Predstavnik Bosne i Hercegovine na Pjesmi Evrovizije 2007.?
Moderator: _BataZiv_0809
-
sure_alma
pratim eurosong vec godinama i to sam lojalna gledateljka pa tako da imam pravo da dam komentar na ovu temu...
evo da se prisjetimo nekih proslih izvodjaca koji su nas predstavljali na eurosongu:
adi lukovac, davorin popovic, alma cardzic, alma i dejan, dino merlin, deen, hari itd...
bilo je finih pjesmica a vala bilo je i grozota...
po mom misljenju trebali bi poslati tifu i nek on otpjeva nesto kvalitetno...tifa je legenda na nasim prostorima i sigurna sam da ne bi iznevjerio...ili nek posalju edu majka
Pozdrav...!
evo da se prisjetimo nekih proslih izvodjaca koji su nas predstavljali na eurosongu:
adi lukovac, davorin popovic, alma cardzic, alma i dejan, dino merlin, deen, hari itd...
bilo je finih pjesmica a vala bilo je i grozota...
po mom misljenju trebali bi poslati tifu i nek on otpjeva nesto kvalitetno...tifa je legenda na nasim prostorima i sigurna sam da ne bi iznevjerio...ili nek posalju edu majka
Pozdrav...!
- chuchumbamayumbe
Ako već neki predlažu Eminu Jahović kao stranu državljanku sa bosanskim pasošem, ja bih da predložim
Džonija Logana kao predstavnika BiH na Eurosongu.
Čovjek je Irac, osvojio Eurosong 3 puta, zašto ne bi pjevao za nas, velike su mu šanse?!
Ako mogu novopazarci pjevati za BiH, zašto ne bi mogli i Irci?
Trebamo još samo vidjeti sa njim da li bi prostao, i to je to.
Džonija Logana kao predstavnika BiH na Eurosongu.
Čovjek je Irac, osvojio Eurosong 3 puta, zašto ne bi pjevao za nas, velike su mu šanse?!
Ako mogu novopazarci pjevati za BiH, zašto ne bi mogli i Irci?
Trebamo još samo vidjeti sa njim da li bi prostao, i to je to.
-
rikardoreis
predlazem matti nikennenaFaceOff wrote:
Ustvari kad bolje razmislim uopste ne znam koga bih poslao u Helsinki.
- mrki62
#60 Re: Predstavnik Bosne i Hercegovine na Pjesmi Evrovizije 200
Pa šta fali Harisu Džinoviću ?DK-27 wrote:
Eh, sad, povodom ove vijesti, kruže različite glasine o tome, ko bi mogao predstavljati BiH u Helsinkiju 2007. godine. Navodno da su i Zdravko Čolić i Dino Merlin odbili ovakve ponude, a još se kao mogući predstavnik spominje i Haris Džinović, što me zgražava do besvijesti, iako mi je jasno da se radi o glasinama.
Čovjek ima takve glasovne mogućnosti da bi mu i sam Pavaroti zavidio .
On bi svakako otpjevao pjesmu žanra što priliči toj prilici
-
Grom iz vedra neba
Tifa
Koreografija: Tifa na transporteru, i ona njegova faca kad skripi zubima i njise glavom 
-
Grom iz vedra neba
#63 Re: Predstavnik Bosne i Hercegovine na Pjesmi Evrovizije 200
Pa zar nije izdajnik? A vidim ti ganjas izdajnike po clanu 2 Ustava BiH.mrki62 wrote:Pa šta fali Harisu Džinoviću ?DK-27 wrote:
Eh, sad, povodom ove vijesti, kruže različite glasine o tome, ko bi mogao predstavljati BiH u Helsinkiju 2007. godine. Navodno da su i Zdravko Čolić i Dino Merlin odbili ovakve ponude, a još se kao mogući predstavnik spominje i Haris Džinović, što me zgražava do besvijesti, iako mi je jasno da se radi o glasinama.
Čovjek ima takve glasovne mogućnosti da bi mu i sam Pavaroti zavidio .
On bi svakako otpjevao pjesmu žanra što priliči toj prilici
-
Grom iz vedra neba
I jos dvije plesacice sa kalasnjikovima.Bechir wrote:...a na transporteru grb s ljiljanima!Grom iz vedra neba wrote:TifaKoreografija: Tifa na transporteru, i ona njegova faca kad skripi zubima i njise glavom
-
medika
vi pisite sta zelite ja bi glasao za alena islamovica
sa pjesmom jugoslavia on zna i uzivo da pjeva orginal
pa bi ga poslao stoposto a mozda bi i dinu merlina sa pjesmom niko ka ja tvoj veseli bosanac
a i on zna uzivo da pjeva. on i alen su najbolji.
posalo bi i refika da pjeva zabavne ili rok muziku
mora neko od njih dvojice ici alen ili dino
ja glasam za obojcu pa vi odlucite
sa pjesmom jugoslavia on zna i uzivo da pjeva orginal
pa bi ga poslao stoposto a mozda bi i dinu merlina sa pjesmom niko ka ja tvoj veseli bosanac
a i on zna uzivo da pjeva. on i alen su najbolji.
posalo bi i refika da pjeva zabavne ili rok muziku
mora neko od njih dvojice ici alen ili dino
ja glasam za obojcu pa vi odlucite
Last edited by medika on 04/01/2007 10:20, edited 3 times in total.
-
three sisters
al dino je živi proljev, ljudi u dvorani bi pozaspali nabodeni na njegovu koprivu
ja predlažem LAKU
ja predlažem LAKU