Fizicko zlostavljanje u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pitt

Post by pitt »

eki otkazivanje poslusnosti.....ko da je usisivac :D:D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nisu mi jasne zene koje trpe ,zlostavljanje godinama.
pa onda kazu;on je inace dobar covjek,nije namjerno,nece vise obecao je,rekao je da me voli,pa on mene voli,pa mozda sam i ja kriva..
stvarno su nevjerovatne :-x i nisu mi jasne
urbanagerila

Post by urbanagerila »

pitt wrote:eki otkazivanje poslusnosti.....ko da je usisivac :D:D
Cista retorika moj pitte pitanje je odnosa i vrijednosti u porodici a ne terminologije .... sad ce lavina .... :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

PITARKA_SA wrote:nisu mi jasne zene koje trpe ,zlostavljanje godinama.
pa onda kazu;on je inace dobar covjek,nije namjerno,nece vise obecao je,rekao je da me voli,pa on mene voli,pa mozda sam i ja kriva..
stvarno su nevjerovatne :-x i nisu mi jasne
to se zove "stockholmski sindrom"
pitt

Post by pitt »

a kakve se vrijednosti grade nasiljem? :roll:
white_sugar

Post by white_sugar »

ma kakav usisicav. meni vise zvuci kao da je zivotinja neka koja "otkazuje poslusnost" :x
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

urbanagerila wrote:
Cista retorika moj pitte pitanje je odnosa i vrijednosti u porodici a ne terminologije .... sad ce lavina .... :D
samo cu te ruzno pogledati
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

urbanagerila wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:
urbanagerila wrote:Ma serijat je zakon. :D Ovo sto se svi postavljate filozofski prema problemu nema nikakve veze sa stvarnim problemom .... Svi znamo da muslimani nisu alkoholicari, da su im porodicne vrijednosti obavezne vjerom a sa druge strane daje im se mogucnost da fizicki "kazne" zenu za otkazivanje poslusnosti (mistwakom!). Ko im daje to pravo nego Allah dz.sh.... nemojte mi samo reci da smo svi pametniji od Svevisnjeg. :D
pošto smo ja i vjera u zadnje vrijeme na ti :-) , nisam najsigurniji na šta ovodje ciljaš ... mistwak?
Ah pa ti progooglaj pa se prosvijetli, :D
Salu na stranu ....mislim da je nesto kao preteca danasnje cetkice za zube
misliš na ono drvce što ljudi donose s hadza .. pa raja koristi za ciscenje i izbjeljivanje zuba? kakve to veze ima kažnjavanjem .. mislim, na koji način?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

pitt wrote:a kakve se vrijednosti grade nasiljem? :roll:
Ej izvini da ne mislite da se paarim iz diskusije fakat moram furati ali vracam se brzo da pojasnim stanoviste .... ne radi se o opravdanoj upotrebi sile nego o zenskoj psihi kojoj ponekad rijeci nisu dovoljne ... :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

urbanagerila wrote:
Ej izvini da ne mislite da se paarim iz diskusije fakat moram furati ali vracam se brzo da pojasnim stanoviste .... ne radi se o opravdanoj upotrebi sile nego o zenskoj psihi kojoj ponekad rijeci nisu dovoljne ... :D
haj idi ,bolje ti je :x :x
:lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

urbanagerila wrote:
ako rijeci nisu dovoljne kao sto ti kazes.......ima i drugih nacina. Sreca pa su muskarci vazda dobri pa se rjecima daju korigovati :?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

urbanagerila wrote:
I u startu diskriminises protiv zena svojim rijecima da zenskoj psihi treba dodatno objasnjenje pesnicama :roll:

E sad si mi sve rek'o :x
Pearl

Post by Pearl »

pitt wrote:
urbanagerila wrote:
ako rijeci nisu dovoljne kao sto ti kazes.......ima i drugih nacina. Sreca pa su muskarci vazda dobri pa se rjecima daju korigovati :?
:thumbup:

muskarci kad nisu "dobri" pokrenu rat... ili tuku zenu.. pa za to zena i sluzi... poda se i pod ruke...

za neke ljude stvarno treba uvesti kastraciju ili bar podvezivanje, za dobrobit covjecanstva i nesirenje tog genetskog materijala...
pitt

