Čiji je glavni grad Sarajevo ?
- Jimmy_The_Saint
Ma jarane ne idu ti poređenja tamo ljudi malo misle i o tibi, a ne samo o znakovlju.
Naime, Quebec je IM'O REFERENDUM, i secesionisti bili puša.
Ovdje ako ga raspišu, neće bez mašingevera proći, zipa stari.
Naime, Quebec je IM'O REFERENDUM, i secesionisti bili puša.
Ovdje ako ga raspišu, neće bez mašingevera proći, zipa stari.
- Jimmy_The_Saint
Hajde dođi 'vamo pa il' nas osvijesti, il' se onesvjesti.reformator wrote:Osobe iz "muslimanskog dijela Federacije" nisu ni blizu svjesni stvarnosti u kojoj živimo.To je činjenica.
Živ bio.
-
reformator
Dođi ti u Herceg-Bosnu pa se uvjeri u suprotno.
-
reformator
Činjenica je da Bosna diše na silu.Dokle će to tako ići....niko ne zna?!Čini mi se da ova država sve više gubi dah.
- Jimmy_The_Saint
Bio sam HB-om uzduž i poprijeko.
Ne bih ti u koži bio, to svakako ne. Al' duvaj ga, braco, ja sam iz RS.
Tako da su problemi s kojima se suočavamo malo drukčiji.
Tvoji škutori, naime, nemaju ni formalno pokriće. Samo para da dižu križeve po brdima.
Ne bih ti u koži bio, to svakako ne. Al' duvaj ga, braco, ja sam iz RS.
Tako da su problemi s kojima se suočavamo malo drukčiji.
Tvoji škutori, naime, nemaju ni formalno pokriće. Samo para da dižu križeve po brdima.
- pike
Opet on. Halo momak ne mozes nidje u svijetu doc i reci da si iz Herceg Bosne, a znas li zasto??? Evo ja cu ti odgovorit, zato sto ne postoji, to je nesto nepostojece u stvarnosti. Herceg Bosna postoji samo u glavama nekolicine ljudi. (mozda 10 000)reformator wrote:Dođi ti u Herceg-Bosnu pa se uvjeri u suprotno.
-
reformator
Sarajevo ima i svoj prijevod:saray-ovasi(polje oko dvora).To polje ne zahvata više cijeli grad.Pitajte to osobe u Istočnom Sarajevu i uvjerit ćete se.Mora da se Ishak-beg Ishaković prevrće u grobu.
- Jimmy_The_Saint
Kak'o ba Stočno Sarajevo?
Jel' tebi dobro, Allaha ti?
-
reformator
Vallahi, Istocno Sarajevo;Lukavica i okolina.Šta oni odatle kažu?Do centra Sarajeva im je prepišaj hoda a do Beograda 8 sati.Pitaj šta nose u srcu i šta će prenositi na svoju djecu!?Jimmy_The_Saint wrote:Kak'o ba Stočno Sarajevo?
-
Helem
Sarajevo nije niciji glavni grad zato sto su u ratu trazili da ih prestanu bombardovati samo zato sto su glavni grad.
To je znacilo da treba malo bombardovati druge.
Tuzlu i Zenicu i Mostar,Bihac , Banjaluku i Kotor Varos, naravski.
Sarajevo je sikteraski grad,tamo gdje se svemu i svacemu govori "Sikter!"
-
mr__bosnjak
reformator wrote:Vallahi, Istocno Sarajevo;Lukavica i okolina.Šta oni odatle kažu?Do centra Sarajeva im je prepišaj hoda a do Beograda 8 sati.Pitaj šta nose u srcu i šta će prenositi na svoju djecu!?Jimmy_The_Saint wrote:Kak'o ba Stočno Sarajevo?

-
PITARKA_SA
ti stvarno pricas gluposti..eto Sarajevo je "trazilo"od cetnika da ih prestanu bombardovati da bi mogli malo ubijati po drugim gradovima???procitas li ti sta napises????ko je od nas sviju,koji smo bili u Bosni za vrijeme agresije,mogao nesto "traziti,pregovarati"sa cetnicima??Helem wrote:Sarajevo nije niciji glavni grad zato sto su u ratu trazili da ih prestanu bombardovati samo zato sto su glavni grad.
de umij se dodji sebi pa sjedni za kompjuter.
