Ako znate osobe kojima mozemo pomoci, takodje se javite
Mozete i meni preko poruke, ako vam je tako lakse!
Lijep pozdrav!
gugu bazar - ima i tema ovdjeNoaLada wrote:Imam puno odjeće (ženske) za godine od 15-18 godina. Sve je očuvano, čisto i rado bih da poklonim nekome kome treba. Molim one koji su upućeni više u ove humanitarne akcije da mi se jave.
NoaLada wrote:Imam puno odjeće (ženske) za godine od 15-18 godina. Sve je očuvano, čisto i rado bih da poklonim nekome kome treba. Molim one koji su upućeni više u ove humanitarne akcije da mi se jave.
pa ovo ti je lako, samo pogledaj gdje dobro.ba ove godine skuplja za paketice i odnesi (neka skola je u pitanju). kako sam cula slab odziv ove god. jer raja nema loveotherside wrote:znam da nije nesto ali nemam ideju...
dobili smo dva divna paketica za djecu od moje firme za nase dvije curice.
ova druga je bas mala (2,5 mjeseca) i nema pojma sta je Nova Godina![]()
a paketic je tako divan i bogat da bi obradovao svako dijete - vise igracaka i punooo slatkisa![]()
nazalost, imam samo jedan ali voljela bih ga pokloniti nekom djetetu koje mozda nece dobiti paketic.
dajte mi prijedlog i ako imate kontakt pa cemo u ovih par dana proslijediti na adresu.
moze i na pp.
ah steta...otherside wrote:izgleda da su oni zavrsili sa akcijomsvake sedmice im je bio neki drugi punkt, nema podatka da jos skupljaju.
ba procitaj moj mail iznad...pro-davanjeotherside wrote:sta prodavanje? necu da prodajem ba, poklanjamo.