ova danasnja omladina, brooka i sramotaPITARKA_SA wrote:fino sam vam ja rekla nista prije braka,al mene niko nista nece da slusa
Pobaciti ili roditi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
uh Pitt, da znas da jeste, nego budi pametan - zamoli komsiju nek "odradi"pitt wrote:pa nije ga lako ni sklepat....znas sta se tu energije samo potrosi:D:D
-
Vozdra_123
ovdje je pitanje sta uraditi kad se trudnoca desiboletus67 wrote:freak_with_a_laptop wrote:Mogu ja tebi naredat milion i jednu sliku djece koja su maltretirana, pretucena, ubijena, gladna, zedna, bijedna - i sta onda? Znaci rodi dijete po svaku cijenu - plitko mislis.boletus67 wrote:ja znam da ste vi svi moderni, ali valjda imate svoju glavu pa razmislite
pogledajte ove slike:
http://www.pro-leben.de/abtr/uebersicht_bilder.php
interesuje me sad: ko je za pobacaj ?
milion i jedan izgovor , sta ovo ima veze sa pobacajem?
-da se djeca ne bi ubijala ne treba ubicu kaznjavati nego preventivno pobaciti
gdje je edukacija, gdje kontracepcija, gdje je familija ...
ali ne najlakse je pobaciti,
pitajte zene koje su pobacile kako se osjecaju
najdrazi ste mi vi koji uhvatite palamuditi o "ubistvu" itd...
gdje ste vi kad se niko ne brine o rodjenoj djeci koju nije ni jedan roditelj htio? djeca koja nemaju ljubavi? djeca koja nemaju krov nad glavom?
-
PITARKA_SA
boze me sacuvaj....cekajte prvu bracnu noc,i to je to..nema abortusa,kakav abortus?cafiri jednidanas wrote:ova danasnja omladina, brooka i sramotaPITARKA_SA wrote:fino sam vam ja rekla nista prije braka,al mene niko nista nece da slusa![]()
![]()
-
Vozdra_123
da se nas dvoje zenimo...PITARKA_SA wrote:fino sam vam ja rekla nista prije braka,al mene niko nista nece da slusa
meni vise dosta ovog "samackog" zivota
- pitt
ma jok....vjestacka oplodnja.....pa nek nicefreak_with_a_laptop wrote:uh Pitt, da znas da jeste, nego budi pametan - zamoli komsiju nek "odradi"pitt wrote:pa nije ga lako ni sklepat....znas sta se tu energije samo potrosi:D:D
- danas
pa odite onda na onu temu o pozamaVozdra_123 wrote:da se nas dvoje zenimo...PITARKA_SA wrote:fino sam vam ja rekla nista prije braka,al mene niko nista nece da slusa
meni vise dosta ovog "samackog" zivota
-
Vozdra_123
pusti nju da odradi?pitt wrote:pa nije ga lako ni sklepat....znas sta se tu energije samo potrosi:D:D
sto vazda musko mora da radi?
-
PITARKA_SA
eh ko ce sa d ta mo ic idanas wrote:pa odite onda na onu temu o pozamaVozdra_123 wrote:da se nas dvoje zenimo...PITARKA_SA wrote:fino sam vam ja rekla nista prije braka,al mene niko nista nece da slusa
meni vise dosta ovog "samackog" zivotapa polako
sv ece vam se samo kasti
![]()
- danas
pa morate odnekle nauciti djecoPITARKA_SA wrote:eh ko ce sa d ta mo ic idanas wrote:pa odite onda na onu temu o pozamaVozdra_123 wrote: da se nas dvoje zenimo...
sv ece vam se samo kasti
![]()
![]()
- pitt
gdje ces ba za strumfaPITARKA_SA wrote:eh ko ce sa d ta mo ic idanas wrote:pa odite onda na onu temu o pozamaVozdra_123 wrote: da se nas dvoje zenimo...
sv ece vam se samo kasti
![]()
![]()
-
SherlockHolmes
Steta sto se ona tema sama mnogoumno zatvori, da i to usporedimodanas wrote:a ne brini nista draga, vozdra je nije odrastao u onom jedoumlju, vec u demokratskoj dijaspori... sa jedne strane komsija cetnik, a sa druge ustasa... ne moram mu ja nista pricat...freak_with_a_laptop wrote:aferim! eh, da sam znala da je to tvoja zasluga, ne bi nikad u njega posumnjaladanas wrote: jel' to hoces da kazes da ja malog vozdru nisam fino vaspitala?samo ... mojne ga politicki obrazovat
- pitt
a sad se javljas.......Šeha wrote:Komso ako odlucis da poslusas savjet ove mudre djevojke moj broj znasfreak_with_a_laptop wrote:uh Pitt, da znas da jeste, nego budi pametan - zamoli komsiju nek "odradi"pitt wrote:pa nije ga lako ni sklepat....znas sta se tu energije samo potrosi:D:D
![]()
![]()
ne gadi ti se sto herpes ima?
- danas
pa reci nam ti, dje je bio kvalitetniji seksSherlockHolmes wrote:Steta sto se ona tema sama mnogoumno zatvori, da i to usporedimodanas wrote:a ne brini nista draga, vozdra je nije odrastao u onom jedoumlju, vec u demokratskoj dijaspori... sa jedne strane komsija cetnik, a sa druge ustasa... ne moram mu ja nista pricat...freak_with_a_laptop wrote: aferim! eh, da sam znala da je to tvoja zasluga, ne bi nikad u njega posumnjalasamo ... mojne ga politicki obrazovat
-
PITARKA_SA
pitt wrote:gdje ces ba za strumfaPITARKA_SA wrote:eh ko ce sa d ta mo ic idanas wrote: pa odite onda na onu temu o pozamapa polako
sv ece vam se samo kasti
![]()
![]()
:D
nisam rekla da hocu,vec onako ja u siframa sa @danas pric am
-
SherlockHolmes
u jednoumlju je ipak bilo puno vise jebanja u zdrav mozakdanas wrote:pa reci nam ti, dje je bio kvalitetniji seksSherlockHolmes wrote:Steta sto se ona tema sama mnogoumno zatvori, da i to usporedimodanas wrote: a ne brini nista draga, vozdra je nije odrastao u onom jedoumlju, vec u demokratskoj dijaspori... sa jedne strane komsija cetnik, a sa druge ustasa... ne moram mu ja nista pricat...u jednoumlju
ili u demokraCiji
![]()
-
PITARKA_SA
danas wrote:a sto neces bonaPITARKA_SA wrote:pitt wrote: gdje ces ba za strumfa:D
![]()
nisam rekla da hocu,vec onako ja u siframa sa @danas pric am![]()
on se ne ljubi sa muskim kolegama, garantujem
![]()
![]()
mozda je i bolje da se ljubi..nema sekiracije oko abortusa,kasnije
- Salko sto je u vodu skako
ma sve je dobro dok ti samo svoju glavu razbijas...Zhaba wrote:ima hvala bogu pilula i kondom, tako da ne trebam razbijati glavu o tom sta bih
- Salko sto je u vodu skako
moja razbijena...skocio ono ljetos u neretvu na glavu pa se nasadio na neku stijenu..Zhaba wrote:mogu i tvoju no probSalko sto je u vodu skako wrote:ma sve je dobro dok ti samo svoju glavu razbijas...Zhaba wrote:ima hvala bogu pilula i kondom, tako da ne trebam razbijati glavu o tom sta bih
ps. jos su mi rane svjeze...