-
PITARKA_SA
to jeste cinjenica i ja sam to u svom prvom postu,na ovoj temi i napisala..reformator wrote:Vallahi, Istocno Sarajevo;Lukavica i okolina.Šta oni odatle kažu?Do centra Sarajeva im je prepišaj hoda a do Beograda 8 sati.Pitaj šta nose u srcu i šta će prenositi na svoju djecu!?Jimmy_The_Saint wrote:Kak'o ba Stočno Sarajevo?
ali grdno se varas ako mislis da nema ljudi koji vole ovu drzavu i njen glavni grad Sarajevo!
i varas se ako mislis da smo svi ovdje dosli da tebe ili bilo koga drugog ubjedjujemo koji grad treba da osjecas svojim i da volis..kol'ko ja vidim niko nije to ni pokusao.zasto odma taj gard napada-odbrane,kad ti niko nista nije rekao?
ti voli sta hoces,tvoj licni izbor,ja cu sta hocu i to bi bilo to
na sliu se ne moze nista!
- Murat Sabanovic
Čiji je glavni grad Sarajevo ?
libo me racku,ciji je ...mozda niciji, a mozda i svaciji....ko i svi ostali gradovi
libo me racku,ciji je ...mozda niciji, a mozda i svaciji....ko i svi ostali gradovi
- muha_sa
nije baš tako---Pizde šumnjaci svih boja--nek pizde al im je Sarajevo glavni grad--neJma druge.Murat Sabanovic wrote:Čiji je glavni grad Sarajevo ?
- Murat Sabanovic
muho, sarajevo ne moze samo sebi biti glavni grad a kamoli bosni i hercegovinimuha_sa wrote:nije baš tako---Pizde šumnjaci svih boja--nek pizde al im je Sarajevo glavni grad--neJma druge.Murat Sabanovic wrote:Čiji je glavni grad Sarajevo ?
pa sarajlije da su pametne ,rekle bi :necemo da sarajevo bude vise glavni grad!!!hocemo malo da se rastertimo!!!a oni jok...to ti je to prokletstvo sarajlija...vlast udarila u glavu
-
PITARKA_SA
kompleksi izlaze na povrsinu...Murat Sabanovic wrote:muho, sarajevo ne moze samo sebi biti glavni grad a kamoli bosni i hercegovinimuha_sa wrote:nije baš tako---Pizde šumnjaci svih boja--nek pizde al im je Sarajevo glavni grad--neJma druge.Murat Sabanovic wrote:Čiji je glavni grad Sarajevo ?
libo me racku,ciji je ...mozda niciji, a mozda i svaciji....ko i svi ostali gradovial eto, nabise se silne ambasade jedna na drugu, auta vise nego pjesaka,bosnjaka,srba,hrvata,roma,jevreja,i ostalih fukara u njemu..
pa sarajlije da su pametne ,rekle bi :necemo da sarajevo bude vise glavni grad!!!hocemo malo da se rastertimo!!!a oni jok...to ti je to prokletstvo sarajlija...vlast udarila u glavu![]()
![]()
![]()
![]()
-
patrius
#75 Ciji je Sarajevo glavni grad?
Pa,valjda Irana,je li?Ali Mile "Laktas" ce ipak poslati svoje epigone na funkcije u "Teheran".U tome je,ljudi,zlo!Ovo je sigurno jedina drzava(ako se tako moze nazvati) na svijetu cija administracija otvoreno radi protiv nje!Da li iko normalan i realan ocekuje da,recimo npr., ministar vanjskih poslova ove dejtonske lakrdije ucini bilo sta dobro za zemlju koju predstavlja?!?Ili recimo njen premijer,koji izgleda kao da se tu nalazi po kazni,covjek jednostavno ne zna sta da kaze,a kamoli sta da radi!!!A o spavacima u raznoraznim parlamentima koji se za citavog mandata ne zave za rijec da i ne govorimo.Pa kad se tome jos doda cinjenica da nemamo vojsku,da su policija i DGS leglo kriminalaca i ratnih profitera i zlocinaca,sta mozemo ocekivati?Upravo ovo sto imamo!I ne znam zasto se cudite?Sarajevo nazalost nije glavni grad BIH iz prostog razloga sto BIH ne postoji.
Last edited by patrius on 18/11/2006 05:51, edited 1 time in total.