daska na solji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
jao njega... pa napredak ide malim koracimacar-x wrote:ovo je jako vazno pitanje.. mislim, jebo nezaposlenost.. jebo korupciju.. jebo beznadje, vazno je da je daska spustena..
sorry, ali meni je ovo totalno debilna tema..
- SaraLe
I meni su teme o politici, bezvezecar-x wrote:ovo je jako vazno pitanje.. mislim, jebo nezaposlenost.. jebo korupciju.. jebo beznadje, vazno je da je daska spustena..
sorry, ali meni je ovo totalno debilna tema..
Imas forum politika, pa tamo imas teme o korupciji, nezaposlenosti itd.
Pa ako mislis da ces rijesiti nezaposlenost, korupciju itd. pisanjem po forumima, izvini ali si onda pravo naivan
-
car-x
a ti mislis da ces pisanjem po forumu nekog naucit da spusta ili dize solju??SaraLe wrote:I meni su teme o politici, bezvezecar-x wrote:ovo je jako vazno pitanje.. mislim, jebo nezaposlenost.. jebo korupciju.. jebo beznadje, vazno je da je daska spustena..
sorry, ali meni je ovo totalno debilna tema..![]()
Pa ako mislis da ces rijesiti nezaposlenost, korupciju itd. pisanjem po forumima, izvini ali si onda pravo naivan
a ja nisam mislio nista da rjesavam.. nego kontam, toliko je problema u drzavi nam, a nekom je palo na pamet da se okomi na muski svijet sto pisa vako ili nako..
pravi onaj nafurani feminizam..
- SaraLe
Posto pisanjem po forumima ne mozemo rijesiti nista, onda mi je bolje "bacati suplju" o wc solji, barem cu se nasmijaticar-x wrote:a ti mislis da ces pisanjem po forumu nekog naucit da spusta ili dize solju??SaraLe wrote:I meni su teme o politici, bezvezecar-x wrote:ovo je jako vazno pitanje.. mislim, jebo nezaposlenost.. jebo korupciju.. jebo beznadje, vazno je da je daska spustena..
sorry, ali meni je ovo totalno debilna tema..![]()
a ja nisam mislio nista da rjesavam.. nego kontam, toliko je problema u drzavi nam, a nekom je palo na pamet da se okomi na muski svijet sto pisa vako ili nako..
pravi onaj nafurani feminizam..
- tech10
Sara, Sara sad ti zvucis kao Anais.SaraLe wrote:Sljedeci put reci svojoj dragoj, ili cu ga ja otresti ili ga ti obrisi papirom ili cime god zelistech10 wrote:...i ne samo sto nas maltretiraju sa daskom nego nam ga ne daju ni otresati. Kazu: Brisi ga papirom. Bem ti zivot.
- Abu FEED el-Castro
Ma daaaaj, i ovi muskarci, bas mi nekad zapne i rodno i spolno pitanje u kompletu kad vidim kakvoj grupi pripadam!!! Pa zar niko nije otkrio fantastičan izum zvani lavabo?! A i za one megalomane ima kada... tz tz tz
I vuk sit - i daska na solji, a svima spusteno

I vuk sit - i daska na solji, a svima spusteno
-
SherlockHolmes
Ni ja ovo ne kontamSaraLe wrote:danas wrote:hajmo opet: podigni dok pisas, spusti kad zavrsissember wrote:Vama zenama nepase nista. Meni moja uvjek ronda zasto ne podizem
dasku dok mokrim![]()
pa dzebo mater, zar je tako komplikovano za zapamtiti![]()
![]()
- danas
maj ajroni vas misandrstudSherlockHolmes wrote:Ni ja ovo ne kontamSaraLe wrote:danas wrote: hajmo opet: podigni dok pisas, spusti kad zavrsis![]()
pa dzebo mater, zar je tako komplikovano za zapamtiti![]()
![]()
je li spustam dok pisam ili prije? ili u medjuvremenu?
![]()
![]()
-
SherlockHolmes
Je li ovdje govorimo o dacki ili poklopcu
meni vise nista nije jasno 
-
water
a ni bidet nije los u slucaju emrdznsiAbu FEED el-Castro wrote:Ma daaaaj, i ovi muskarci, bas mi nekad zapne i rodno i spolno pitanje u kompletu kad vidim kakvoj grupi pripadam!!! Pa zar niko nije otkrio fantastičan izum zvani lavabo?! A i za one megalomane ima kada... tz tz tz
I vuk sit - i daska na solji, a svima spusteno![]()