Mozda nisi shvatio sta sam pokusao reci, pojednostavit cu...rat koji se desio i ovo sto se danas desava je u reziji MZ-e (tacnije Amera i Zapadne Evrope - oni se samo skrivaju iza tog naziva)...oni su nekad podrzavali srbe jer im je bilo u interesu.Trebali su im ludi srbi koji su uvijek spremni za rat i oni su im omogucili stvaranje kriznog podrucja na balkanu, danas su medjutim protiv njih jer im je tako u interesu, jer zele da sto vise iscjepkaju ovo podrucje kako bi uvijek mogli stvarati krize...hocu da kazem da moze doci vrijeme da zapadu ponovo bude bude u interesu da podrze srbe i eto ponovo rata...mi se ovdje nista ne pitamo i da Zapad je usitinu htio mir i prosperitet balkana to je mogao uraditi i prije 10 godina...ne, nego su nam dali Daytonski sporazum da stalno drze krizu ovdje ili su mozda tim sporazumom zelili samo da sprijece rat, prepali se Milosevica i Tudjmana, pa su morali sklopiti sporazum sa njima...hahah...ma daj... mi Zapadu nismo toliko bitni, ali cemo im postati bitni onda kada budu imali interesa za to...jebiga to ti je moderno upravljanje svijetom sistemom "demokratije", a ti ponovo uzmi u ruke pusku i stiti svoju nezavinostzavrzlama wrote:
I ta MZ-a pomazuci Milosevica i projekat velike srbije ..uradi pravu stvar za srbe...iseli ih iz Hrvatske potpuno.....uze im Kosovo...odvoji Crnu Goru...popuni Hag sa cjelokupnim vojnim i politickim vrhom...pa sta bi srbi trebali da kazu za tu tvoju MZ-u.....Da je bilo pasivnosti i licemjernosti MZ-e to stoji ali ne tako kako ti prezentiras...ti ponavljas samo vec receno..danas se traze prijedlozi da se ide naprijed i gleda se u buducnost....ulogu Srbijanske politike u desavanja 90-tih je skupo placena vec navedenim stvarima....BIH je sacuvala medunarodno priznati kontinuitet i svoje granice..ostalo ce vremenom leci...
Dodik: "srbi su se branili"
-
pijem_i_derem
#51 Re: istina
-
Svemirski_Jebach
nije tema ali da mi je samo znati kakve veze ima anna frank sa zastitom jevreja? ponovo lupas...anna frank je holandska jevrejka i nju niko nije stitio osim prijatelja njenog oca koji nisu bili nijemci nego holandjani.Azemin wrote:freak_with_a_laptop wrote:Je li vam potrebna politika i njihovi zastupnici da bi se istina cula?
Neko je spomenuo u postu, da Bosnjaci imaju fatalisticki stav i da se - radi obzira na komsiluk - istina sapce. To je istina. Onaj, ko digne glas, optuzen je kao nacionalista. Kolektivna krivica Srba postoji, medjutim, da bi postedili pojedinca, Srbina koji je sluzio u armiji BiH, mi sapcemo istinu.
Njemci se kolektivno okrivljuju za genocid i zlocin pocinjen prije 60 godina. A imali su antifasisticki pokret, imali su veliki broj heroja, koji su stitili jevreje i zivotom platili. Sjetimo se Staufenberga i atentat na Hitlera. Sjetimo se Anne Frank. Placaju ostetu jevrejima i dan danas, podizu im spomen ploce na svakom cosku - ali dzaba, to se ne pika. Cak i cetvrta generacija objasnjava i pravda i pere se. Suteci smo postigli, da se mi pravdamo namjesto njih.
Svaki susret sa Srbinom, u 99% slucajeva, izazove ogromnu agresiju u meni. Gadi mi se slusat opravdanje i dokazivanje nekih pseudo demonstracija u BG i zvakanje fraza bratstva i jedinstva. Sto duze razgovor tece, neminovno im izleti glorifikacija i mistificiranje svojih uspjeha, citaj genocida. Fuj.
Treba glas podici, nek se ori. A komsija, koji se vratio iz Beograda, i on spada u taj kolektiv, pa nek slusa, istina je.
I atentat na hitlera nije bio ciljan radi zastite jevreja...
curb you ignorance.
