Omiljena poza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pretposljednji Mohikanac
spadam
pogledaj moj prvi odgovor na ovoj temi 
iskreno da ti kazem - na djevojci ce me na prvi pogled vishe privuci sise, al kad dodje do sexa, nekako mi je draza guza

iskreno da ti kazem - na djevojci ce me na prvi pogled vishe privuci sise, al kad dodje do sexa, nekako mi je draza guza
-
Dendrlix
Nije bash opsjednutost, al gotiva jeste. Sta ja znam, nekako osjecam da imam kontrolu u rukama. A i guza mocnooooo izgleda iz te perspektive. Pa jos lagano prsticima po assholePITARKA_SA wrote:zanima me zasto su muskarci opsjednitu doggy stilom??
-
PITARKA_SA
ja sam stekla utisak da je dosta momaka bukvalno opsjednuto guzom,ne znam..mozda ja uvjek naletim na guzoljupce
kao sto ih neko vec prije nazva
pa zato i pitah..onako,informativno,cisto da znam 
- tech10
Ne zaboravi obavezno oblizivanje prstica.Dendrlix wrote:Nije bash opsjednutost, al gotiva jeste. Sta ja znam, nekako osjecam da imam kontrolu u rukama. A i guza mocnooooo izgleda iz te perspektive. Pa jos lagano prsticima po assholePITARKA_SA wrote:zanima me zasto su muskarci opsjednitu doggy stilom??
- pitt
Ma ostalo nam od zivotinjskih predakaPITARKA_SA wrote:ja sam stekla utisak da je dosta momaka bukvalno opsjednuto guzom,ne znam..mozda ja uvjek naletim na guzoljupcekao sto ih neko vec prije nazva
-
Murisno1
uj jebo vas pataktech10 wrote:Ne zaboravi obavezno oblizivanje prstica.Dendrlix wrote:Nije bash opsjednutost, al gotiva jeste. Sta ja znam, nekako osjecam da imam kontrolu u rukama. A i guza mocnooooo izgleda iz te perspektive. Pa jos lagano prsticima po assholePITARKA_SA wrote:zanima me zasto su muskarci opsjednitu doggy stilom??
-
Dendrlix
E JBG! Pa nisam rek'o da bi joj *ovno poj'o k'o sarmu!tech10 wrote:Ne zaboravi obavezno oblizivanje prstica.Dendrlix wrote:Nije bash opsjednutost, al gotiva jeste. Sta ja znam, nekako osjecam da imam kontrolu u rukama. A i guza mocnooooo izgleda iz te perspektive. Pa jos lagano prsticima po assholePITARKA_SA wrote:zanima me zasto su muskarci opsjednitu doggy stilom??
-
Pretposljednji Mohikanac
Ne znam kako, al dosao sam do zakljucka da lijepo izgledas ozadaPITARKA_SA wrote:ja sam stekla utisak da je dosta momaka bukvalno opsjednuto guzom,ne znam..mozda ja uvjek naletim na guzoljupcekao sto ih neko vec prije nazva
mozda je to odgovor na tvoju dilemu
-
PITARKA_SA
diskutabilno je sta je to lijepoPretposljednji Mohikanac wrote:Ne znam kako, al dosao sam do zakljucka da lijepo izgledas ozadaPITARKA_SA wrote:ja sam stekla utisak da je dosta momaka bukvalno opsjednuto guzom,ne znam..mozda ja uvjek naletim na guzoljupcekao sto ih neko vec prije nazva
![]()
![]()
mozda je to odgovor na tvoju dilemu![]()
(jesam ovo politicki odgovrila a
-
Dendrlix
Pade mi na pamet, jedne prilike u p'janskoj prici na ovu temu neko izvali da bi trebalo probat: Dogy stile u kuhinji na plocicama, al' uz "pomagala". Mlada klekne na dva tanjira, upre se rukama na još dva, a hairlija takodjer klekne na dva tanjira. I opleti.
Joj na sta bi to licilo

Joj na sta bi to licilo
-
PITARKA_SA
eh tih pjanskih prica
da vidis kako onda maske padaju
trijezne su sve lafo njezne,fine..ali kad alkohol pocne iz njih govoriti,onda uvijek zavrsi sa nekom perverzijom tipa,lisice,bicevi..grickanje,cupanje..
sad mi je zao sto ih nisam neku noc snimala
mozda uspijem ove subote

trijezne su sve lafo njezne,fine..ali kad alkohol pocne iz njih govoriti,onda uvijek zavrsi sa nekom perverzijom tipa,lisice,bicevi..grickanje,cupanje..
mozda uspijem ove subote
-
PITARKA_SA
pa naravno da nije,to mi vise lici na "dobrovoljno silovanje"mima wrote:Prverzije ne rade samo pjani ljudi. Ja sam uvijek za neke lagane perverzije. Pa nije sex da ona samo legne , rasiri noge i ceka iznenadenje.
znas ono,lezi,skini gacice i.....
bezveze bas.
lagana perverzija,OK samo pitanje je gdje su kome granice perverzije