jest brate mogu svi sad ovdje pricat da je on debeo i da nevalja al on sto je radio i sto sad radi donekle....sigurno je puno bolje nego sto su i ronaldinjo i C.ronaldo ikad uradili oni imaju dosta jos da pokazu prije nego dodju do tih nivoa na kojim su igrali maradona pele i ronaldoKing_Bosna wrote:Kralj se vraca,Ronaldo. 2 gola sinoc.
i za one koji misle da je Ronaldinho najbolji samo kratko da kazem:
Ako je Maradona Princ,a Pele Kralj Nogometa onda je Ronaldo Bog.
Zivio IL FENOMENO
Ronaldinho
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bc_chupo
-
Pretposljednji Mohikanac
cuj "maradona pele i ronaldo"
sta ti je ba 
"maradona pele i turkovic"
-
King_Bosna
ti si 100% od onih tipova koji navijaju za chelseaPretposljednji Mohikanac wrote:cuj "maradona pele i ronaldo"sta ti je ba
-
King_Bosna
dosta mi licis na te tipove,koji sad navijaju za takve klubove,pitam se cesto kad sad barca ima toliko navijaca ,ko je za njih navijo dok nisu bili ovakvo jaki,takodje chelsea prije abramovica,a to su oni tipovi koji su prije bili fanovi ronalda,rivalda itd pa sad pljuju po njima
-
bc_chupo
tako je.........! napokon neko pametan....King_Bosna wrote:dosta mi licis na te tipove,koji sad navijaju za takve klubove,pitam se cesto kad sad barca ima toliko navijaca ,ko je za njih navijo dok nisu bili ovakvo jaki,takodje chelsea prije abramovica,a to su oni tipovi koji su prije bili fanovi ronalda,rivalda itd pa sad pljuju po njima
usput zivio Manchester United......zivjeli CRVENI DjAVOLI !!!
-
Kukuruz_Barbe-q
A da vi malo procitate ostale teme na podforumu medju njima onu o chelseau?
- pirmin
-
Kukuruz_Barbe-q
Opet se baho qrci sa ovum reportazama o barceloni hebala ga ona u dupe debelo, kakva debilcina.
-
Pretposljednji Mohikanac
dakle.... Milan, Manchester United, Atletico Madrid, Borussia Dortmund i Auxerre su moji timovi iz liga 5ice 
-
Pretposljednji Mohikanac
...kao meni najdrazi fudbaler svih vremena, uz MaldinijaSmith17 wrote:Roberto Baggio !
-
zvijerka
evo ja pokusavam da sjetim sta je uradio ronaldo i nikako mi ne ide...imao je mislim dvije odlice sezone u barsi i jednu solidnu u interu, prvu....svjetsko prvenstvo 98 ravno nuli, 2002 solidno, 2006 nula.... i poredit ga s maraodnom i peleom je smijesno.....bc_chupo wrote:jest brate mogu svi sad ovdje pricat da je on debeo i da nevalja al on sto je radio i sto sad radi donekle....sigurno je puno bolje nego sto su i ronaldinjo i C.ronaldo ikad uradili oni imaju dosta jos da pokazu prije nego dodju do tih nivoa na kojim su igrali maradona pele i ronaldoKing_Bosna wrote:Kralj se vraca,Ronaldo. 2 gola sinoc.
Zivio IL FENOMENO
-
King_Bosna
zvijerka wrote:evo ja pokusavam da sjetim sta je uradio ronaldo i nikako mi ne ide...imao je mislim dvije odlice sezone u barsi i jednu solidnu u interu, prvu....svjetsko prvenstvo 98 ravno nuli, 2002 solidno, 2006 nula.... i poredit ga s maraodnom i peleom je smijesno.....bc_chupo wrote:jest brate mogu svi sad ovdje pricat da je on debeo i da nevalja al on sto je radio i sto sad radi donekle....sigurno je puno bolje nego sto su i ronaldinjo i C.ronaldo ikad uradili oni imaju dosta jos da pokazu prije nego dodju do tih nivoa na kojim su igrali maradona pele i ronaldoKing_Bosna wrote:Kralj se vraca,Ronaldo. 2 gola sinoc.
Zivio IL FENOMENO
2002 solidno!?! bez komentar
da li ti uopste pratis fudbal zadnjih 10 godina?
-
zvijerka
@king jesi ti svjestan svoje nesvjesti....
98 bio razocaranje....ne samo u finalu nego na citavom prvenstvu...(sta je razlog ne znam, isto kao sto ne znam sta je bilo 2006 da niej do seedrfa opet:D)
2002 solidan da....bez obzira na broj golova....solidan...(ko je bio najbolji igrac tog prvenstva:D)
2006 igrao samo zbog imena..sam si prizno da je bio van forme....u evropi za sve ove godine je napravio jako malo, vishe vremena je proveo na bolovonju sto zbog koljena sto zbog manekenki... slazem se da je imao potencijal da bude medju ovo dvojicom velikana ali taj potencijal nikad nije iskoristio do kraja...osim mozda u barsi i prvoj sezoni u interu....ostalo nije vrijedno pomena......po rezultatu i talentu mjesto u istoriji fudbala ima jos zidan pored maradone i pelea....a ovaj tvoj pulen ce morat jos malo pure jesti.....

