Probiraci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
urbanagerila
OK onda priznajem da moja diploma iz Ramsgatea koju sam vjerovatno kupio davne ´90 nije dorasla tebi i tvojim nevjerovanim sposobnostima izvrtanja stvari u svoju korist (ali kome mozes) ....ovo je bilo iz glave ??? Jel treba da nastavimo na engleskom pa da ti dokazem koliko grijesis ili da pojednostavis suplju i prevedes mi ASSUME ...zar puno trazim? 
- chinese_water
e volio bih da vidim jednom temu... i da se svi drze iste... a ne da napumpavaju svoj "ego" 
-
urbanagerila
I profuselly oppologies for inncovinience that I might brought on this forum tryng to show which of two smartasses is tougher ... nuff said 
- chinese_water
At least try to be gramatically correct with that diploma!
- chinese_water
Kud' idu svi tu i mali MujoSogan wrote:Ne skreci sa teme glupane glupi!!!chinese_water wrote:e volio bih da vidim jednom temu... i da se svi drze iste... a ne da napumpavaju svoj "ego"![]()
-
urbanagerila
Autor: anais_nin Poslano: 22/12/2006 02:28anais_nin wrote:urbanagerila wrote:Jel to trazimo po rijecniku ??? Hajmo iz glave Herka .... nemoj me razocarati pls
ne pridaji si toliko vaznosti nisam bila online kad si postavljao ove odgovoretvrdoglava sam i samouvjerena samo kad su u pitanju stvari o kojima imam pojma
probaj me na podforumu fudbal mozda ces tamo bolje proci
Autor: anais_nin Poslano: 22/12/2006 02:40
Autor: anais_nin Poslano: 22/12/2006 02:41
Autor: urbanagerila Poslano: 22/12/2006 01:23 = 02:23
Jel to trazimo po rijecniku ??? Hajmo iz glave Herka .... nemoj me razocarati pls
Herka u can do much better than that
Last edited by urbanagerila on 22/12/2006 02:11, edited 2 times in total.
-
urbanagerila
Sorry Chink using two or more languages everyday can be bit confusing ...chinese_water wrote:At least try to be gramatically correct with that diploma!
- anais_nin
ote mi slova iz tastaturechinese_water wrote:At least try to be gramatically correct with that diploma!
P.S. ja se izvinjavam autorici teme na digresiji, posebno jer smatram da je tema i te kako vrijedna paznje, ali sam danas bila potanka na zivcima, dodatno naglaseno soljenjem pameti od strane nekih forumasha na vise tema.....ukoliko autorica teme to zeli pobrisacu sve odgovore koji nemaju veze s temom, jos jednom se izvinjavam
- anais_nin
#60 Re: Probiraci
pravo si me podsjetila na vise momenata prosle zime....bas smo neke zeMske i ja diskutovale jednu grupicu jarana, svi u ranim 30tim, svi podugo vremena slobodnjaci, obrazovani, kulturni, ne izgledaju uopste lose....ovi nisu bas toliko mane curama nalazili, koliko su bili totalno letargicni.....znaci sve je to negdje godiste '73-'74, stoje s nama u grupici, komentarisu ovu ili onu curu kako je ova boli glava ili ona boli glava, dosta zena koje poznaju im pridje i pozdravi se, u paketu sa nepoznatim zgodnim zenama....mislis da je i jedan jedini put i jedan od njih napravio bilo kakav uletmamica 31 wrote:![]()
rekoh, malo da pustimo mozak na pasuda skrenemo sa "teskih" tema
![]()
Jest da su djeca, nasilje, Amerikai sl. teme vaznije za covjecanstvo, ali sad ce Bozic, Bajram i Nova godina, pa da se malo razrahatimo
![]()
