Ja ne izmisljam, cak su mu se srbijanski novinari podsmijavali komentarisuci da je ovaj polupao loncice i ne konta da je Jugoslavija davno nestala.... povod je bio taj sto je Mesa u intervjuu za njihov tv, na pitanja u vezi reprezentacije SCG odgovarao u stilu "Imamo sanse", "bolja smo reprezentacija" itd.radeljas wrote:ne izmisljaj ni ti. zasto bi mesha rekao da je srbija njegova reprezentacija? jugoslavija jeste bila i sta s tim. to se ne da izbrisati. castan je jer je borac bio na terenu, jer se i kao trener dokazao uvodjenjem istres-a u prvu francusku ligu. na kraju igrao je ne pocetku i za tu bih u ratu. nije do sad imao posla sa pashalicem i ushanovicem. a muzurovic jeste. da ne pricamo sad o fk sarajevo i mutnim poslovima tamo.zzzzz wrote:E boga ti ne lupaj, po cemu je Mesa pokazao da je castan igrac i trener, mozda sto slihtajuci se po Beogradu naziva reprezentaciju Srbije svojom???radeljas wrote:
i ova ima smisla. uzeli su covjeka po svojoj mjeri. muzurovic je tu negdje po intelektu i svemu u rangu ushanovica i pashe. mesha, castan igrac i trener, legenda, nema sta da trazi u takvom savezu. kad napravi jos uspjeha spomenuce ga prodane dushe iz avaza i to je sve.
.
rezultati ce pokazati, a ja sam ubjedjen da oni sa muzurovicem, koji ne radi nigdje godinama, nece doci.
Ne znam odakle mu to, da li zbog zene ali je zvucalo pateticno i jadno.

)