zaljubljenost ili ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zmijaIzmaj
a ti kao znas istinu, al je cuvas za sebebug wrote:slobodno ti interpretirajneistine
:D
-
Kwaheri
zmaju u prijevodu...slobodnom...ztluhcs wrote:zaljubljenost - kad ti ne pada na pamet sex s drugom...mrgud@ wrote: -ZALJUBLJENOST- Nelogicno stanje uma i zanemarenost razuma. Tijelo radi sve sto razum brani. Mislis da je bez te osobe i tvoj zivot zavrsen.
-LJUBAV- Znati da bez te osobe mozes ali ne zelis bez nje kroz zivot. Svjestan si svih mogucih i nemogucih mahana i vrlina te osobe. Ono sto ti smeta ignorises ili zavolis, a ono sto volis apsolutno te odusevljava uvijek i iznova kod te osobe.
ljubav - pada ti na pamet sex s drugom, ali samo uz njenu dozvolu...
"ja volim samo sebe...nananana" by Gobac
-
mamica papucarka
-
zmijaIzmaj
sta kaze ovaj, ja sam samo u minđuse gledala 
-
zmijaIzmaj
e ba, evo jedan tekstic sa jednog stecka
Oni koji nemaju sta da kazu obicno govore. Oni koji znaju istinu sute, a... mi... smrznute sjene koje cutke cekaju neko proljetce koje nikako da dojde.
Oni koji nemaju sta da kazu obicno govore. Oni koji znaju istinu sute, a... mi... smrznute sjene koje cutke cekaju neko proljetce koje nikako da dojde.
- nebojeplavo
[quote="Le Muet"]ljubav je samo rijec i nista vise ..
Nekad davno sam procitala knjigu pod ovim nazivom
Nekad davno sam procitala knjigu pod ovim nazivom
-
_STOKA_OD_OKA
ja jednom bio s trebom, i ja osjetio leptirice, kad sam doso kuci, gladan ko stoka. pa se pitam da ti leptirici nisu zapravo bili ono krcanje u zeludcu zbog gladi i nedostatka hrane/tecnostipitt wrote:kad ti leptirici igraju u stomaku svaki put kad sa njom izadjes....its amore:D:D
- pitt
a mozda je bio i srackolitis_STOKA_OD_OKA wrote:ja jednom bio s trebom, i ja osjetio leptirice, kad sam doso kuci, gladan ko stoka. pa se pitam da ti leptirici nisu zapravo bili ono krcanje u zeludcu zbog gladi i nedostatka hrane/tecnostipitt wrote:kad ti leptirici igraju u stomaku svaki put kad sa njom izadjes....its amore:D:D
![]()
![]()
![]()