Kosovo nedamo?
-
Maksim
ajd, larry, idi lijepo nazad u sandzak i ne kvari temu, jer tema se tice svih a ne samo srba (bas bi ti trebao da se interesujes, jer si srbijanac) i albanaca. neovisnost kosova ce biti kompleksniji slucaj nego samo datum referenduma i cica mica gotova prica. ja ponavljam, mi u bosni nemamo nikakvu garanciju a albancima je to svejedno, iako imaju drzavu albaniju, vecina su na kosovu, manjina u srbiji, manjina u makedoniji, manjina u grckoj i manjina u bugarskoj a ima ih i u crnoj gori. sto ce to sve sad znaciti? da ce mozda za par godina pocet urlat da ih i makedonci teroriziraju i da ce trazit jos jednu drzavu?
-
Oceania
Sto se ti sekiras za MakedonijuMaksim wrote:ajd, larry, idi lijepo nazad u sandzak i ne kvari temu, jer tema se tice svih a ne samo srba (bas bi ti trebao da se interesujes, jer si srbijanac) i albanaca. neovisnost kosova ce biti kompleksniji slucaj nego samo datum referenduma i cica mica gotova prica. ja ponavljam, mi u bosni nemamo nikakvu garanciju a albancima je to svejedno, iako imaju drzavu albaniju, vecina su na kosovu, manjina u srbiji, manjina u makedoniji, manjina u grckoj i manjina u bugarskoj a ima ih i u crnoj gori. sto ce to sve sad znaciti? da ce mozda za par godina pocet urlat da ih i makedonci teroriziraju i da ce trazit jos jednu drzavu?
-
zzzzz
Albanci su zadovoljni statusom u Makedoniji, dobili su manje nego sto imaju Srbi u BiH ali su ipak zadovoljni.Maksim wrote:ajd, larry, idi lijepo nazad u sandzak i ne kvari temu, jer tema se tice svih a ne samo srba (bas bi ti trebao da se interesujes, jer si srbijanac) i albanaca. neovisnost kosova ce biti kompleksniji slucaj nego samo datum referenduma i cica mica gotova prica. ja ponavljam, mi u bosni nemamo nikakvu garanciju a albancima je to svejedno, iako imaju drzavu albaniju, vecina su na kosovu, manjina u srbiji, manjina u makedoniji, manjina u grckoj i manjina u bugarskoj a ima ih i u crnoj gori. sto ce to sve sad znaciti? da ce mozda za par godina pocet urlat da ih i makedonci teroriziraju i da ce trazit jos jednu drzavu?
Srbija jos uvijek zivi u iluzijama i zali za vremenom nakon I svjetskog rata i Balkanske konferencije, kad se krojilo i prekrajalo kako je Engleskoj i Rusiji ceif. Turci su ih razduzili za Kosovo ali su im donijeli Vojvodinu...koji k sad hoce, najljepse bi bilo kad bi moglo i jare i pare.