Glogova, čuju se glasovi ubijenih...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
Lucy01 wrote:
mr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. Ali ovdje se opet radi o cijelom selu. I sve to mi nekako zvuci tipa "ma mora biti logicno objasnjenje...."
Nije to nista :D ....ovdje svi voze desnom stranom :roll: :D :D
Mislis jasu :D
Ko je na sta navik'o :D...tebi je haman jahanje prirodnije, jos kad zeni kupis pravog konja, pa se odmoris ko cojk :lol: :lol: :lol: :lol:
digger

Post by digger »

mr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. ...
Jah; primjetio sam to na podforumu religija&filiozofija. :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

karanana wrote:Gdje ono bi Glogova ili Glogovo? Nikad cuo.
Istocna Bosna, opsitna Bratunac, pretezito muslimansko selo do 1992, 1992 godine cetnici pocinili stravican maskr nad zenma i djecom (da bi uzeli nekoj zeni prsten sjekli su ruku, za nusnice uho itd...) najmladja zrtva 7 dana stara beba, muskarci uhvaceni po kolnim sumam i pobijeni... vecina prezivjelih zeli da se vrati, posle Konjevic Polja mjesto najmasovnijeg povratka u opstini Bratunac!
Cuo sam i ja pric eod Srba iz Zvronika da se i tamo nesto slicno desava! :roll: :oops:
Post Reply