98 bio razocaranje....ne samo u finalu nego na citavom prvenstvu...(sta je razlog ne znam, isto kao sto ne znam sta je bilo 2006 da niej do seedrfa opet:D)
2002 solidan da....bez obzira na broj golova....solidan...(ko je bio najbolji igrac tog prvenstva:D)
2006 igrao samo zbog imena..sam si prizno da je bio van forme....u evropi za sve ove godine je napravio jako malo, vishe vremena je proveo na bolovonju sto zbog koljena sto zbog manekenki... slazem se da je imao potencijal da bude medju ovo dvojicom velikana ali taj potencijal nikad nije iskoristio do kraja...osim mozda u barsi i prvoj sezoni u interu....ostalo nije vrijedno pomena......po rezultatu i talentu mjesto u istoriji fudbala ima jos zidan pored maradone i pelea....a ovaj tvoj pulen ce morat jos malo pure jesti.....
-
King_Bosna
Zidan jeste jedan od najboljih,ali mislim da je na nivou istom kao sto je ronaldo.
98,gdje je bio zidan do finala,dobro osim crvenog kartona protiv arabije nije se vidio
2002,svaka cast za gol u finalu lige prvaka ,ali SP. bez komentara.
a ne bi reko da je medu najboljim da nije odigro dobro sp2006 i osto tako u sjecanju.
a u vezi ronalda,98 prije finala je momak imao napad epilepsije tada je r.karlos iztraco iz sobe i govorio Ronaldo umire,Zagallo njega je ipak postavio u prvi tim jer ako on tada ne igra Zagallo je izjavio da bio bio kamenovan u brazilu.i uvezi sp 2006 pogledaj malo,ja kazem da je on bio u losoj formi,ali je ipak u 5 utakmica postigo 3 gola,koliko je dao Henry u 7?Pogledaj malo liste sta je taj momak sve osvajo i ukakvim utakmicama je davao golove,samo mu fali jos liga prvaka da ima sve osvojene titule.Ti ocigledno ne simpatises ovog fudbalera,kao i ja Ronaldinha ali je ipak trenutno najbolji,sto priznajem,a ti ga pravis ko da nikad nije bio nista.
Mogu reci da su on i Zidan najbolji fudbaleri poslje Maradone(o Peleu necu da pricam zato sto je se u njegovo doba igro spor i ne toliko kvalitetan fudbal).
Evo vidi zadnjih 10 godina ko je bio izabran za najboljeg fudbalera svijeta Zidane i Ronaldo po 3 puta,ja mislim da ti to sve kaze
98,gdje je bio zidan do finala,dobro osim crvenog kartona protiv arabije nije se vidio
2002,svaka cast za gol u finalu lige prvaka ,ali SP. bez komentara.
a ne bi reko da je medu najboljim da nije odigro dobro sp2006 i osto tako u sjecanju.
a u vezi ronalda,98 prije finala je momak imao napad epilepsije tada je r.karlos iztraco iz sobe i govorio Ronaldo umire,Zagallo njega je ipak postavio u prvi tim jer ako on tada ne igra Zagallo je izjavio da bio bio kamenovan u brazilu.i uvezi sp 2006 pogledaj malo,ja kazem da je on bio u losoj formi,ali je ipak u 5 utakmica postigo 3 gola,koliko je dao Henry u 7?Pogledaj malo liste sta je taj momak sve osvajo i ukakvim utakmicama je davao golove,samo mu fali jos liga prvaka da ima sve osvojene titule.Ti ocigledno ne simpatises ovog fudbalera,kao i ja Ronaldinha ali je ipak trenutno najbolji,sto priznajem,a ti ga pravis ko da nikad nije bio nista.
Mogu reci da su on i Zidan najbolji fudbaleri poslje Maradone(o Peleu necu da pricam zato sto je se u njegovo doba igro spor i ne toliko kvalitetan fudbal).
Evo vidi zadnjih 10 godina ko je bio izabran za najboljeg fudbalera svijeta Zidane i Ronaldo po 3 puta,ja mislim da ti to sve kaze
-
ZMAAJICA
Svjetsko prvenstvo '98 bilo je super, imala sam samo 9 godina, lijepila one slicice, gledala svaku tekmu, navijala za Ronaldov Brazil...zvijerka wrote:@king jesi ti svjestan svoje nesvjesti....![]()
![]()
2006 igrao samo zbog imena..sam si prizno da je bio van forme....u evropi za sve ove godine je napravio jako malo, vishe vremena je proveo na bolovonju sto zbog koljena sto zbog manekenki... slazem se da je imao potencijal da bude medju ovo dvojicom velikana ali taj potencijal nikad nije iskoristio do kraja...osim mozda u barsi i prvoj sezoni u interu....ostalo nije vrijedno pomena......po rezultatu i talentu mjesto u istoriji fudbala ima jos zidan pored maradone i pelea....a ovaj tvoj pulen ce morat jos malo pure jesti.....![]()
Prvenstvo '06 takode super, i navijala sam jos vatrenije da Ronaldinhov Brazil sto prije ispadne!
Jeste Ronaldo slab u zadnje vrijeme, debeo, trci za menekenkama, za novcem, etc.. ali on priznaje da je takav, nije licemjeran!
I Ronaldinho trci za novcem i manekenkama; sto mene ne iritira, ali iritira me to sto ga predstavljaju kao bezgrijesnu, svetu osobu! To fakat nije tacno.
'98 Ronaldo nije bio za razocarenje.
'02 ne solidan vec dobar.
'06 solidan.
Ronaldinho jeste proslih nekoliko sezona najbolji (iako je fakat bio nevidljiv u Njemackoj), i ja to priznajem iako ga bas nikako ne volim. Zbog njega ne volim ni Barcu.
Maradona mi je iritantan kao osoba. Sto se tice Zuzua, skidam kapu.