evo, ja se cudim kako ova moja neozenjena i neudata raja podjose probirat kako uletise u 30-e. Naravno, da treba birat, ali imam osjecaj da im se niko ne svidja.Sta im je???? Te, vidi mu cele, trbuscica, sijedih... Hebi ga, malo pretjeruju
![]()
Kaze mi rodjak, fina mi je cura, ali malo sklona debljanju(a on ko iz tube istisnut)
Ocekuju da ce ih ljubav pogodit ko grom iz vedra nebaSprzit
![]()
Ljudi, jel vam bas toliko vazan fizicki izgled, ili... Pa svi mi imamo mane![]()
ja ovo nabrzinu naklapusa, pa valjda ce vam biti jasno sta je pisac hotio rijet
istovremeno na svim tim istim mjestima gdje izlazimo i svaki put redovno, sve muskadije sto je bilo '81 i mladje, operise NEUMORNO
-
mamica papucarka
#61 Re: Probiraci
tvoja ce biti pokrivena. Sto je onda bitno jel crnka ili plavusaurbanagerila wrote:Fenomen u narodu poznatiji kao "rutavom qrzzu i dlake smetaju" svi smo nekako "rutaviji" godinama zar ne? Ali nemoj sad tako imam pravo da volim neki tip (crna, plava, visoka, niska) sto ne iskljucuje druge iz kombinacije ali daje prednost ovim prvim ....anais_nin wrote:ma u biti se ljudi vade na te neke glupave sitnice kad ih u sustini ta osoba ne privlacimamica 31 wrote: evo, ja se cudim kako ova moja neozenjena i neudata raja podjose probirat kako uletise u 30-e. Naravno, da treba birat, ali imam osjecaj da im se niko ne svidja.Sta im je???? Te, vidi mu cele, trbuscica, sijedih... Hebi ga, malo pretjeruju
![]()
Kaze mi rodjak, fina mi je cura, ali malo sklona debljanju(a on ko iz tube istisnut)
kad ih neko privlaci sve te sitnice najednom postanu nevidljive....
dok smo mladji, u 20tim, puno smo drustveniji....puno vise novih ljudi upoznajemo, tako da i teoretski postoje vece sanse da nas neko privuce (a za to ipak treba da i otvori usta a ne samo da "izgleda").....meni je recimo gore sto ovi u 30tim kad tako naleti neko ko je fin, ono hajde neka ga "moze valjat" a u biti ne osjecaju tu privlacnost, zelju, strast za tom osobom....drugim rijecima trace vrijeme te druge osobe koja misli da je njima stalo....isto ti je tako sa rodjakovom curom....u prevodu ti je to "fina je kao osoba, ali me u biti ne privlaci....ali posto ne znam mogu li naci neku koja me privlaci tj da li zelim da ulazem vrijeme i trud u to da je trazim neka ove".....![]()
po meni je najveci problem tih 30+ apatija a ne visoki kriteriji.....mozda bi ih i neka od tih osoba privukla da hoce malo drmnut sobom i progovorit koju s njim/njomjer ovako "na daljinu" bez nekog vece kontakta i Angelini se moze koja *mana* naci a ne onim "manje savrsenim"
-
bignermo
Probirač, hm...da pokušam?!
Ima tu par prakičnih razloga. Pokušati ću iznijeti viđenja iz svoje perspektive.
Imam 28 godina, visok sam 193 cm, crna valovita kosa, zelene oči, tijelo osrednjeg atletičara, obrazovan, radim sa strancima iz EU, prošao dosta toga, otvoreni vidici i tolerancija itd...
Imao sam stvarno širok dijapazon tipova djevojaka, od sitnih do popunjenijih, visokih i niskih, crih, plavih pa sve do šarenih
, isto važi i za njihove karaktere.
Ali evo o čemu se radi: ja nisam ni blizu savršenog, ali sam jako blizu umjerenog tipa muškarca. Upoznajem djevojke svako malo, tu i tamo, i skoro svaka djevojka ima nešto što je muči. I onda se ja zapitam da li meni u životu treba da gledam nebuloze kod takvih osoba. Naravno da ne, i tu ja uteknem...opet ponavljam nisam savršen ali sam umjeren!
