savremeni muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
-
mamica papucarka
takvi obicno nagrabuse.Zhaba wrote:a znaci tako je Pitt postao Pittic i riba wc-solje![]()
znam tipa koji je ko momak bio haotican. Mijenjo zene, hodo po cijelu noc... i evo skoro se ozenio i sad je ko bela lala
nisam mogla vjerovat
p.s nisam primijetila da wc skoljku pere cetkicom za zube, ali ne bih se iznenadila da i to vidim
-
Zhaba
aaa to nije nista novo, onaj koji najglasnje vice ja nikad ne biH, taj na kraju sve radi i jos se zahvalimamica 31 wrote:takvi obicno nagrabuse.Zhaba wrote:a znaci tako je Pitt postao Pittic i riba wc-solje![]()
Srede ih zene ko piste
![]()
znam tipa koji je ko momak bio haotican. Mijenjo zene, hodo po cijelu noc... i evo skoro se ozenio i sad je ko bela lala![]()
nisam mogla vjerovatPoslije posla pravac kuci... U drustvo izlazi samo sa zenom :oops:Redovno ide u kucne nabavke... ma za ne povjerovat.
![]()
p.s nisam primijetila da wc skoljku pere cetkicom za zube, ali ne bih se iznenadila da i to vidim![]()
- manijak1
-
mamica papucarka
ovaj ti je bio tipican macho primijer.manijak1 wrote:Pojedinačni incident
nema sta auta i motora nije slupo
Poslije kada je upozno ovu, munto ju je godinu dana
i na kraju ona njega smunta i ja joj rekoh "e vala, svaka ti cast"
- manijak1
- anais_nin
nemoj mjeriti sve turkinje po arshinu seljanki u svabiji (tako se i nashe pohase kad odu negdje gdje ih niko ne znaZhaba wrote:danas wrote:pa oni to tako mozda voleZhaba wrote: gdje ce ba turkinji kupovati tigraste kad u svakoj ima 150 kgXXL size
![]()
![]()
![]()
XXXL i dlakavo mmmmm znaci na to se baje pale
-
mamica papucarka
et sadpitt wrote:mamica se lozila na kamiondzije:D:D
- danas
i jos pita -- ima li jos staZhaba wrote:aaa to nije nista novo, onaj koji najglasnje vice ja nikad ne biH, taj na kraju sve radi i jos se zahvalimamica 31 wrote:takvi obicno nagrabuse.Zhaba wrote:a znaci tako je Pitt postao Pittic i riba wc-solje![]()
Srede ih zene ko piste
![]()
znam tipa koji je ko momak bio haotican. Mijenjo zene, hodo po cijelu noc... i evo skoro se ozenio i sad je ko bela lala![]()
nisam mogla vjerovatPoslije posla pravac kuci... U drustvo izlazi samo sa zenom :oops:Redovno ide u kucne nabavke... ma za ne povjerovat.
![]()
p.s nisam primijetila da wc skoljku pere cetkicom za zube, ali ne bih se iznenadila da i to vidim![]()
-
mamica papucarka
...a zena kaze "eno, rernu mi rdja zahvatila"danas wrote:i jos pita -- ima li jos staZhaba wrote:aaa to nije nista novo, onaj koji najglasnje vice ja nikad ne biH, taj na kraju sve radi i jos se zahvalimamica 31 wrote:takvi obicno nagrabuse.Srede ih zene ko piste
![]()
![]()
![]()
-
Zhaba
aha sve su one divne i mila dok ih ne vodis kuci ali kad ih kuci vodis postane to nesto sto ima 150 kg i izgubi misao za moduanais_nin wrote:nemoj mjeriti sve turkinje po arshinu seljanki u svabiji (tako se i nashe pohase kad odu negdje gdje ih niko ne znaZhaba wrote:danas wrote: pa oni to tako mozda voleXXL size
![]()
![]()
![]()
)....kod turkinja je uklanjanje dlaka (na predivne nacine) svetinja
i ima ih veliki veliki broj za stat i gledat (i kuci vodit
)
- danas
ali zato razvije smisao za handrenjeZhaba wrote:aha sve su one divne i mila dok ih ne vodis kuci ali kad ih kuci vodis postane to nesto sto ima 150 kg i izgubi misao za moduanais_nin wrote:nemoj mjeriti sve turkinje po arshinu seljanki u svabiji (tako se i nashe pohase kad odu negdje gdje ih niko ne znaZhaba wrote:![]()
![]()
)....kod turkinja je uklanjanje dlaka (na predivne nacine) svetinja
i ima ih veliki veliki broj za stat i gledat (i kuci vodit
)
![]()
pitaj anais, *ebo mater kako turkinje po turskoj gaze muzeve
- manijak1
- manijak1