Time Magazine uvrstio Natasu Kandic na listu 60 heroja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

DUREX

Post by DUREX »

...i pozdravi svoje kad stignes.
Last edited by DUREX on 16/12/2006 18:40, edited 1 time in total.
Oceania

Post by Oceania »

Amadeus II wrote:haha

Kako baš da nadješ post koji je napisao moj kolega izrevoltiran poslije gostovanja u emisiji "Pošteno govoreći" koristeći moj nick...
Ali dobro i da sam to napisao sigurno nije dovoljno gradski kao "Picka ti materina bezobrazna...." ali šta ću kada ja nisam građanin kao ti...

Ja kao stoka četnička pokušao sam dakle u opancima da uđem u Sarajevo...
HAHAHA
Ti si bolestan, bolestan od neznanja i meni je tebe žao...ali kakve vajde...

Jedino što izgleda znaš je da sebi odabereš pravi nick...DUREX...

Ne vrijedi dakle ni sa tobom pričati...Dođem ja na ovaj forum s vremena na vrijeme da vidim popravlja li se stanje u glavnom nam gradu a ono sve više i više pacijenata....
Tvoj kolega koristio tvoj nick :-) :-) :sad: a sifra ???? :? ne nisi ti lazov , ti samo zaobilazis istinu , hajde tornjaj se materi ti ......gibaj ......
Better Man

Post by Better Man »

Za Amadeus II, ako želiš da znaš Srbe iz Sarajeva je iselio tvoj veliki prijatelj Rašo Karadžić, koji im je složio jeftinu priču o velikoj Srbiji, ali na sreću nisu svi Srbi se poveli za Rašom i ostali su u glavnom gradu i borili se za Cjelovitu BiH! Prisjeti se Rašine čuvene rečenice "tuci Velešiće tamo nemapuno Srpskog življa"! Zato se ne javljaj sa svojim primitivnim komentarima, jer sit sam ja nacionalističkih primitivaca sa sve tri strane! Nataša Kandić je istinska heroina, boginja i treba je proglasiti počasnom građankom Bosne i Hercegovine! Ona je više uradila na dokazivanju istine i pravde, nego svi naši političari i naše pravosuđe!
Amadeus II

Post by Amadeus II »

Better Man wrote:Za Amadeus II, ako želiš da znaš Srbe iz Sarajeva je iselio tvoj veliki prijatelj Rašo Karadžić, koji im je složio jeftinu priču o velikoj Srbiji, ali na sreću nisu svi Srbi se poveli za Rašom i ostali su u glavnom gradu i borili se za Cjelovitu BiH! Prisjeti se Rašine čuvene rečenice "tuci Velešiće tamo nemapuno Srpskog življa"! Zato se ne javljaj sa svojim primitivnim komentarima, jer sit sam ja nacionalističkih primitivaca sa sve tri strane! Nataša Kandić je istinska heroina, boginja i treba je proglasiti počasnom građankom Bosne i Hercegovine! Ona je više uradila na dokazivanju istine i pravde, nego svi naši političari i naše pravosuđe!
Uočljivo je ako pregledaš moje postove da ja nisam pisao postove vezane za iseljenje Srba iz Sarajeva...
Ja sam pisao o Nataši Kandić, jednoj "heroini"....
Tužno je prepoznati kod mladih u adolescentnom dobu isprane mozgove.
Pa dečko...
Sit nacionalističkih primitivaca?Pa lijepo je živjeti u ubjeđenju da je sve crno-bijeli svijet...
Tako brzo a već treći na ovom forumu kome pomoći nema...
DUREX

Post by DUREX »

Jos se cetnici javljaju, a?

Interesantno.

Nije mi jasno kome i radi cega ta stoka ima potrebu da prica o pravdi ili nepravdi, ispravnim mozgovima, zaludjenosti itd....eeeee, ajde svi, ali ONI?!
:) :)

U sumu!

A Natasi Kandic mozete da napusete muda kroz cunu. Dok vi guslate o jednom te istom sranju, uz neznatne promjene melodije evo vec 15 godina, ona vam je u lice rekla ko ste i sta ste, pokazavsi prstom na sljam koji je ubijao civile po Hrvatskoj i Bosni.

To sto se vi sa tim sljamom identifikujete, pa vam je "uvrijedila idole i heroje"- govori o vama SVE.

U sumu!
Post Reply