Ljudi pretjeruju u mnogočemu i izgubili su osjećaj vrednovanja, valjda je to ovaj period poslije rata t.j. demokracija (iskrivljena) im udarila u glavu.
Druga bitna stvar zašto sam probirač jeste sebičnost i egoizam. Naime, često čujem 'ja ovo, ja ono, ja i on/ona', pa ljudi gdje je ona stara da magarac uvijek ide prvi?! Onda vrlo često čujem 'ma nek je meni dobro'...molim?!?! Nije valjda da takve djevojke misle da je to cool i da će time privući muškarca?!
I tako se zapitam pa zašto da ja nekome gladim muda ako ih meni niko neće gladiti zauzvrat? Zašto da ja uvijek moram pitati jesi li gladna, žedna, jeli ti hladno i ono najbitnije smeta li ti ovo ili ono.
Bojim se osoba koje šalju krive signale t.j. signalima otkrivaju svoje unutarnje nedostatke/tvorničke greške, i ne bih želio da jednoga dana 'skontam' da živim sa krivom osobom.
Nedavno upoznah izuzetno lijepu djevojku slijedećih karakteristika (naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije
) : ona ne podnosi ljeto i proljeće, voli samo hladnoću i zimu, nakon samo jednog nošenja robu mora oprati, svaki dan se tušira dva puta, u WC-u provodi dva sata i na to je ponosna (neka me neko opuca tupim predmetom u glavu, molim vas!), anemična je i mora dnevno pojesti 10 čokoladnih bananica inače pizdarija, sve, ama baš sve gleda kroz horoskop (jebo si ježa nije li joj po nešto horoskopski OK), ne voli da ju neko mazi (samo da ona to radi kome hoće), navečer ostaje budna do 06:00 a spava do 13:00, u obzir joj dolazi samo 'običan seks' ali tek nakon vjenčanja
, samo par stvari joj se ne gadi, hvali se kako je jednog momka izdigla gdje ju je on čekao a ona u pidžami u kući, kad je dernek prva je na stolu da pleše dok slijepo vjeruje u boga i praktikuje vjeru, lice jos je ospe prilikom svakog dodira sa stranim tijelom (osjetljivo), ima jarana koji joj je kao brat s kojim često u njegovom stanu gledaju filmove, studira istoriju i Hitler joj je idol, najviše mrzi laž i nevina je.
E majku mu ako je ovo koka za 10 odoh sebi nešto napraviti! Najgore je to što ona misli da je naj naj, što njena majka podržava.
Da li neko želi onda da ima ovu ljepoticu kraj sebe?!
Eto toliko, neka mi ne zamjeri niko na ovome, malo su emocije proradile.
Pozdrav svim dobrim, neiskvarenim ljudima i pusa svim dobricama (ovo se odnoci na dame)
P.S. Vjerujem da ću upoznati neku dobricu koja u životu želi uživati ZAJEDNO s nekim, dijeliti radosti i WC
Ima tu par prakičnih razloga. Pokušati ću iznijeti viđenja iz svoje perspektive.
Imam 28 godina, visok sam 193 cm, crna valovita kosa, zelene oči, tijelo osrednjeg atletičara, obrazovan, radim sa strancima iz EU, prošao dosta toga, otvoreni vidici i tolerancija itd...
Imao sam stvarno širok dijapazon tipova djevojaka, od sitnih do popunjenijih, visokih i niskih, crih, plavih pa sve do šarenih
Ali evo o čemu se radi: ja nisam ni blizu savršenog, ali sam jako blizu umjerenog tipa muškarca. Upoznajem djevojke svako malo, tu i tamo, i skoro svaka djevojka ima nešto što je muči. I onda se ja zapitam da li meni u životu treba da gledam nebuloze kod takvih osoba. Naravno da ne, i tu ja uteknem...opet ponavljam nisam savršen ali sam umjeren!
Ljudi pretjeruju u mnogočemu i izgubili su osjećaj vrednovanja, valjda je to ovaj period poslije rata t.j. demokracija (iskrivljena) im udarila u glavu.
