ma njegova je vazda zadnjaPearl wrote:pa bolje da on mirno popusti, nego da bude bijencHupjahalic@ wrote:ma nije.Pearl wrote: ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutra
slatke, na ranu da ih privijes, musko je naizgled glava porodice, al je herkina zadnja![]()
![]()
![]()
![]()
bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
- cHupjahalic@
hercegovci su boze sacuvaj.

- anais_nin
SKRTE????????Patron of Formello wrote:Sa hercegovkom nesto imati?Pa to je cista propast.
Te zene imaju jezik od metra i vrlo su skrte.
Ima i boljih nacina da se upropastis svoj zivot.
![]()
Last edited by anais_nin on 29/12/2006 23:10, edited 1 time in total.
- cHupjahalic@
dugo je cekati da on popustiPearl wrote:pa bolje da on mirno popusti, nego da bude bijen
bolje ga unaprijed sriktati.
- cHupjahalic@
nisam ja nista rekla.danas wrote:bolje jadnog bosanca handritcHupjahalic@ wrote:hercegovci su boze sacuvaj.![]()
jelde
![]()
- anais_nin
ja vala svasta jesam, ali looda bas i nisamdanas wrote:pa niste ni vi lude, da hercegovce zeniteanais_nin wrote:vidi se ko je analiticki sagledao situacijuPearl wrote: ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutra
slatke, na ranu da ih privijes, musko je naizgled glava porodice, al je herkina zadnja![]()
![]()
sve na stranu, ali uglavnom se mi s juga (zenskog roda) bolje slazemo sa bosancerosima muskog roda, nego s nasim juznjacimanije to bez neke
![]()
-
mirness
ipak mislim da je muska zadnja DA DRAGAPearl wrote:ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
- cHupjahalic@
kratko i jasno: kuchenice.anais_nin wrote: SKRTE????????e to prvi put cujem
![]()
da smo ters, zahtjevne, brbljive, glasne, za*ebane, ostrokondze, aspide, azdaje itd itd to sam sve vec cula....ali da smo skrte...e vala nismo
al' nismo ni Merhamet sto jest jest
![]()
![]()
ne dijelimo bez reda
Last edited by cHupjahalic@ on 29/12/2006 23:13, edited 1 time in total.
- Patron of Formello
Kod herki pare na stolu stoje a niko ih ne uzima.anais_nin wrote:SKRTE????????Patron of Formello wrote:Sa hercegovkom nesto imati?Pa to je cista propast.
Te zene imaju jezik od metra i vrlo su skrte.
Ima i boljih nacina da se upropastis svoj zivot.
![]()
e to prvi put cujem
![]()
da smo ters, zahtjevne, brbljive, glasne, za*ebane, ostrokondze, aspide, azdaje itd itd to sam sve vec cula....ali da smo skrte...e vala nismo
al' nismo ni Merhamet sto jest jest
![]()
![]()
ne dijelimo bez reda
-
Pearl
pa ja bona.. sriktavanje je prevencija i djelovanje unaprijed...cHupjahalic@ wrote:dugo je cekati da on popustiPearl wrote:pa bolje da on mirno popusti, nego da bude bijen...
bolje ga unaprijed sriktati.![]()
![]()
bijenje dolazi tek kasnije, ako se sriktavanje ne pokaze kao dobra metoda..
Last edited by Pearl on 29/12/2006 23:15, edited 1 time in total.
- SaraLe
#63 Re: Bosanac Hercegovka
Ja bi se rado uvjerila u toanais_nin wrote:cigo wrote:Raja herke su najbolje,mislim sto se tice sexa one su zakon.![]()
![]()
interesantno zapazanje....
- cHupjahalic@
jos je zanimljivije da oni ni bosankama izgleda nisu zanimljivi.danas wrote:pa niste ni vi lude, da hercegovce zenite:
-
Pearl
taman su negdje na listi ispod crnogoraca..cHupjahalic@ wrote:jos je zanimljivije da oni ni bosankama izgleda nisu zanimljivi.danas wrote:pa niste ni vi lude, da hercegovce zenite:
![]()
- cHupjahalic@
postoje razlicite metode sriktavanja, nek prodju test i zivjet ce k`o bube citav zivot.Pearl wrote:pa ja bona.. sriktavanje je prevencija i djelovanje unaprijed...cHupjahalic@ wrote:dugo je cekati da on popustiPearl wrote:pa bolje da on mirno popusti, nego da bude bijen...
bolje ga unaprijed sriktati.![]()
![]()
bijenje dolazi tek kasnije, ako se sriktavanje ne pokaze kao dobra metoda..
- cHupjahalic@
jesi citala sta je onaj @mostarac pisao?danas wrote:pa nisu ni bosanke mahnite![]()
![]()
![]()
(i on ce, ako ne sredi kakvu sa Zapada
- cHupjahalic@
znaci slusadanas wrote:a sto mislis da sam ga izbacila iz haremica![]()
![]()
-
Pearl
herkamaccarona wrote:bice rata![]()
sta ce pobijediti![]()
![]()
bosanska dobrota![]()
![]()
hercegovacka tvrdoglavost![]()
![]()
![]()
-
mostarac
sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate
- danas
evomostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise![]()
- Patron of Formello
Potpisujem.mostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise![]()