Eto, neka tebi svaki srbin smeta i izaziva agresiju...a oni koji su sjedili sa mnom u podrumu, i ginuli zajedno sa ostalima od cetnickih granata, oni koji su u rovu zajedno branili bih od tnikace i zivote za bosnu da li i njih mrzis?
Fuj...
e eto makar radi njih, a i onih koji su se u drugom svjetskm ratu borili protiv tnikace i svaba i ustasa, ja ne mogu zvati srbe genocidnim narodom. A nije me ni stid ni strah bilo koga...da razvrstam cetnicku politku od srba koji su joj se otvoreno suprostavili.
a takve kao ti, zovem ...ma ne smijem kazat.
-
amrino
Mene licno uopste ne cudi kad srbi pocnu valjati takve nebuloze i gluposti. Kako ce me cuditi kad sam vidjela na sta su spremni???
Svi smo vidjeli.
Nisu vidjeli samo oni koji nisu htjeli da vide, oni koji su slijepi pored svojih ociju i nema veze da li su bili u podrumu i da li su izgubili nekoga ili sve u ovom ratu... Mene to cudi...Cudi me kada neko ko je cijelo vrijeme bio ovdje i prezivljavao sve one grozote pocne da se kune u bratstvo i jedinstvo i da izjednacava NAS i NJIH...a takvih, nazalost, ima mnogo.
Bio srbin, musliman ili hrvat- ako ne priznaje agresiju, genocid, ako pocne da umanjuje cinjenice o ovom ratu, ako i pokusa da izjednaci koljaca i zrtvu, ako i pomisli da smo i mi pravili zlocine nekada u historiji nad njima kao oni nad nama- za mene je isto govno, za mene su to cetnici, balije i ustase pa makar puske nikad nisu vidjeli.
Neke stvari se ne smiju prastati, dosta je vise bilo!
Zlocin se mora priznati, osuditi, kazniti i dobro zapamtiti (ovdje mislim na kolektivno pamcenje).
To je jedini nacin da se zlo vise nikada ne ponovi!
Svi smo vidjeli.
Nisu vidjeli samo oni koji nisu htjeli da vide, oni koji su slijepi pored svojih ociju i nema veze da li su bili u podrumu i da li su izgubili nekoga ili sve u ovom ratu... Mene to cudi...Cudi me kada neko ko je cijelo vrijeme bio ovdje i prezivljavao sve one grozote pocne da se kune u bratstvo i jedinstvo i da izjednacava NAS i NJIH...a takvih, nazalost, ima mnogo.
Bio srbin, musliman ili hrvat- ako ne priznaje agresiju, genocid, ako pocne da umanjuje cinjenice o ovom ratu, ako i pokusa da izjednaci koljaca i zrtvu, ako i pomisli da smo i mi pravili zlocine nekada u historiji nad njima kao oni nad nama- za mene je isto govno, za mene su to cetnici, balije i ustase pa makar puske nikad nisu vidjeli.
Neke stvari se ne smiju prastati, dosta je vise bilo!
Zlocin se mora priznati, osuditi, kazniti i dobro zapamtiti (ovdje mislim na kolektivno pamcenje).
To je jedini nacin da se zlo vise nikada ne ponovi!
-
deset_u_pola
Kad ovako priča 11 godina nakon Srebrenice i 15 godina nakon početka genocida, zamislite kako će govna slična dodiku pričati za 20-30 godina. Kakvu će samo oni historiju propagirati svojoj djeci?! Dodik je dokaz da što si veći krkan, što lažeš bolje i što imaš poganiji jezik, imaš i bolju prođu kod istočnih nam susjeda.
Shvatite već jednom da će nam se ovo ponovo desiti ako zaboravimo i ako im dozvolimo da šire takve ne istine. Protiv laži jedini lijek je istina. I to apsolutna istina.
I jeste li primjetili kako se Dodik izgubi i kako blebeće i nesuvislo prijeti kad mu neko natrlja nos. Lup'o je k'o lud kad ga je Terzić oder'o u Generalnoj skupštini UN-a, kad su mu zaprijetili sankcijama voljenoj Republici Pridjevskoj, srao je nešto kao "šta, sankcije? Samo neka probaju." Patetično, zar ne?
Shvatite već jednom da će nam se ovo ponovo desiti ako zaboravimo i ako im dozvolimo da šire takve ne istine. Protiv laži jedini lijek je istina. I to apsolutna istina.