Druga bitna stvar zašto sam probirač jeste sebičnost i egoizam. Naime, često čujem 'ja ovo, ja ono, ja i on/ona', pa ljudi gdje je ona stara da magarac uvijek ide prvi?! Onda vrlo često čujem 'ma nek je meni dobro'...molim?!?! Nije valjda da takve djevojke misle da je to cool i da će time privući muškarca?!
I tako se zapitam pa zašto da ja nekome gladim muda ako ih meni niko neće gladiti zauzvrat? Zašto da ja uvijek moram pitati jesi li gladna, žedna, jeli ti hladno i ono najbitnije smeta li ti ovo ili ono.
Bojim se osoba koje šalju krive signale t.j. signalima otkrivaju svoje unutarnje nedostatke/tvorničke greške, i ne bih želio da jednoga dana 'skontam' da živim sa krivom osobom.
Nedavno upoznah izuzetno lijepu djevojku slijedećih karakteristika (naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije
E majku mu ako je ovo koka za 10 odoh sebi nešto napraviti! Najgore je to što ona misli da je naj naj, što njena majka podržava.
Da li neko želi onda da ima ovu ljepoticu kraj sebe?!
Eto toliko, neka mi ne zamjeri niko na ovome, malo su emocije proradile.
Pozdrav svim dobrim, neiskvarenim ljudima i pusa svim dobricama (ovo se odnoci na dame)
P.S. Vjerujem da ću upoznati neku dobricu koja u životu želi uživati ZAJEDNO s nekim, dijeliti radosti i WC
-
mamica papucarka
izvini , ali si mi suze navrle na oci od smijeha
dze na nju naleti

-
urbanagerila
u biblioteci predpostavljam ko i vecina danasnjih pametnicamamica 31 wrote:izvini , ali si mi suze navrle na oci od smijehadze na nju naleti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
shin
Da si samo stavio sliku mnogo bi bilo jasnije.bignermo wrote:Probirač, hm...da pokušam?!

-
zmijaIzmaj
+shin wrote:Da si samo stavio sliku mnogo bi bilo jasnije.bignermo wrote:Probirač, hm...da pokušam?!
stranci iz EU-a
ja nemam izbora, svakako
-
mamica papucarka
A wrote:ćitazena21 wrote:Sta radi u WCu 2 sata![]()
-
mamica papucarka
stvarno ste odvaljeni... nisam se odvno ovako ismijala.
zapustit cu djecu zbog vas 
-
debela
a molim te reci mi, ko to danas nema nesto da ga mucibignermo wrote:Upoznajem djevojke svako malo, tu i tamo, i skoro svaka djevojka ima nešto što je muči...
sta ono jos rece
ja ovdje vidim kontradiktornost. ako ti neko pokaze kakav zaista jeste, kako ces onda jednog dana skontati da si sa krivom osobombignermo wrote:Bojim se osoba koje šalju krive signale t.j. signalima otkrivaju svoje unutarnje nedostatke/tvorničke greške, i ne bih želio da jednoga dana 'skontam' da živim sa krivom osobom...
i jos jedan zanimljiv detalj
ukoliko si na prvom izlasku skontao da je guska, zasto jos jedan izlazak?bignermo wrote:(naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije )
cccc
-
zmijaIzmaj
jos jedan izlazak da se uvjeri da je bas takva
i ono...znas, mozda mu se posreci, ipak 
- Lace
djelomicno sam takva...ustvari mislim da sam smotana a postala sam apaticna ha sam se priblizila 30-oj...i evo sad 30...isto nista...hocu i ja de me zaveduuuuuu!!!!negra wrote:Samopouzadanje-imam,nema gdje me nema kad su izlasci u pitanju, komunikatvna (fala bogu),duhovita (kazu),jedini problem je sto sve ljude (citaj muskarce) pretvaram u prijatelje! Nemam ja tu "zicu" da zavodim... Zavedite meeee!!!!