Stare ljubavi, simpatije, gdje li su, sta rade....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Irm@

Post by Irm@ »

nemam toliko godina pa samim tim ni moji bivsi da bi se pozenili ili barem ja mislim da jos uvijek nisu :D
za one koji su predstavljali neku bitniju tacku u mom zivotu ugl znam gdje su kako su...Sarajevo je mahala pa i kad ne zelis da znas nekako vijesti ti same dodju...
a vrlo cesto me iznenade ti isti Bivsi...kad me sretnu s nekim novim Deckom i onda poslije u nekom drustvu prokomentiraju kako sam izgubila dobar ukus ili nesto sl... i skoro svaki drugi to kaze... strasno... :? :D ali eto zanimljivo je znati da sam bila u vezi sa ljudima kojima je samopouzdanje ocito bas veliko :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

upravo maloprije pricao s bivsom na msn...mozda opet nesto bude :)
rashid

Post by rashid »

taxi_driver wrote:
rashid wrote:Moje bivse se sve ozenile iz bosne sa pravim "bosancem" jer tako mogu sakriti svoju aktivnu proslost jer ne izpitivaju puno, ipak hej, papiri su tu.

A sta se tice direktno na pitanje da jih trazim po googlu?
Strah me da se koja ne pojavi na "xxx pages".

8-)

raside,pa nase su cure postene.i ti ga pretjera :D :D
Postene? How yes no? :) Postene, lijepe i do braka nevine. Cune u zivotu vidjele nisu :)
anais_nin

Post by anais_nin »

rashid wrote: Postene? How yes no? :) Postene, lijepe i do braka nevine. Cune u zivotu vidjele nisu :)
:roll: ode ti iz jednog ekstrema u drugi :D onaj tvoj prethodni post vise o tebi i tvom "ukusu" govori nego o Bosanskim curama :D
rashid

Post by rashid »

anais_nin wrote:
rashid wrote: Postene? How yes no? :) Postene, lijepe i do braka nevine. Cune u zivotu vidjele nisu :)
:roll: ode ti iz jednog ekstrema u drugi :D onaj tvoj prethodni post vise o tebi i tvom "ukusu" govori nego o Bosanskim curama :D
E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi :P
anais_nin

Post by anais_nin »

rashid wrote: E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi :P
u kojoj grupi? :shock: onih koje bi nasao na nekoj od XXX stranica? :D sorry bejbe onda slabo citas moje postove ili slabo izvlacis zakljucke od istih, jer me ta vrsta egzibicionizma nikad nije zanimala :oops: nit sam crveni krst, nit merhamet, ne dijelim svoje tijelo bez reda pa cak ni "samo vizuelno" :D my body, my temple and who prays there I DECIDE :D

a tvoj post: pa eto ako ti mislis da bi svoje bivse (u mnozini) mogao naci na takvim stranicama, govori o tome da tebe takve cure i privlace, znaci da svjesno biras da budes sa takvim curama kojima je i "osvitanje" na takvim stranicama neka ostvariva opcija...to nema nikakve veze sa "bosanskim curama" u globalu, jer nismo stado ovaca pa da smo sve iste :D
tech10

Post by tech10 »

Kucamo na vrata starih, zaboravljenih ljubavi. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:Kucamo na vrata starih, zaboravljenih ljubavi. :D
pa otvori li iko? :roll: :D
tech10

Post by tech10 »

anais_nin wrote:
Otvorila njena djeca. :D
danas

Post by danas »

seka wrote:
anais_nin wrote:
otvorila mu: matora sa licem aligatora :lol:
uze mi slovo iz tastature :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:
anais_nin wrote:
Otvorila njena djeca. :D
pa koliko je godina bilo tim tvojim kad su radjale kad si i ti jos macic? :? :shock: :D
tech10

Post by tech10 »

A to su joj djeca iz drugog braka. :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

rashid wrote:
anais_nin wrote:
E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi :P
ovakve komplimente dijeli samo BECKA skola ponasanja....rashide jel zivis ti u becu??? 8-)
tech10

Post by tech10 »

Bezobrazno je to Alene, bezobrazno. :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#65 Re: Stare ljubavi, simpatije, gdje li su, sta rade....