I jeste li primjetili kako se Dodik izgubi i kako blebeće i nesuvislo prijeti kad mu neko natrlja nos. Lup'o je k'o lud kad ga je Terzić oder'o u Generalnoj skupštini UN-a, kad su mu zaprijetili sankcijama voljenoj Republici Pridjevskoj, srao je nešto kao "šta, sankcije? Samo neka probaju." Patetično, zar ne?
-
Goran_35
Sto se tice lazi i falsifikata...deset_u_pola wrote:Kad ovako priča 11 godina nakon Srebrenice i 15 godina nakon početka genocida, zamislite kako će govna slična dodiku pričati za 20-30 godina. Kakvu će samo oni historiju propagirati svojoj djeci?! Dodik je dokaz da što si veći krkan, što lažeš bolje i što imaš poganiji jezik, imaš i bolju prođu kod istočnih nam susjeda.
Sva muka,rat i stradanje u drugom svjetskom ratu,u ovom ratu i ovo posljeratno natezanje su produkt lazi koje su decenijama svjesno plasirane a sve u cilju velikodrzavnih interesa... Nama u BiH nije bila dozvoljena ni sopstvena historija,vec su nam nametali i namecu falsifikat uz ne malo sovinizma i klerofasizma.I onda ne cudi sto nam je ovako kako jeste,kada su neki ubjedjeni da smo "mi u BiH u stvari Srbi" jer tamo im je neki od Vukova (recimo Draskovic) objasnio da kada se vratis pet sest koljena u nazad doci ces do imena kao sto su Ilija- dakle nema vise Alija-a pri tome je svjesno prsutao cinjenicu da ces tada doci i do STECAKA kojih nije malo i koji postoje samo u BiH...
Historija se na zalost vec decenijama falsifikuje a svjedoci smo falsifikovanja i dogadjaja iz devedesetih.I dokle god se ne bude ucila istina,na ovim prostorima ce biti samo stradanje!
-
deset_u_pola
Dodik je samo eksponent jedne politike i simbol krajnjeg bezobrazluka. A uz to je prototip drčnog krkana u odjelu s kravatom koji nikome ne da pardona. To mu za sada prolazi.Santos wrote:Opet tema o Dodiku.Moze li posebna rubrika kao napr,Dodikova stranica.Mozete otvorit jer je sasvim dovoljno tema o Dodiku.Mico je izgleda najpopularniji na ovom sajtu.Bravo Micice ostali ti zavide.
- Real Khan
..."a oni koji su sjedili sa mnom u podrumu, i ginuli zajedno sa ostalima od cetnickih granata, oni koji su u rovu zajedno branili bih od tnikace i zivote za bosnu da li i njih mrzis?"
Vidi se da si pravo dijete, cim si sjedio/la u podrumu. Za razliku od tebe, ja sam bio u rovu, ali sad' to nije vazno. Moja mati mi je cesto pricala da dok je ona bila u podrumu sa komsijama iz zgrade, medju kojima je bilo i mnogo Srba, niti jedan nije osudjivao svoje sunarodnjake za granatiranje Sarajeva, nego im je bila standardna prica u stilu: "Ma, ne bi oni (JNA) ovoliko granatirali da ih nisu ovi isprovocirale "Zelene beretke" (citaj: Armija BiH)". Znaci, cak i dok im je guzica bila u pitanju, nisu mogli prevaliti preko zvalja da su im sunarodnjaci sa brda na pogresnoj strani pravde, nego eto mi bijasmo krivi jer ih isprovocirasmo, pa im puk'o film, pa tako dalje... sve do masovnih grobnica, Srebrenice, do danas kada doista imam utisak da bih mogao na robiji zavrsiti ako spomenem da sam branio Sarajevo i BiH od cetnika.
Vidi se da si pravo dijete, cim si sjedio/la u podrumu. Za razliku od tebe, ja sam bio u rovu, ali sad' to nije vazno. Moja mati mi je cesto pricala da dok je ona bila u podrumu sa komsijama iz zgrade, medju kojima je bilo i mnogo Srba, niti jedan nije osudjivao svoje sunarodnjake za granatiranje Sarajeva, nego im je bila standardna prica u stilu: "Ma, ne bi oni (JNA) ovoliko granatirali da ih nisu ovi isprovocirale "Zelene beretke" (citaj: Armija BiH)". Znaci, cak i dok im je guzica bila u pitanju, nisu mogli prevaliti preko zvalja da su im sunarodnjaci sa brda na pogresnoj strani pravde, nego eto mi bijasmo krivi jer ih isprovocirasmo, pa im puk'o film, pa tako dalje... sve do masovnih grobnica, Srebrenice, do danas kada doista imam utisak da bih mogao na robiji zavrsiti ako spomenem da sam branio Sarajevo i BiH od cetnika.
