Zavođenje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

alek

Post by alek »

sanjam da kuham dok ne podlegne :D :?
Adko

Post by Adko »

Sta kazes prijatelju?
Bolesni Doktor

#53 Re: Zavođenje

Post by Bolesni Doktor »

Ajde preporučite mi neke fore i zayebancije,htio bih malo da provodim po facebooku :D
BHfanatik

#54 Re: Zavođenje

Post by BHfanatik »

Moj ulet je kad vidim par djevojaka. Cao vagine da li bi neka zeljela pit kafu sa mnom. I vecinom dobijem odgovor da sam prostcina i seljacina. Ali nebitno zivot ide dalje. :lol: :lol:
sha_ba

#55 Re: Zavođenje

Post by sha_ba »

probaj umjesto vagine uletiti sa pEEchke mozda ti se posreci :mrgreen:
CoCoLoCo

#56 Re: Zavođenje

Post by CoCoLoCo »

Sta ima zavodjenje, pa to ni u filmovima vise nema ba :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#57 Re: Zavođenje

Post by Truba »

Ramzess Veliki

#58 Re:

Post by Ramzess Veliki »

anais_nin wrote:
simon13 wrote:1. al ne znam kako nekog ili kako te neko moze zavesti ako mu ne pridjes,

2. moze djevojka da izgleda ko andjeo al ako je hladna ko smrznuta kokos nista od toga..ne da mi se ni zavoditi,
1. moze i te kako :D neverbalna komunikacija je cudo :D i moze i te kako da obori s nogu :D a isto vrijedi i nakon prilaska....ono sto kazu "action speak louder than words" :D zato u mojoj knjizi prilazak ili ti ga "pick up" ima minimalne veze sa zavodjenjem :D lako je privuci neciju paznju, umjetnost je zadrzati je :D

2. nema zavodjenje puno veze s izgledom :D neke od najboljih i najefikasnijih zavodnica koje znam su onako relativno vrlo prosjecne po tim nekim nestvarno hollywoodskim mjerilima ljepote :D iduci put kad budes na nekoj vecoj zabavi derneku, obrati paznju na zeMsku koja "vlada" prostorijom....a onda obrati paznju na ostale cure tu....u dosta slucajeva ima zgodnijih treba na istoj lokaciji :D slicno vrijedi i za muskarce :D
Opa ... neko ovdje zna znanje ... :shock:
McMoy

#59 Re: Zavođenje

Post by McMoy »

Black swan wrote:http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/pohotn ... tna-robija

koristila je autoritet :D

Previše ozbiljno shvatila svoju ulogu prenošenja znanja mladima. :D
ZAGORS

#60 Re: Zavođenje

Post by ZAGORS »

BHfanatik wrote:Moj ulet je kad vidim par djevojaka. Cao vagine da li bi neka zeljela pit kafu sa mnom. I vecinom dobijem odgovor da sam prostcina i seljacina. Ali nebitno zivot ide dalje. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: one su te koje gube. ne znaju sta propustaju.
casanova123

#61 Re: Zavođenje

Post by casanova123 »

tako je zagors :D

ja ulijecem i kome treba i kome ne treba.. od 100 cura/zena barem ce 5 da upali.. svakako ih ima vise nego nas na planeti..

ne treba gubiti vrijeme, nego svuda ih zaskakati.. razradi se sistem vec.. kazes cao, ja sam casanova, kako se ti zoves.. tako casanova bari zenske :D
smack

#62 Re: Zavođenje

Post by smack »

casanova123 wrote:tako je zagors :D

ja ulijecem i kome treba i kome ne treba.. od 100 cura/zena barem ce 5 da upali.. svakako ih ima vise nego nas na planeti..

ne treba gubiti vrijeme, nego svuda ih zaskakati.. razradi se sistem vec.. kazes cao, ja sam casanova, kako se ti zoves.. tako casanova bari zenske :D
Siguran da pises o curama, zenama...od 100 barem ce 5 da upali? Pod cokom ako je hladno ;-)

Kao i mnoge druge stvari ljudi komplikuju. Kako to psi rade? Direkt na zadnji trap i snif snif..ne pase odgega dalje, pase

:izet: . Jos ako je frisko odvalila kao iz bureta za kiseli kupus..brrr najezi se.
Post Reply