Novosti o najtrofejnijem klubu u BiH: NK Celik !!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BSn
Daj ba, smirite se malo!
Jos cete se svadjati oko toga, ko je vise gin'o i kod koga je rat bio gori!
Ma daj, ba, sta vam je.
Eto, ljudi su otvorili svoju temu, kome se ne svidja nek' nista i ne pise.
Otvorite i vi FCS, ZELJO ili koju vec, niko vam ne brani!
Jest da je Sarajevo unisteno u ratu, al' mislite da je i njima bilo lahko pod vazdusnim napadima!
BiH do groba!
FORZA ZELJO!
Jos cete se svadjati oko toga, ko je vise gin'o i kod koga je rat bio gori!
Ma daj, ba, sta vam je.
Eto, ljudi su otvorili svoju temu, kome se ne svidja nek' nista i ne pise.
Otvorite i vi FCS, ZELJO ili koju vec, niko vam ne brani!
Jest da je Sarajevo unisteno u ratu, al' mislite da je i njima bilo lahko pod vazdusnim napadima!
BiH do groba!
FORZA ZELJO!
-
PITARKA_SA
nema pljuvanja ,pa ljubljenja..
haj zdra'o
haj zdra'o
-
Maksim
Ja Zrinjskom zelim svako zlodzenanbeg wrote:za Kilam:
Nemoj se praviti pametan bezveze,ako ti se ne svidja sto koristimo ovu stranicu za razmjenu informacija,napunisti ovu temu.Ja sam Zenicanin koji zivi u Sa,postujem sve klubove,a volim samo Celik,ne zelim ni jednom klubu neko zlo.
Ponavljam jos jednom da je ova tema iskljuocivo samo o informacijama u Celiku,a nikakva prepiranja na relaciji Zenica-Sarajevo!
Hvala!
-
Maksim
Dajte ba ljudi, postoje fakti i oni su dovoljni da se ne vode neke diskusije oko toga tko je najtrofejniji klub iz BiH. Zna se da kada gledamo ukupnu povijest bh. klubova Celik jeste nula spram FK Sarajeva, Zeljeznicara ili Veleza. FK Sarajevo su forsirali vlastodrsci tijekom SFRJ a i poslije zadnjeg rata a isto vazi i za Celik, mozda Izetbegovicev najomiljeniji klub 
-
dzenanbeg
BSn je dao jako pametnu poruku svima koji ne razumiju zasto je ova tema otvorena,i koji ne mogu da podnesu zasto je ova tema otvorena takva kakva jest.
Dosta vise prepucavanja (mizernih),dajte nam vise informacija o Celiku za naredni dio sezone 2007.
Hvala !!!
Dosta vise prepucavanja (mizernih),dajte nam vise informacija o Celiku za naredni dio sezone 2007.
Hvala !!!
-
PITARKA_SA
pitam njih,jer procitah ovdje da je Saranovic odbio potpisati za Sarajevo zbog pregovora sa Celikompotres_mozga wrote:Kakva si ti pitarka ako ne znas jel' potpisao ili ne???PITARKA_SA wrote:potpisa li Saranovic?
-
Maksim
Ma nabijem ZrinjskiMarco-x wrote:Aj bola Austrijanac razguli malo odavde, nek ljudi pišu o Čeliku...Maksim wrote:Ja Zrinjskom zelim svako zlodzenanbeg wrote:za Kilam:
Nemoj se praviti pametan bezveze,ako ti se ne svidja sto koristimo ovu stranicu za razmjenu informacija,napunisti ovu temu.Ja sam Zenicanin koji zivi u Sa,postujem sve klubove,a volim samo Celik,ne zelim ni jednom klubu neko zlo.
Ponavljam jos jednom da je ova tema iskljuocivo samo o informacijama u Celiku,a nikakva prepiranja na relaciji Zenica-Sarajevo!
Hvala!
-
Ripicipi
PITARKA_SA wrote:pitam njih,jer procitah ovdje da je Saranovic odbio potpisati za Sarajevo zbog pregovora sa Celikompotres_mozga wrote:Kakva si ti pitarka ako ne znas jel' potpisao ili ne???PITARKA_SA wrote:potpisa li Saranovic?
Last edited by Ripicipi on 13/01/2007 03:20, edited 1 time in total.
-
bih_finest
Pa dajte ljudi, naša liga je presmiješna. No naravno, bošnjo ne bi bio bošnjo kad se ne bi imao s kim svađati, prepirati...moj prijedlog hajmo mi još jedan rat, hebo mir šta će nam to... 
-
PITARKA_SA
a to sto je nasa liga losa ne umanjuje moju LJUBAV prema Sarajevu,ocito ne shvatas cim mozes pisati tako nesto,ali ok,svakom svoje.
PS:cudi me da je ipak potpisao za nas..mislim,najtrofejniji mu ponudise mjesto u klubu,kad ono odbi..aaaa cuda ...svasta

PS:cudi me da je ipak potpisao za nas..mislim,najtrofejniji mu ponudise mjesto u klubu,kad ono odbi..aaaa cuda ...svasta
-
sulesavic
@PITARKA_SAPITARKA_SA wrote:a to sto je nasa liga losa ne umanjuje moju LJUBAV prema Sarajevu,ocito ne shvatas cim mozes pisati tako nesto,ali ok,svakom svoje.
![]()
PS:cudi me da je ipak potpisao za nas..mislim,najtrofejniji mu ponudise mjesto u klubu,kad ono odbi..aaaa cuda ...svasta![]()
![]()
![]()
![]()
©ta vi¹e voli¹ - reprezentaciju ili FCS?
-
cpt.picard
96/97 na Grbavici iza gola jos nije bilo deminiranodzenanbeg wrote:nisam znao da su sarajevo zasipale granate 1996 i 1997.
Vi vise ni mozete ni do 2. u narednih 10 godina.
-
dzenanbeg
Hvala sto se javljate na ovu temu koja vas se uopste ne tice(Svi oni koji imaju komplex zvani Nk Celik),znaci uspjeli smo privuci dobar broj onih koje nismo planirali u nasim postovima,sto je veliki uspjeh sto se tice broja prisutnih,ali jedino nam je zao kvaliteta njihovih postova jer je jednak mizernom komplexasu.
Zao mi je zbog Cinjenica!!!
Zao mi je zbog Cinjenica!!!