- Fratris
Ako nije vazno, sto onda spominjes? Da pojacas argument?Real Khan wrote: Vidi se da si pravo dijete, cim si sjedio/la u podrumu. Za razliku od tebe, ja sam bio u rovu, ali sad' to nije vazno.
Dobro, podjimo od tog da ti i tebi slicni smatraju da su svi Srbi koljaci, cetnici, genocidni po prirodi, protiv Bosne, olicenje zna, sotone i krvnici.Moja mati mi je cesto pricala da dok je ona bila u podrumu sa komsijama iz zgrade, medju kojima je bilo i mnogo Srba, niti jedan nije osudjivao svoje sunarodnjake za granatiranje Sarajeva, nego im je bila standardna prica u stilu: "Ma, ne bi oni (JNA) ovoliko granatirali da ih nisu ovi isprovocirale "Zelene beretke" (citaj: Armija BiH)". Znaci, cak i dok im je guzica bila u pitanju, nisu mogli prevaliti preko zvalja da su im sunarodnjaci sa brda na pogresnoj strani pravde, nego eto mi bijasmo krivi jer ih isprovocirasmo, pa im puk'o film, pa tako dalje... sve do masovnih grobnica, Srebrenice, do danas kada doista imam utisak da bih mogao na robiji zavrsiti ako spomenem da sam branio Sarajevo i BiH od cetnika.
Njih ima milion i po u Bosni. Ukidanje RS nece ni najmanje promijeniti taj broj. Ako su oni stvarno svi genocidni i zli, onda s njima se ne moze zivjeti u istoj drzavi jer ce nas kad-tad pobiti. Znaci, postoji samo jedno rjesenje, a to je da mi ne budemo s njima u istoj drzavi. Ovo se moze izvesti na dva nacina, jedan je da se otcijepe a drugi je da ih istjeramo/pobijemo. Pretpostavljam da nisi za prvi nacin, znaci ostaje samo drugi.
Znaci, izadji na cisto i reci, njih sve treba pobiti/protjerati. Jer ako ih mrzis, drugog nema.
-
freak_with_a_laptop
Procitaj:Svemirski_Jebach wrote: Fuj...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22063
Al' nemoj oci zatvoriti, pregledaj sve slike, pogledaj i video snimak na pocetku, dobro se ispovracaj, pa se vrati.
U pravu si, to je "FUJ!"
- Real Khan
1. Da, upravo da pojacam argument. Je li to nesto lose?Fratris wrote:Ako nije vazno, sto onda spominjes? Da pojacas argument?Real Khan wrote: Vidi se da si pravo dijete, cim si sjedio/la u podrumu. Za razliku od tebe, ja sam bio u rovu, ali sad' to nije vazno.
Dobro, podjimo od tog da ti i tebi slicni smatraju da su svi Srbi koljaci, cetnici, genocidni po prirodi, protiv Bosne, olicenje zna, sotone i krvnici.Moja mati mi je cesto pricala da dok je ona bila u podrumu sa komsijama iz zgrade, medju kojima je bilo i mnogo Srba, niti jedan nije osudjivao svoje sunarodnjake za granatiranje Sarajeva, nego im je bila standardna prica u stilu: "Ma, ne bi oni (JNA) ovoliko granatirali da ih nisu ovi isprovocirale "Zelene beretke" (citaj: Armija BiH)". Znaci, cak i dok im je guzica bila u pitanju, nisu mogli prevaliti preko zvalja da su im sunarodnjaci sa brda na pogresnoj strani pravde, nego eto mi bijasmo krivi jer ih isprovocirasmo, pa im puk'o film, pa tako dalje... sve do masovnih grobnica, Srebrenice, do danas kada doista imam utisak da bih mogao na robiji zavrsiti ako spomenem da sam branio Sarajevo i BiH od cetnika.
