Plavac wrote:Svidjelo se to nekome ili ne,Dodik je govorio ono što on misli za razliku od Hareta koji govori što Reiz misli.FUJ.
Sta ste zapeli za tog Reisa.Isto to govori i Mile:"Silajdzic sprovodi politiku Reisa".Kojeg Reisa?Ja ga bas i ne vidim tako cesto medju politicarima kao sto vidim popove,episkope...i one silne vjerske sluzbenike bez kojih se u RS nemoze nista poceti bez njih.Ako se otvara pogon on ga mora poprskasti,ako se otvara skola,obdaniste,kancelarija,cesta...uvijek isti ritual.U NSRS u prvim redovima oni itd da ne trunim vise.Sve ovo sto sam nabrojao mozete li zamisliti u bilo kojoj Evropskoj zemlji
Sto se tice sinocnjeg suceljavanja...KATASTROFA
Islo je ono ''Ja u klin ti u plocu''.Totalno razliciti pogledi stim sto Mile zna sta hoce i sta navodno nece,dok je Hare totalno konfuzan,opsiran i nikakav.Katastrofa koga imamo u vrhu BH politike i ko nam treba da skroji buducnost.
Mile bi najradije nekako da proturi federalno uredjenje(I faza) u novi ustav,a posle ne bi nikoga pitao za referendum(II faza).Jedino ga tu Hari skuzi.
Neka nam je dragi Bog na pomoci sa svima njima