-
zippo
mješaš neke stvari.Vingo wrote:Fascinirana sam.
Sljedeci put kad Seki odluci ugroziti svoj zivot strajkajuci gladju - ocekujem te da dignes glas podrske tom paceniku...
štrajk glađu, samoubistvo,.. je ćin koji čovjek sam sebi pravi i ja ga tu nemam šta podržavat.
opet kažem nisam za smrtnu kaznu ni šešelju niti kome drugom.
vjeruj mi i šešelju bi teže palo da ga osude na doživotnu (ali stvarno doživotnu) nego na smrtnu - tako bi postigao cilj, bio bi mućenik onim svojim pristalicama - budalama koji bi se ložili na njegovo mućeništvo i žrtvu.
-
Vingo
Eeeej govorimo o Omeru Behmenu i saobracajnoj nesreci???? Kakva smrtna kazna???zippo wrote:mješaš neke stvari.Vingo wrote:Fascinirana sam.
Sljedeci put kad Seki odluci ugroziti svoj zivot strajkajuci gladju - ocekujem te da dignes glas podrske tom paceniku...
štrajk glađu, samoubistvo,.. je ćin koji čovjek sam sebi pravi i ja ga tu nemam šta podržavat.
opet kažem nisam za smrtnu kaznu ni šešelju niti kome drugom.
vjeruj mi i šešelju bi teže palo da ga osude na doživotnu (ali stvarno doživotnu) nego na smrtnu - tako bi postigao cilj, bio bi mućenik onim svojim pristalicama - budalama koji bi se ložili na njegovo mućeništvo i žrtvu.
(Ili me nancyn kod vec obuzeo)
-
alka_profesionalka
hahhahaah
moze bit da je to bio Atentat

moze bit da je to bio Atentat
- DiplomataSaSela
je li ovo treba da je smijesno ili sta...kazi nam da znamoOceania wrote:Jeli velika steta na autu ?
-
alka_profesionalka
ma nista samo prednja karambolka se ulupila 
- DiplomataSaSela
hocemo li se sad i ovome smijati...alka_profesionalka wrote:ma nista samo prednja karambolka se ulupila
...ili tvojoj gluposti,mada si ti za plakat...