Njih ima milion i po u Bosni. Ukidanje RS nece ni najmanje promijeniti taj broj. Ako su oni stvarno svi genocidni i zli, onda s njima se ne moze zivjeti u istoj drzavi jer ce nas kad-tad pobiti. Znaci, postoji samo jedno rjesenje, a to je da mi ne budemo s njima u istoj drzavi. Ovo se moze izvesti na dva nacina, jedan je da se otcijepe a drugi je da ih istjeramo/pobijemo. Pretpostavljam da nisi za prvi nacin, znaci ostaje samo drugi.
Znaci, izadji na cisto i reci, njih sve treba pobiti/protjerati. Jer ako ih mrzis, drugog nema.
2. Pobiti/protjerati ili pustiti da se "cepaju" pitanje je sad'... Hmm, ovo vec trazi duboku analizu, jer problem nije bas toliko plitak kao sto nam ti pokusa prikazati. S obzirom da nemam bas previse vremena, ukratko cu ti reci da se sve moze rijesiti na miran nacin i diplomatsko-pravnim putem, jer je pravda na strani BiH. Pretpostavljam da vec kuzis zasto je esencijalna presuda iz Medjunarodnog suda pravde u Haagu. Svi znamo da BiH ima vise nego dovoljno argumenata da ocekuje pravednu presudu koja ce sama po sebi odraditi dosta posla. Medjutim, ako Haag zakaze, to bi znacilo da pravda ne postoji u praksi i da vazi pravo jaceg i bezobraznijeg. U tom slucaju bi bilo potpuno "opravdano" da bilo ko i bilo gdje pobije dio stanovnistva, protjera ostatak i proglasi "svoje teritorije"... i tek onda ode citav svijet u goli k.... a i mi s njim!
-
freak_with_a_laptop
Ima i treca opcija. Jedna drzava BiH i svi narodi u njoj, ali nece oni stajati u prvom redu i drzati govor. Zna se gdje im je mjesto.Fratris wrote: Ovo se moze izvesti na dva nacina, jedan je da se otcijepe a drugi je da ih istjeramo/pobijemo.
-
SherlockHolmes
jebach, sto i ti mozes iskarikirat tudje poglede i komentare, to je fakat za povracanje. najbolje je to pearl ocijenila -- odlicno ces snaci u americkim sudnicama, a ja evo dodajem posebno vezano za kazne za pogresno parkiranje.
i takvi kake o ucenju i budalama. fuuuuuj. idi biflaj napamet k'o i do sada.
i takvi kake o ucenju i budalama. fuuuuuj. idi biflaj napamet k'o i do sada.
- Jimmy_The_Saint
Jedan naš poznati književnik svojedobno je kazao negdje 1993:
"Zamisli, jedno jutro se probudiš, a ono - nema Srba!".
Nije niko od onih što vam prvi padnu napamet.
-
freak_with_a_laptop
good morningJimmy_The_Saint wrote:Jedan naš poznati književnik svojedobno je kazao negdje 1993:
Koji je to vizionar?
- Jimmy_The_Saint
Haj' pogodi, imaš tri putafreak_with_a_laptop wrote:good morningJimmy_The_Saint wrote:Jedan naš poznati književnik svojedobno je kazao negdje 1993:
Nije niko od onih što vam prvi padnu napamet.![]()
Koji je to vizionar?