Post by mIRCerka »

anais_nin wrote:Doba "google"-a...kad vise ne moramo pitati neke stare, zajednicke prijatelje gdje je ON(A), sta radi... :D imali smo tema o starim ljubavima, o simpatijama....ali ovo je iz malo drugacijeg ugla :D

Neki dan nadjoh svoj adresar/imenik, iz tamo neke davne 1991, pa onda jos jedan iz srednje skole :D i tako sam se malo iz znatizelje, malo iz radosti, malo iz nostalgije, jedno vrijeme druzila sa GOOGLE-om, da vidim ima li nekih tamo bivsih igdje u ovom cyber svijetu :D rezultati su bili pravo interesantni, iznenadjena sam kolicinom podataka koju je moguce pronaci :D uglavnom sve pozitivne stvari, interesantni mali detalji, recimo moj prvi "momak" koji je i u te mlade dane bio sportas je to izabrao kao zivotni poziv, cak zavrsio doktorat i sada je direktor jedne sportske ustanove :D Takodje je postao tata, i voda sincica po tim sportskim manifestacijama....bas mi je nekako drago bilo citati toliko pozitivnih stvari.... i onda mi padne na pamet, eh ko je tada u te nase djecije dane mogao i zamisliti da ce nam zivoti ovako izgledati :D

da li ste se ikad zapitali gdje su te stare *ljubavi*/simpatije/prvi poljupci, sta rade? jeste li se ikad posluzili internetom, zajednickim prijateljima, ili na neki drugi nacin dobili informacije o toj osobi, cisto onako iz radoznalosti? Je li bilo kakvih interesantnih otkrica :D
E draga anais, teb uvijek na ovaj dan ufati ludilo
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0

:D
njonjica

Post by njonjica »

Salko sto je u vodu skako wrote:
rashid wrote:
anais_nin wrote: :roll: ode ti iz jednog ekstrema u drugi :D onaj tvoj prethodni post vise o tebi i tvom "ukusu" govori nego o Bosanskim curama :D
ovakve komplimente dijeli samo BECKA skola ponasanja....rashide jel zivis ti u becu??? 8-)
Kazu, istureno odjeljenje...

jel tako rashko nas? :D

njonjica wrote:
rashid wrote: E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi :P

odjeljenje se zove monarhijsko odjeljenje...franc ferninad odjeljenje... tako nesto... :lol:
u dobroj skoli ne mozes biti los ucenik... :lol:
njonjica

Post by njonjica »

njonjica wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: ovakve komplimente dijeli samo BECKA skola ponasanja....rashide jel zivis ti u becu??? 8-)

odjeljenje se zove monarhijsko odjeljenje...franc ferninad odjeljenje... tako nesto... :lol:
u dobroj skoli ne mozes biti los ucenik... :lol:
Ma jasta...jos zivi u Becu...rashko je sretnik koji se rijetko srece.... :lol: :lol:

njonjice, kako ti stojis sa svojim starim simpatijama i tako tome slicno???
njonjica

Post by njonjica »

Salko sto je u vodu skako wrote:njonjice, kako ti stojis sa svojim starim simpatijama i tako tome slicno???
pa fino "stojim" :lol: :lol: :lol:

a ti?

njonjica wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:njonjice, kako ti stojis sa svojim starim simpatijama i tako tome slicno???

a ti?
solidno...drugaciji sam ti ja od rashida... :lol:

ps. rashid je izgleda trce samo za nekim radodajkama... :lol:
njonjica

Post by njonjica »

njonjica wrote:

a ti?
solidno...drugaciji sam ti ja od rashida... :lol:

ps. rashid je izgleda trce samo za nekim radodajkama... :lol:
Pa stas, svjestan covjek da ne moze bolje :D
A bolje ista nego nista, jel tako rashko, istureno odjeljenje?

rashid wrote:Moje bivse se sve ozenile iz bosne sa pravim "bosancem" jer tako mogu sakriti svoju aktivnu proslost jer ne izpitivaju puno, ipak hej, papiri su tu.

8-)
mogu zamisliti kakve su te tvoje prosle...rashide jesil to ti neke prostitutke jurio??? :P :P

ps. posto je pusenje na crnom trzistu???
njonjica

Post by njonjica »

8-)
mogu zamisliti kakve su te tvoje prosle...rashide jesil to ti neke prostitutke jurio??? :P :P

cuj na crnom trzistu :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:

njonjica wrote:

8-)

cuj na crnom trzistu :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
nema odgovora...jel to nas rasho zbriso???
Post Reply