Ko je na sta navik'opitt wrote:Mislis jasuLucy01 wrote:Nije to nistamr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. Ali ovdje se opet radi o cijelom selu. I sve to mi nekako zvuci tipa "ma mora biti logicno objasnjenje...."....ovdje svi voze desnom stranom
![]()
![]()
Glogova, čuju se glasovi ubijenih...
-
FFK as Lucy01
-
digger
Jah; primjetio sam to na podforumu religija&filiozofija.mr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. ...
- Bosanac sa dna kace
Istocna Bosna, opsitna Bratunac, pretezito muslimansko selo do 1992, 1992 godine cetnici pocinili stravican maskr nad zenma i djecom (da bi uzeli nekoj zeni prsten sjekli su ruku, za nusnice uho itd...) najmladja zrtva 7 dana stara beba, muskarci uhvaceni po kolnim sumam i pobijeni... vecina prezivjelih zeli da se vrati, posle Konjevic Polja mjesto najmasovnijeg povratka u opstini Bratunac!karanana wrote:Gdje ono bi Glogova ili Glogovo? Nikad cuo.
Cuo sam i ja pric eod Srba iz Zvronika da se i tamo nesto slicno desava!