-
dashing
ma bjelosjevtskog hohstaplera, koji se hvali tezgaskim prodavanjem paprika, te smrdi na slaninu i sljivu kojim otpocinje svaki radni "produkitvni" dan (naprijed smrdska!) - ne treba komentirati, niti mu pridavati poseban znacaj. s njim treba podjednako drsko, arogantno i bezobrazno - imamo politicara koji su za to talentirani (hare, lagumdzija, itd.) ali nesto su mi zatajili u zadnje vrijeme 
- Jimmy_The_Saint
Jel' ti misliš da je paprike prodavati neka sramota, ili šta?dashing wrote:ma bjelosjevtskog hohstaplera, koji se hvali tezgaskim prodavanjem paprika, te smrdi na slaninu i sljivu kojim otpocinje svaki radni "produkitvni" dan (naprijed smrdska!) - ne treba komentirati, niti mu pridavati poseban znacaj. s njim treba podjednako drsko, arogantno i bezobrazno - imamo politicara koji su za to talentirani (hare, lagumdzija, itd.) ali nesto su mi zatajili u zadnje vrijeme
-
dashing
Ma ne, uopce ne za one kojima je to hljeb. Ali kada je to jedini kredencijal kojim se neko lupa u prsa i smatra da ga to cini sposobnim da vodi drzavnicke poslove i vodi "narod" (jer bo "harise, ne mozes mene prevarit - ja sam s pijace") - e onda se ne bih bas odusevila tom biznis-aktivnoscu.Jimmy_The_Saint wrote:Jel' ti misliš da je paprike prodavati neka sramota, ili šta?dashing wrote:ma bjelosjevtskog hohstaplera, koji se hvali tezgaskim prodavanjem paprika, te smrdi na slaninu i sljivu kojim otpocinje svaki radni "produkitvni" dan (naprijed smrdska!) - ne treba komentirati, niti mu pridavati poseban znacaj. s njim treba podjednako drsko, arogantno i bezobrazno - imamo politicara koji su za to talentirani (hare, lagumdzija, itd.) ali nesto su mi zatajili u zadnje vrijeme
- Jimmy_The_Saint
Kredencijal ne postoji. Credentials se na nekoliko načina može reć' al' nijedan nije taj.dashing wrote:Ma ne, uopce ne za one kojima je to hljeb. Ali kada je to jedini kredencijal kojim se neko lupa u prsa i smatra da ga to cini sposobnim da vodi drzavnicke poslove i vodi "narod" (jer bo "harise, ne mozes mene prevarit - ja sam s pijace") - e onda se ne bih bas odusevila tom biznis-aktivnoscu.Jimmy_The_Saint wrote:Jel' ti misliš da je paprike prodavati neka sramota, ili šta?dashing wrote:ma bjelosjevtskog hohstaplera, koji se hvali tezgaskim prodavanjem paprika, te smrdi na slaninu i sljivu kojim otpocinje svaki radni "produkitvni" dan (naprijed smrdska!) - ne treba komentirati, niti mu pridavati poseban znacaj. s njim treba podjednako drsko, arogantno i bezobrazno - imamo politicara koji su za to talentirani (hare, lagumdzija, itd.) ali nesto su mi zatajili u zadnje vrijeme
Osobno, mislim da je za vođenje politike u nas puno važnije znat' kako se prodaju paprike, i umjet' zapjevat' pod šatorom.
Što ne znači da mi se Lemi đasvi. Knowing your enemy need not be loving your enemy. But show respect where earned.
-
dashing
Hvala na lekciji iz bosanskog jezika Jimmy. Kako se kaze credentials? Uvijek si bio i ostao finJimmy_The_Saint wrote:Kredencijal ne postoji. Credentials se na nekoliko načina može reć' al' nijedan nije taj.dashing wrote:Ma ne, uopce ne za one kojima je to hljeb. Ali kada je to jedini kredencijal kojim se neko lupa u prsa i smatra da ga to cini sposobnim da vodi drzavnicke poslove i vodi "narod" (jer bo "harise, ne mozes mene prevarit - ja sam s pijace") - e onda se ne bih bas odusevila tom biznis-aktivnoscu.Jimmy_The_Saint wrote: Jel' ti misliš da je paprike prodavati neka sramota, ili šta?
Osobno, mislim da je za vođenje politike u nas puno važnije znat' kako se prodaju paprike, i umjet' zapjevat' pod šatorom.
Što ne znači da mi se Lemi đasvi. Knowing your enemy need not be loving your enemy. But show respect where earned.
Slazem se sa tobom oko poznavanja okolnih vukova.
- Jimmy_The_Saint
Možda kvalifikacija?
Čak i osmoljetka je kvalifikacija, nekakva, kad smo već kod toga.
-
dashing
ok kvalifikacija (mada nisam bas sigurna da je to prijevod jer credentials se odnosi vise na konkretna dostignuca i iskustva, a kvalifikacije na njihova formalna priznanja). no, nije bitno.Jimmy_The_Saint wrote:Možda kvalifikacija?![]()
nego obavezno osiguraj da je "supljiranje na forumu u toku radnog vremena" tvoja kvalifikacija koja se mora pojaviti na tvom svakom buducem cv-u.
- Jimmy_The_Saint
U svakom slučaju u moj CV nikad neće ući "razvijanje bureka od koker-španijela i spravljanje ćevapčića od njemačkog ovčara na balkonskom roštilju".