Zavođenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Bolesni Doktor
#53 Re: Zavođenje
Ajde preporučite mi neke fore i zayebancije,htio bih malo da provodim po facebooku 
- BHfanatik
#54 Re: Zavođenje
Moj ulet je kad vidim par djevojaka. Cao vagine da li bi neka zeljela pit kafu sa mnom. I vecinom dobijem odgovor da sam prostcina i seljacina. Ali nebitno zivot ide dalje.

-
sha_ba
#55 Re: Zavođenje
probaj umjesto vagine uletiti sa pEEchke mozda ti se posreci 
- CoCoLoCo
#56 Re: Zavođenje
Sta ima zavodjenje, pa to ni u filmovima vise nema ba 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Ramzess Veliki
#58 Re:
Opa ... neko ovdje zna znanje ...anais_nin wrote:1. moze i te kakosimon13 wrote:1. al ne znam kako nekog ili kako te neko moze zavesti ako mu ne pridjes,
2. moze djevojka da izgleda ko andjeo al ako je hladna ko smrznuta kokos nista od toga..ne da mi se ni zavoditi,neverbalna komunikacija je cudo
i moze i te kako da obori s nogu
a isto vrijedi i nakon prilaska....ono sto kazu "action speak louder than words"
zato u mojoj knjizi prilazak ili ti ga "pick up" ima minimalne veze sa zavodjenjem
lako je privuci neciju paznju, umjetnost je zadrzati je
![]()
2. nema zavodjenje puno veze s izgledomneke od najboljih i najefikasnijih zavodnica koje znam su onako relativno vrlo prosjecne po tim nekim nestvarno hollywoodskim mjerilima ljepote
iduci put kad budes na nekoj vecoj zabavi derneku, obrati paznju na zeMsku koja "vlada" prostorijom....a onda obrati paznju na ostale cure tu....u dosta slucajeva ima zgodnijih treba na istoj lokaciji
slicno vrijedi i za muskarce
- McMoy
#59 Re: Zavođenje
Previše ozbiljno shvatila svoju ulogu prenošenja znanja mladima.
-
ZAGORS
#60 Re: Zavođenje
BHfanatik wrote:Moj ulet je kad vidim par djevojaka. Cao vagine da li bi neka zeljela pit kafu sa mnom. I vecinom dobijem odgovor da sam prostcina i seljacina. Ali nebitno zivot ide dalje.![]()
-
casanova123
#61 Re: Zavođenje
tako je zagors 
ja ulijecem i kome treba i kome ne treba.. od 100 cura/zena barem ce 5 da upali.. svakako ih ima vise nego nas na planeti..
ne treba gubiti vrijeme, nego svuda ih zaskakati.. razradi se sistem vec.. kazes cao, ja sam casanova, kako se ti zoves.. tako casanova bari zenske
ja ulijecem i kome treba i kome ne treba.. od 100 cura/zena barem ce 5 da upali.. svakako ih ima vise nego nas na planeti..
ne treba gubiti vrijeme, nego svuda ih zaskakati.. razradi se sistem vec.. kazes cao, ja sam casanova, kako se ti zoves.. tako casanova bari zenske
-
smack
#62 Re: Zavođenje
Siguran da pises o curama, zenama...od 100 barem ce 5 da upali? Pod cokom ako je hladnocasanova123 wrote:tako je zagors
Kao i mnoge druge stvari ljudi komplikuju. Kako to psi rade? Direkt na zadnji trap i snif snif..ne pase odgega dalje, pase