Post by pitt »

tebe lucinka i treba nalupati :D:D
izbjeglica_iz_besmisla

i da, po pitanju teme ... nikad djevojku nisam udario nit mislim ... ima milion drugih načina za dokazivanje muškosti i karaktera..

ali sjecam se jednom da je, nakon što me bivša jednom lupila zbog gluposti, moj odgovor je bio da ću joj vratit istom mjerom ako to ponovi ... pa majka mu stara, nismo djeca da se lupkamo i udaramo...
Pearl

Post by Pearl »

eeee... pa skontala samm..

ono, kad muskarac ne moze da mi objasni nesto (da mi "utuvi" u glavu), i kad, ne daj boze, imam svoje misljenje, onda me malo nogama utuce.. cisto da mi postane jasnije...

logicno... i treba nas tuci, kad nam treba ovoliko da skontamo...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:tebe lucinka i treba nalupati :D:D
Neda tetka nikom :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

on tebe sakom,ti njega pepeljarom i preko vrata :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Pearl wrote: logicno... i treba nas tuci, kad nam treba ovoliko da skontamo...
:-) Eto, .... da zatvorimo temu, .... :oops: ..... treba ih degeneciti i tacka. :zzzz: :D
digger

Post by digger »

chinese_water wrote:dabogda se svaki dan saginjo po sapun
To ga i pored nasih nakaradnih sudskih presuda sigurno sleduje.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Evo me jopet !!! Aman.

Ne rekoh ja da podrzavam nasilje u vezama naprotiv rijec je bila o odnosima u braku (koji se ne primjenjuju na veze).
Sto opet ne znaci da podrzavam na nasilje u braku ... ali da se ne zaplicem dalje.

Rekoh serijat kao Boziji zakon dozvoljava upotrebu sile ali MISTWAKOM nikako sakom, nogom, glavom ili pepeljarom. Sta to znaci? Da Stvoritelj bolje od nas poznaje nasu narav kako musku tako i zensku i upravo zbog te razlike daje mogucnost muskarcu da u slucaju nedovoljne retorike ubotrijebi i druga sredstva....

Svi oni koji misle da su pametniji od samog Boga ne zasluzuju dodatna objasnjenja... :D
izbjeglica_iz_besmisla

urbanagerila wrote:Evo me jopet !!! Aman.

Ne rekoh ja da podrzavam nasilje u vezama naprotiv rijec je bila o odnosima u braku (koji se ne primjenjuju na veze).
Sto opet ne znaci da podrzavam na nasilje u braku ... ali da se ne zaplicem dalje.

Rekoh serijat kao Boziji zakon dozvoljava upotrebu sile ali MISTWAKOM nikako sakom, nogom, glavom ili pepeljarom. Sta to znaci? Da Stvoritelj bolje od nas poznaje nasu narav kako musku tako i zensku i upravo zbog te razlike daje mogucnost muskarcu da u slucaju nedovoljne retorike ubotrijebi i druga sredstva....

Svi oni koji misle da su pametniji od samog Boga ne zasluzuju dodatna objasnjenja... :D
hajd mi ovo objasni, svega ti ... jel je lati tim čudom, bocka, škakilja ... šta?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

A sta je taj Mistwak majke ti?

To siba neka, jel? Motka, pritka, trklja, sta li je?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:
urbanagerila wrote:Evo me jopet !!! Aman.

hajd mi ovo objasni, svega ti ... jel je lati tim čudom, bocka, škakilja ... šta?
Malo bi bilo previse da se ja upustam u interpretiranje gore navedenog. Vjerovatno se misli u simbolicnom znacenju vise od rijeci a manje od toljage ili sipke ili stosa u glavu.... ali opet nije to poenta. Ne zagovaram upotrebu sile ponavljam jos jednom. Upucujem na polne razlike ali ako razgoraram sa feministicom onda prica i pojasnjenje nema smisla jer su stavovi i suvise razliciti ...
kobe_sa

Post by kobe_sa »

u ludnicu , pa kastrirat :x

ubit djete (na takav nacin)`87 godiste da neznam koji ljubavni problemi , moze samo monstrum

ponekad sam fakat za smrtnu kaznu , ali onda bi ljudi uzeli previse fursata , ali sigurno dugotrajni zatvor

btw. svidjau mi se one americke kazne recimo osude ga na 173 god zatvora , pa ga pomiluju 12 radi dobrog vladanja :-D
Post Reply