Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemam toliko godina pa samim tim ni moji bivsi da bi se pozenili ili barem ja mislim da jos uvijek nisu
za one koji su predstavljali neku bitniju tacku u mom zivotu ugl znam gdje su kako su...Sarajevo je mahala pa i kad ne zelis da znas nekako vijesti ti same dodju...
a vrlo cesto me iznenade ti isti Bivsi...kad me sretnu s nekim novim Deckom i onda poslije u nekom drustvu prokomentiraju kako sam izgubila dobar ukus ili nesto sl... i skoro svaki drugi to kaze... strasno... ali eto zanimljivo je znati da sam bila u vezi sa ljudima kojima je samopouzdanje ocito bas veliko
rashid wrote:Moje bivse se sve ozenile iz bosne sa pravim "bosancem" jer tako mogu sakriti svoju aktivnu proslost jer ne izpitivaju puno, ipak hej, papiri su tu.
A sta se tice direktno na pitanje da jih trazim po googlu? Strah me da se koja ne pojavi na "xxx pages".
raside,pa nase su cure postene.i ti ga pretjera
Postene? How yes no? Postene, lijepe i do braka nevine. Cune u zivotu vidjele nisu
rashid wrote:
Postene? How yes no? Postene, lijepe i do braka nevine. Cune u zivotu vidjele nisu
ode ti iz jednog ekstrema u drugi onaj tvoj prethodni post vise o tebi i tvom "ukusu" govori nego o Bosanskim curama
E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi
rashid wrote:
E anais_nin, rodila te majka tako pametnu i ljepu. Aj da vidim to sta to moj post kaze o meni. Slobodno se razpisi, pravo me zanima ... mozda mi popravis "ukus" o Bosanskim curama ... potrudi se, ipak mislim da si i ti u toj grupi
u kojoj grupi? onih koje bi nasao na nekoj od XXX stranica? sorry bejbe onda slabo citas moje postove ili slabo izvlacis zakljucke od istih, jer me ta vrsta egzibicionizma nikad nije zanimala nit sam crveni krst, nit merhamet, ne dijelim svoje tijelo bez reda pa cak ni "samo vizuelno" my body, my temple and who prays there I DECIDE
a tvoj post: pa eto ako ti mislis da bi svoje bivse (u mnozini) mogao naci na takvim stranicama, govori o tome da tebe takve cure i privlace, znaci da svjesno biras da budes sa takvim curama kojima je i "osvitanje" na takvim stranicama neka ostvariva opcija...to nema nikakve veze sa "bosanskim curama" u globalu, jer nismo stado ovaca pa da smo sve iste
rashid wrote:
ode ti iz jednog ekstrema u drugi onaj tvoj prethodni post vise o tebi i tvom "ukusu" govori nego o Bosanskim curama
ovakve komplimente dijeli samo BECKA skola ponasanja....rashide jel zivis ti u becu???
anais_nin wrote:Doba "google"-a...kad vise ne moramo pitati neke stare, zajednicke prijatelje gdje je ON(A), sta radi... imali smo tema o starim ljubavima, o simpatijama....ali ovo je iz malo drugacijeg ugla
Neki dan nadjoh svoj adresar/imenik, iz tamo neke davne 1991, pa onda jos jedan iz srednje skole i tako sam se malo iz znatizelje, malo iz radosti, malo iz nostalgije, jedno vrijeme druzila sa GOOGLE-om, da vidim ima li nekih tamo bivsih igdje u ovom cyber svijetu rezultati su bili pravo interesantni, iznenadjena sam kolicinom podataka koju je moguce pronaci uglavnom sve pozitivne stvari, interesantni mali detalji, recimo moj prvi "momak" koji je i u te mlade dane bio sportas je to izabrao kao zivotni poziv, cak zavrsio doktorat i sada je direktor jedne sportske ustanove Takodje je postao tata, i voda sincica po tim sportskim manifestacijama....bas mi je nekako drago bilo citati toliko pozitivnih stvari.... i onda mi padne na pamet, eh ko je tada u te nase djecije dane mogao i zamisliti da ce nam zivoti ovako izgledati
da li ste se ikad zapitali gdje su te stare *ljubavi*/simpatije/prvi poljupci, sta rade? jeste li se ikad posluzili internetom, zajednickim prijateljima, ili na neki drugi nacin dobili informacije o toj osobi, cisto onako iz radoznalosti? Je li bilo kakvih interesantnih otkrica
anais_nin wrote:
ovakve komplimente dijeli samo BECKA skola ponasanja....rashide jel zivis ti u becu???
rashid wrote:
Kazu, istureno odjeljenje...
jel tako rashko nas?
odjeljenje se zove monarhijsko odjeljenje...franc ferninad odjeljenje... tako nesto...
u dobroj skoli ne mozes biti los ucenik...
rashid wrote:Moje bivse se sve ozenile iz bosne sa pravim "bosancem" jer tako mogu sakriti svoju aktivnu proslost jer ne izpitivaju puno, ipak hej, papiri su tu.
A sta se tice direktno na pitanje da jih trazim po googlu? Strah me da se koja ne pojavi na "xxx pages".
mogu zamisliti kakve su te tvoje prosle...rashide jesil to ti neke prostitutke jurio???
mogu zamisliti kakve su te tvoje prosle...rashide jesil to ti neke prostitutke jurio???