aha,........a od koje diplome ce vise hajra vidjet?genija wrote:ebi se pitt.. da znas
par mojih prijatelja je otislo u Sarajevo da studira jer ovdje je preskupo
Posao u USA?
- GandalfSivi
Meni je godisnje 32000 kredita (koje cu otplacivati jednog lijepog dana), ali je i to bolje nego studirati u BiH. Tamo sam zavrsio dvije godine ekonomije i nije mi se bas svidjelo.
- pitt
A mozes li mozda dole uzeti loan neki? hoce li ti biti diploma priznata kao americka?genija wrote:pitt nemoj bubati kada neznas et vidis...nemoze svako biti genijalan kao japitt wrote:Blago njoj ona moze platiti 8 milja![]()
![]()
ja zaista nemam toliko paretina nego uzimam loans kako bih odplatila jednog ljepog suncanog dana.. nadam se..
- danas
pa i nije bitno sta je... 4-godisnji pristojan faks je ovoliko godisnje, samo za tuitiongenija wrote:sta ti studiras bog te...?GandalfSivi wrote:Meni je godisnje 32000 kredita (koje cu otplacivati jednog lijepog dana), ali je i to bolje nego studirati u BiH. Tamo sam zavrsio dvije godine ekonomije i nije mi se bas svidjelo.
-
EI Presidente
ovo je standarni prosjek u DCju za godinu skole, osime ako si u Corcoran Akademiji, ali to je samo za studene umjetnosti i cijena im je oko 27,000 godisnje. Ali AU, GW, Georgtown su svi preko 30 'iljadadanas wrote:pa i nije bitno sta je... 4-godisnji pristojan faks je ovoliko godisnje, samo za tuitiongenija wrote:sta ti studiras bog te...?GandalfSivi wrote:Meni je godisnje 32000 kredita (koje cu otplacivati jednog lijepog dana), ali je i to bolje nego studirati u BiH. Tamo sam zavrsio dvije godine ekonomije i nije mi se bas svidjelo.
-
genija
dole ne trebas loans nije skola skupa kao ovdje.. ja ti samo govorim da su neki otisli da studiraju dole i vratili se kada su zavrsili, to za diplomu da li vazi nemam blage veze.. ja sam to rekla jer ova osoba sto je pocela temu hoce da se vrati nazad u BiH kada zavrsi skolu ovdje..pitt wrote:A mozes li mozda dole uzeti loan neki? hoce li ti biti diploma priznata kao americka?genija wrote:pitt nemoj bubati kada neznas et vidis...nemoze svako biti genijalan kao japitt wrote:Blago njoj ona moze platiti 8 milja![]()
![]()
ja zaista nemam toliko paretina nego uzimam loans kako bih odplatila jednog ljepog suncanog dana.. nadam se..![]()
izvini sto te ovo sve pitam, al ja jos nigdje ne cuh (do maloprije0 da je neko odavde otisao dole da se skoluje (sem ako ne mislio dole ostajat)
-
EI Presidente
koji je jedan od najboljih u USA. zato nije'nepitt wrote:ja sam izletio oko 50K samo za MBA
- repeater
sto hoce reci da genija studira na nekoj rupi u midwestu. moja genija, ovdje je obrazovanje prvenstveno pitanje statusa.danas wrote:pa i nije bitno sta je... 4-godisnji pristojan faks je ovoliko godisnje, samo za tuitiongenija wrote:sta ti studiras bog te...?GandalfSivi wrote:Meni je godisnje 32000 kredita (koje cu otplacivati jednog lijepog dana), ali je i to bolje nego studirati u BiH. Tamo sam zavrsio dvije godine ekonomije i nije mi se bas svidjelo.
- danas
slusaj ti geniju, ona ce ti reci sta je pravi a sta je krivipitt wrote:ma jok....to se samo tako zove.....ovdje nista nije pravogenija wrote:pitt wrote:ja sam izletio oko 50K samo za MBA![]()
kud to uradi?
to fakticki i nije pravi Master's degree anyway!:D
-
EI Presidente
nego ti casu dobro hladne H2O, pa se malo presaberigenija wrote:pitt wrote:ja sam izletio oko 50K samo za MBA![]()
kud to uradi?
to fakticki i nije pravi Master's degree anyway!